Jeep Grand Cherokee Pålitelighet

Jeep får fra det taktiske begrepet GP, som representerer generalformål kjøretøy. Merket er prestisjefylt for sin kapasitet til å stadig skape fantastiske 4x4s, SUVer, og går 4×4 romping kjøretøy. Jeep Grand Cherokee er et omfang av suver av rettferdig størrelse laget av den amerikanske produsenten Jeep. Mens noen forskjellige SUV-er ble laget med body-on-outline utvikling, har Jeep Grand Cherokee konsekvent brukt en unibody ramme.

Oversikt

Grand Cherokees standardmotor er en 3,6-liters V-6 som produserer 295 hk og 260 lb-ft dreiemoment. Grand Cherokee kan gå fra 0-60 mph på bare 3,5 sekunder, en kjevefallende ytelse. De to motorene kobles til en usikker 9-trinns programmert girkasse som vi skillet og en firehjulsfri fjæring.

Pålitelighet

2021 Grand Cherokee har en forventet pålitelighetspoengsum på 84 av 100. Jeep Grand Cherokee Pålitelighetsvurdering er 3,5 av 5,0, som plasserer den femtende av 26 for SUVer i moderat størrelse. Den normale årlige reparasjonskostnaden er $ 666, noe som innebærer at den har normale eierkostnader.

Sikkerhet

Jeep Grand Cherokee skaffet seg en femstjerners vurdering i NHTSAs side crashworthiness-tester. Når det gjelder rollover-vurderingen, ga NHTSA 2021 Jeep Grand Cherokee fire stjerner. Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) i tillegg sette 2021 Jeep Grand Cherokee gjennom noen få crashworthiness tester.

Videresalgsverdi

En Jeep Cherokee vil avskrive 56% etter 5 år og ha en langsiktig videresalg verdt $ 15,722. Diagrammet under viser normal forverring de neste 10 årene. Disse resultatene er for kjøretøy i god stand, i gjennomsnitt 12.000 miles hvert år. Det godtar i tillegg en salgskostnad på $ 35,789 når den er ny.

  Lexus IS F Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Den gjennomsnittlige totale årlige kostnaden for reparasjoner og vedlikehold på en Jeep Grand Cherokee er $ 666, sammenlignet med et gjennomsnitt på $ 573 for mellomstore SUVer og $ 652 for alle kjøretøymodeller.

FAQ

Er Jeep Grand Cherokee en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Jeep Grand Cherokee er en firehjulstrekkerbil.

Hvor mange plasser er det i Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Jeep Grand Cherokee og har den en turbo?    

Jeep Grand Cherokee har 293 hestekrefter og 260 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,6 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Jeep Grand Cherokee?

21,84 cm (8,6 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Jeep Grand Cherokee har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Har Jeep Grand Cherokees mange problemer?

Med 3000 klager på tvers av alle modeller står Grand Cherokee for mer enn 25% av alle Jeep-klager. Elektriske problemer har vært det vanligste problemet gjennom alle disse årene.

Er Grand Cherokee verdt det?

Jeep Grand Cherokee SUV er veldig bra. Selv om drivverket ikke er bra, håndterer det godt og sykler over de fleste veier. Det er også en av de beste offroaders i mellomstor SUV-klasse. Interiøret i denne Jeep rivaler som av luksus SUVer.

  Audi S4 Pålitelighet

Hvilket år bør Jeep Grand Cherokee unngå?

Du bør unngå Jeep Grand Cherokee årsmodeller som har mange kundeklager, kostbare reparasjoner og høye vedlikeholdskostnader. Ifølge data er modeller 2011 og 2014 de verste Grand Cherokees du kan kjøpe.

Hvilken er bedre Jeep Highlander eller Grand Cherokee?

Toyota Highlander 2022 er overlegen av disse to bilene. V6-motoren er kraftigere og mer effektiv enn de andre motorene, men det er ikke det eneste alternativet. Grand Cherokee tilbyr alternativer med høyere strøm hvis du leter etter noe mer.

Hva er forskjellen mellom en Jeep Cherokee og en Jeep Grand Cherokee?

Hovedforskjellen mellom dem er deres størrelse. Jeep Cherokee crossover SUV er mindre enn Jeep Grand Cherokee SUV.

Er Grand Cherokee en luksusbil?

Grand Cherokee er en luksuriøs SUV, men det er fortsatt en Jeep. Dette betyr at Grand Cherokee er i stand til utmerket off-road ytelse. En kraftig motor er avgjørende for kjøretøyets fulle potensial.

Hvor mange kilometer varer Grand Cherokees?

Ifølge dem er Jeepens levetid avhengig av hvor godt du opprettholder den og året den ble produsert. Noen Grand Cherokee-modeller kan vare i mer enn 200 000 miles mens andre når sin skaper rundt 250 000 miles. Nyere modeller, som Grand Cherokee 2011, varer lenger enn 300,000 XNUMX.

Hvilke år er bra for Jeep Grand Cherokee?

2010 er Grand Cherokees beste år. De hadde færre problemer enn andre år. Du kan også finne modeller fra 2009, 2010 eller 2016, som alle er gode alternativer, da de er veldig rimelige.

  Vanlige problemer med Jeep Gladiator

Med hvilken kjørelengde begynner Jeeps å få problemer?

Rundt 160 000 km begynner Jeeps å få problemer. One Jeep forum sier at på 100,000 miles bør du forvente å måtte betjene din motor, overføring, differensialer og lagre.

Har den adaptiv cruisekontroll?

Ja, Grand Cherokee har adaptiv cruisekontroll. Det fungerer ved å overvåke trafikken fremover og automatisk justere hastigheten for å holde tritt med trafikkflyten.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter