Ferrari FF Pålitelighet

Ferrari er mest kjent for sine 2-dørs, 2 person superbiler, men FF er en 4 person bil. FF er en slags hatchback med en bakre rad. Bilen hevdes å være den raskeste 4-seters bilen i verden. Bortsett fra bilens raske hastighet, er bilen også flott å se på.

Oversikt

FF har en 6,3 L V12-motor, som produserer 650 hk. Bilen er ekstremt rask, og den kan gå fra 0 til 60 mph på 3,4 sekunder. Den har mange flotte funksjoner som et 7-trinns dual-clutch overføringssystem, et 4WD-system og mange andre. Det ble også betegnet som «Årets eiendomsbil» av Top Gear i 2011.

Pålitelighet

Pålitelighet ignoreres ofte i superbiler, men denne faktoren hjelper til med å vite påliteligheten og holdbarheten til bilen. Ferraris er vanligvis veldig pålitelige, og disse bilene varer mer enn 100,000 XNUMX med riktig omsorg. FF er også like pålitelig som alle andre Ferrari.

Sikkerhet

Ferraris er ikke ofte krasjtestet, men det er noen modeller som er kollisjonstester. På grunnlag av kollisjonstestene kan vi dømme andre Ferrarier. FF har ikke blitt krasjtestet, men det er en solid bil med mange sikkerhetsfunksjoner. Disse sikkerhetsfunksjonene inkluderer elektronisk stabilitet, kollisjonsputer, ryggekamera, trekkraftkontroll, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er ikke en stor bekymring i Ferraris fordi de er veldig vanskelig å finne, så de holder prisen veldig bra. FF svekker seg bare rundt 12% etter 3 år, og nesten 30% etter 5 år.

  Porsche vs. Ferrari Pålitelighet - Hvilken er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er ofte veldig dyrt på superbiler på grunn av deres ekstremt komplekse systemer. FF ville koste nesten $ 1,000 årlig for sitt planlagte vedlikehold. Ethvert tidlig vedlikehold vil koste mye, men det gode er at FF har en god kvalitet.

FAQ

Er Ferrari FF en forhjulsdrevet, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ferrari FF er en All-Wheel bil.

Hvor mange plasser er det i Ferrari FF?

Ferrari FF er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Ferrari FF  og har den en turbo?    

Ferrari FF har 651 hestekrefter og 503 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-12 med en forskyvning på 6.3 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Ferrari FF har 20 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 10.5 tommers aluminium bakhjul.

Blir Ferrari FF en klassiker?

Mens hver Ferrari er en god innsats for å lage en klassisk moderne Ferrari, tror vi at FF har en bedre sjanse enn andre. Det er også all-hjulet-stasjonen, og den har en anstendig koffert, noe som de fleste Ferraris mangler.

Hvor mange Ferrari  FF laget?

2,291

Hva er topphastigheten til en Ferrari FF?

208 mph (eller 335 km/t).

Hva erstattet Ferrari FF?

Prancing Horse-serien er erstattet av Ferrari GTC4Lusso. Begge er kupéer med skytebremser og tilbyr bemerkelsesverdig allsidighet, så vel som den legendariske Ferrari-ytelsen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter