Vanlige problemer med Jeep Cherokee

Jeep Cherokee Problemer

Jeep Cherokee er en av de mest foretrukne kompakte SUV-ene for off-road tjenester. Dessuten er den godt bygget og har en eksepsjonell slepekapasitet med stor lasteplass. Imidlertid, som de fleste Jeeps, kommer Cherokee også med flere problemer. Men hva er de vanlige problemene med Jeep Cherokee?

Vanlige problemer med Jeep Cherokee er motorfeil, motorboding, overføringsproblemer, fjæringsproblemer, motoroljelekkasjer, feil elektrisk liftgate og fordreide frontbremserotorer. Andre problemer inkluderer forsinkede girskift, feil backup sensor alarmer, og problemer med folding speil.

Til tross for Jeep Cherokee med flere problemer, er de fleste av dem enkle og billige å fikse, i motsetning til de fleste av konkurrentene. Dessuten ble noen modellår med visse problemer tilbakekalt og løst av BMW.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Cherokee?

Motor stalling

Et av de vanlige problemene som Jeep Cherokee støter på er motorboding. Dette problemet er vanlig i 2019 Jeep Cherokee modellår. Den viktigste skyldige bak dette er en defekt 9-trinns overføring. Brukeren kan begynne å oppleve harde girings-, lurching- og ledningsselefeil som gjør at motoren stopper.

Merk at dette problemet begynner å oppstå på 2019 Jeep Cherokee med over 7,300 miles på dashbordet. 

Motoren misfiring

Et annet vanlig problem som Jeep Cherokee-brukere bør være bekymret for er motorfeil. Dette skjer vanligvis på grunn av dårlige tennplugger. Så hvis du oppdager at motoren går dårlig på tomgang med uregelmessig feil, kan tennpluggen være problemet. Kontroller at den er byttet ut for å løse problemet.

Motorolje lekker

Etter en tid med å bruke Jeep Cherokee, vil oljefilteret slites ut og det vil føre til at motorolje lekker. Også, hvis oljefilteret eller oljeavløpspluggen blir dårlig eller skadet, vil oljen lekke. Derfor bør du bytte oljefilteret på Jeep Cherokee hver 7500 miles for å unngå oljelekkasjer.

  Hvilken Jeep er best for korte sjåfører?

Problemer med suspensjon

Hvis du har en Jeep Cherokee fra 2004, er det en sjanse for at bilen din har eller har hatt dette problemet. Hvis du begynner å høre en bankende lyd fra suspensjonen når du sykler rundt et hjørne, er det stor sjanse for at ballleddene dine har problemer. Vær oppmerksom på at Jeep utstedte en tilbakekalling og burde løse dette problemet gratis.

Problemer med overføring

Overføringsproblemer er svært vanlige i Jeep Cherokees femte generasjon. Disse problemene er mer voldsomme blant Cherokee laget mellom 2014 og 2015. Noen av problemene som oppleves er dårlig gassrespons, fast gir og grov tomgang. Andre modeller opplever uberegnelig oppførsel og downshifting.

Bortsett fra disse problemene, har noen brukere rapportert fullstendig overføringsfeil etter å ha dekket 70,000 MILES.

Elektrisk liftgate som ikke fungerer

Dette problemet er vanlig i 2014 Jeep Cherokee. Den elektriske liftgate feiler og forårsaker uvanlig støy. Dessuten kan den defekte liftgaten også føre til at låsen svikter. Kontroller at løftegaten er skiftet ut.

Alarm for reservesensor som ikke fungerer som den skal

Dette problemet er vanlig i 2015 Jeep Cherokee. Flere brukere har klaget over at reserveseñoralarmen piper og ikke stopper før bilen er slått av på en stund. Dette er et vanlig problem på tvers av Jeep-modeller.

Fordreide frontbremserotorer

Hvis du kjøper en gammel Jeep Cherokee, bør du sjekke de fremre bremserotorene. Jeep Cherokees laget rundt 2001 har vanligvis dette problemet. Disse modellene lider vanligvis av overdreven vibrasjon ved bremsing. Bytt fremre bremserotorer for å lindre problemet.

  Vanlige problemer med Jeep Grand Cherokee

Problemer med sammenleggbare speil

Dette er et annet problem som er vanlig i de fleste Jeep-modeller. Så hvis du prøver å brette speilene på Jeep Cherokee og oppdage at de ikke brettes, er løsningen å erstatte hele vingespeilenheten.

FAQ

Er Jeep Cherokee en pålitelig bil?

Dessverre er Jeep Cherokee blant de minst pålitelige kompakte SUVene. Overraskende nok er denne bilen billigere å vedlikeholde enn de fleste av konkurrentene. Ifølge Consumer Reports er Jeep Cherokee blant de minst pålitelige crossovers på markedet. CR priser Jeep Cherokee under gjennomsnittet, mens J.D. Power priser det litt over gjennomsnittet.

Imidlertid, hvis du vil ha en mer pålitelig Jeep Cherokee-modell, kan du vurdere å få modellåret 2018. Denne modellen rapporterer færre problemer enn andre modellår.

Etter hvor mange miles begynner Jeep Cherokee å ha problemer?

Selv om Jeeps ikke anses å være veldig pålitelig, er Jeep Cherokee en veldig pålitelig bil. Dette er fordi en godt vedlikeholdt Jeep Cherokee kan begynne å oppleve problemer etter å ha dekket over 100,000 miles. På toppen av det kan det begynne å få alvorlige problemer etter 200.000 miles.

Er Jeep Cherokee dyrt å vedlikeholde?

Nei, Jeep Cherokee er billig å vedlikeholde. Dette er fordi det koster rundt $ 520 å opprettholde årlig, mens den gjennomsnittlige kostnaden for å opprettholde en crossover SUV er rundt $ 521. På den annen side er den gjennomsnittlige kostnaden for å vedlikeholde alle biler omtrent $ 652. Som et resultat er Jeep Cherokee langt billigere å vedlikeholde enn andre terrengkjørere.

  Vanlige problemer med Jeep Compass

Hvilket år har Jeep Cherokee mange problemer?

Det verste året Jeep Cherokee som alle bør unngå er 2014 Jeep Cherokee. Ikke bare hadde denne bilen tilbakekallinger, men den hadde også flere problemer som brukere fortsatt klager over til dags dato. Noen av de vanlige problemene som 2014 Jeep Cherokee står overfor inkluderer overføringsproblemer, motorstopping og uventede girendringer.

Hvor lenge varer Jeep Cherokee?

Hvis en Jeep Cherokee er godt vedlikeholdt, vil den vare over 200,000 miles eller mer enn 15 år. Men hvis denne crossover SUV ikke er godt vedlikeholdt, det kan ikke gjøre over 150,000 miles. Dette er fordi Jeeps brukes mest off-road, noe som betyr mer vedlikehold er nødvendig enn en vanlig sedan som ikke brukes off-road.

Avsluttende tanker

Før du investerer i en ny eller brukt Jeep Cherokee, er det viktig å vite noen av problemene du kan møte underveis, slik at du kan opprettholde Jeep riktig. Selv om Jeep Cherokee har flere problemer å håndtere, kan de fleste av disse problemene løses av en kvalifisert mekaniker.

Dessuten er det mye billigere å fikse en Jeep Cherokee enn å fikse en Volvo XC60 eller en Range Rover Evoque, eller til og med en Volkswagen Tiguan. Alt i alt er Jeep Cherokee en fin crossover med utmerkede off-road evner.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter