Genesis GV80 Pålitelighet

Genesis er et luksusmerke av Hyundai, som spesialiserer seg på å lage en av de sikreste bilene i verden, enda bedre enn Volvo. GV80 er den første SUV-en laget av Genesis, og det er en mellomstor SUV. Den er større enn de andre Genesis-bilene og har ekstremt gode funksjoner.

Oversikt

Interiøret i bilen er en av de mest luksuriøse og førsteklasses kvalitet. Bilen kommer i to drivlinjer, inkludert 2,5 L og 3,5 L bensinmotorer. Det er også et alternativ til AWD System i 3.5 L powertrain trim nivåer, som selv legger til bilens glatthet.

Pålitelighet

Pålitelighet er en viktig faktor før du bestemmer deg for å kjøpe en bil. Genesis er en koreansk bilprodusent, som er et ganske pålitelig merke, og det har en pålitelighetsgrad på 3,5 av 5. Selskapet er også en av de mest pålitelige med sine laveste problemer per 100 biler. Videre er GV80 også en ganske pålitelig bil med en pålitelighetsgrad på 81 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhet er en viktig faktor som bestemmer påliteligheten til en bil, og Genesis er det beste bilselskapet når det gjelder sikkerhetsfunksjoner. GV80 har blitt krasjtestet av IIHS, og den har vurdert bilen med en god  vurdering i alle sine områder. Den har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som fotgjengerdeteksjon, kollisjonsadvarsel, blindpunktovervåking, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten bidrar også til å bestemme påliteligheten til en bil. Genesis er et anstendig bilmerke når det gjelder avskrivningsrate, og det holder rundt 60% av sin opprinnelige verdi i gjennomsnitt etter 5 år. GV80 avskriver rundt 47% av verdien etter 5 år.

  Honda Odyssey Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er generelt dyrt for luksusbiler på grunn av deres dyre deler og tjenester, og kompleks prosjektering. Genesis har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 550, noe som ikke er mest for luksusbiler. GV80 vil heller ikke koste mer enn den gjennomsnittlige Genesis-vedlikeholdskostnaden.

FAQ

Er Genesis GV80 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Genesis GV80 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Genesis GV80?

Genesis GV80 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Genesis GV80  og har den en turbo?    

Genesis GV80 har 300 hestekrefter og 311 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2,5 l Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Genesis GV80?

20,57 cm (8,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Genesis GV80 har 19 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 19 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Har Genesis motorproblemer?

Noen av de hyppigste problemene med Hyundai Genesis 3.8 MPI- og GDI-motorer er: Karbonoppbygging. Lekkasje av olje. Smitte.

Selger Genesis-biler godt?

Genesis klarte å selge over 21.000 biler i 2019, en rekord for selskapet. Det nye luksusmerket gjør det bra så langt. De annonserte at de ville introdusere en sportskupé samt to crossovers i 2022, noe som økte antall Genesis-modeller med seks.

  Chevrolet Corvette ZR1 Pålitelighet

Vil det være en 2022 GV80?

Ja, det vil være en 2022 Genesis GV80. Den amerikanske 2022 Genesis GV80 base 2.5T RWD-modellen har en MSRP som starter på $ 49,700. Prisene starter på $ 60,000 XNUMX. Prisene starter på $ 60,100 for den beste 4-sylindrede modellen og til $ 65,500 for den høyest drevne V6-drevne GV80 til $ 75,200.

Hva er galt med Genesis bil?

NHTSA kunngjorde mandag at Hyundai hadde tilbakekalt noen Genesis sedans i 2021 på grunn av en kortslutning i sitt blokkeringsfrie bremsesystem. Dette kan føre til brann i et motorrom. Denne siste tilbakekallingen er den siste i en rekke motorbrann tilbakekallinger av Hyundai og søsterselskapet Kia.

Har GV80 3 rader?

Hyundai 2021 GV80 SUV er Hyundais første luksus merkevare. Flertallet av setene er for fem personer, men en trim tilbyr et alternativ for å legge til en tredje rad. Dette øker passasjertallet til syv. GV80 er karakteristisk på utsiden og romslig innvendig. Standard møbeltrekk er laget av lær. Øvre trims er laget av Nappa skinn.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter