Genesis G90 Pålitelighet

Genesis er en kjent bilprodusent, som hovedsakelig er kjent for sine sikkerhetsfunksjoner. G90 er en 4-dørs executive sedan i full størrelse, og det er et luksus- og premiumkjøretøy. Bilen er flott å se på, og den har mange flotte funksjoner.

Oversikt

G90 er en luksusbil med en kraftig 3,3 L turboladet V6-motor som er en  365 hestekrefters motor. Bilen har også en 5.0 L større motormodell. Bilen har et 8-trinns transmisjonssystem og mange andre sikkerhetsfunksjoner som Genesis er kjent for.

Pålitelighet

Pålitelighet er en viktig faktor før du bestemmer deg for å kjøpe en bil. Genesis er en koreansk bilprodusent, som er et ganske pålitelig merke, og det har en pålitelighetsgrad på 3,5 av 5. Selskapet er også en av de mest pålitelige med sine laveste problemer per 100 biler. G90 er også pålitelig akkurat som andre Genesis-biler, og den har en pålitelighetsrangering på 91 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er en viktig faktor som bestemmer påliteligheten til en bil, og Genesis er det beste bilselskapet når det gjelder sikkerhetsfunksjoner. G90 har blitt krasjtestet av IIHS, og den har fått en perfekt poengsum sammen med Top Safety Pick + -prisen. Annet enn det har bilen standard sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistent, kollisjonsvarsel, nødbremser, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten bidrar også til å bestemme påliteligheten til en bil. Genesis er et anstendig bilmerke når det gjelder avskrivningsrate, og det holder rundt 60% av sin opprinnelige verdi i gjennomsnitt. G90 har imidlertid en avskrivningsrate på nesten 47 % etter 5 år.

  Polestar vs Tesla pålitelighet - som er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er generelt dyrt for luksusbiler på grunn av deres dyre deler og tjenester, og kompleks prosjektering. Genesis har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 550, noe som ikke er mest for luksusbiler. G90 koster imidlertid maksimalt $1,700 årlig for alt vedlikehold og reparasjon.

FAQ

Er Genesis G90 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Genesis G90 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Genesis G90?

Genesis G90 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Genesis G90  og har den en turbo?    

Genesis G90 har 420 hestekrefter og 383 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Genesis G90?

15,7 kubikkfot ( 0,445 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Genesis G90?

12,95 cm (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Genesis G90 har 19 X 8,5 tommers aluminiums forhjul og 19 X 9,5 tommers bakhjul i aluminium.

Hvor mange miles varer Genesis G90?

Regelmessig vedlikehold og service bør sikre at Hyundai Genesis kan vare i mer enn 200,000 miles. Kjøretøy som er for kostbare til å fikse eller vedlikeholde, kan fort bli uøkonomiske.

Er 2020 Genesis G90 en god bil?

2020 Genesis G90 er en god bruktbil. Genesis G90 er en stor brukt luksus sedan. Genesis tilbyr den rolige turen du forventer av en luksusbil. Både standard V6-motor og tilgjengelig V8 tilbyr rikelig med kraft.

  Land Rover Discovery pålitelighet

Hva er en G90-bil?

G90 luksus sedan er stor og romslig, med mange av de samme funksjonene som sine mer berømte tyske kolleger. Det kommer imidlertid til en betydelig lavere pris. Du får G90 nesten fullastet med noen få statister hvis du velger toppmodellen.

Hvor fort går en Genesis G90?

Den Hyundai-hentet 3.3-liters twin turbo V-6 med 365 HP, 376 lbft av dreiemoment og en maksimal hastighet på 60 mph, driver G90 til 0-60 mph i 5.3 sekunder. Den binder også LS 500 og fullfører kvartmila på 13,9 sekunder med 99,9 mph.

Er en G90 en Bentley?

Nei, G90 er ikke en Bentley. En Bentley er en britisk luksusbilprodusent. Genesis G90 er en luksus sedan produsert av Hyundai.

Har Genesis G90 massasjeseter?

2021 Genesis G90 tilbyr ikke massasjeseter. Den har både Apple CarPlay-integrasjon og Android Auto-integrasjon.

Hva er toppen av linjen Hyundai?

Den dyreste: Hyundais nyeste flaggskip SUV er tre-rad Palisade SUV. Dette er fordi Genesis har utvidet og bygget ekte koreanske luksusbiler. Det vil koste deg nærmere $ 50,000 XNUMX for hvert alternativ som er merket. Innbyggere i California kan bruke mer enn $ 60,000 XNUMX for den hydrogendrevne Nexo SUV.

Er Genesis et luksusmerke?

Genesis er et luksusmerke skapt av Hyundai som sin eksklusive spinoff. Det er et dristig forsøk på å utfordre slike som BMW Lexus, Mercedes-Benz og Lexus. Mens G80 sedan og G90 sedans er for små til å bli vurdert for toppen, de tilbyr stor verdi i forhold til tyske luksus sedans.

  Chevrolet City Express pålitelighet

Bruker Genesis ekte lær?

Alle Genesis G90-modeller inkluderer Nappa skinnbelegg, oppvarmede bak- og forseter, strømjusterbare seter med minneinnstillinger (22-veis driver) og en oppvarmet og servojusterbar rattkolonne. 5.0 Ultimate trim gir ventilerte bakseter og strømjusterbare bakseter i minnet.

Nappa-skinn, et skinn av topp kvalitet, gjennomgår en unik solingsprosedyre og er mykere og mer fleksibel

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter