Honda Odyssey Pålitelighet

Honda er et verdensberømt merke for sin pålitelighet og overkommelige priser på biler. Odyssey er en minivan, som er kjent for sin rimelige pris og ekstremt god kvalitet familiebil. Det regnes som en av de beste minivanene i verden.

Oversikt

Interiøret i Hondas er alltid hyggelig å sitte i. Odysseen har vært i USA siden 1994. Bilen er heller ikke underbemannet, og den har en kraftig 3,5 L V6-motor med et 10-trinns automatgirsystem.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. Odyssey er enda en pålitelig oppføring av Honda, og 2022-modellen har en pålitelighetspoengsum på 77 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. CR-V har blitt krasjtestet av NHTSA, og den har fått en perfekt poengsum på 5 stjerner av 5. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, kollisjonsputer, adaptiv cruisekontroll, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. Odyssey avskriver rundt 50% etter 5 år, noe som er flott. 

  Honda CR-V pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.  Videre har Odyssey en litt høyere vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 547, noe som er litt mer for Honda-standarder, men fortsatt lavere enn konkurrentene.

FAQ

Er Honda Odyssey en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Honda Odyssey er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Honda Odyssey?

Honda Odyssey er en bil med 8 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minivans 2WD

Hva er hestekreftene i en Honda Odyssey og har den en turbo?

Honda Odyssey har 280 hestekrefter og 262 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Honda Odyssey?

11,43 cm (4,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Honda Odyssey har 18 X 7 tommers aluminium forhjul og 18 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år er den mest pålitelige Honda Odyssey?

En 2016-modell er et godt valg hvis du vil spare grønt. Consumer Reports sier at dette er Honda Odysseys beste år. Odyssey CR 2016 er den mest pålitelige, med en pålitelighetsrangering på 4/5 og solide tilfredshetsvurderinger på 3/5.

Hvilke problemer har Honda Odysseys?

Noen vanlige problemer med Odysseen:

 • Denso drivstoffpumpe feil.
 • Honda Sensing problemer.
 • Servostyring Whine.
 • Honda kjøretøy med tilbakekalte Takata kollisjonsputer.
 • varsellys for TPMS.
 • Hondas ekstremt ubehagelige seter.
 • Gnagere Tygge Soya ledninger.
 • Peeling Paint og Clear Coat.
  Honda HR-V Pålitelighet

Hvor lenge varer Honda Odyssey-motorer?

En ny Honda Odyssey vil vare mellom 250.000 og 300.000. Dette er omtrent 16 til 20 år.

Hvilken minivan har mindre problemer?

 • The Chrysler Pacifica.
 • The Honda Odyssey.
 • The Toyota Sienna.
 • The Dodge Grand Caravan.
 • The Kia Sedona.
 • Chrysler by og land.
 • Nissan Søken.

Hva er høy kjørelengde for en Honda Odyssey?

En ny Honda Odyssey vil vare mellom 250.000 og 300.000. Hvis den opprettholdes riktig og ikke skades, kan den vare i opptil 300 000. Din Honda Odyssey bør vare 16-20 år til. Det er en av de mest populære minivans.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter