Kia Cadenza Pålitelighet

Hos Kia er de mest kjent for sin bilytelse når det gjelder ærlighet og komfort. Det er den nest største bilprodusenten i Sør-Korea etter Hyundai Motor Company. Kia Cadenza er en full størrelse / executive sedan bygget av Kia. Det ble lansert i 2010 for å erstatte Kia Opirus. Kia Cadenza er en firedørs SUV.

Oversikt

Den 2020 Kia Cadenza kommer nær toppen av våre store bilnivåer. Den har fantastisk prakt inne, en fantastisk beskyttelsesbalanse og en myk tur. Bilen inkluderer en 3.3L, 294 V6, den mest imponerende bilen tilgjengelig i Cadenza. Motoren er basert på basen til Cadenza partner, Hyundai Azera, og er en Hyundai-montert bil fra Lambda familien av biler. Den 2020 Kia Cadenza kommer nær toppen av våre store bilnivåer.

Pålitelighet

Dupliseringen og følsomheten til begge reparasjonene er ganske vanlig sammenlignet med eventuelle gjenværende kjøretøy. Kia Cadenza Pålitelighet Rating er 4.0 ut av 5.0, som rangerer fjerde av 12 biler i standard størrelse.

Sikkerhet

Sikkerheten til turen er en viktig faktor å vurdere før du bestemmer deg for å kjøpe den. Cadenza fikk en «Top Safety Pick +» vurdering fra Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Frekvensen er høy for å forhindre pre-krasj. Den er ideell for ansikts-, hode- og stolmotstand.

Videresalgsverdi

Kia faller til bakken når du ser på de berømte bilprodusentene. Bortsett fra Kia, deres Soul-modell, oppført i topp 25 av alle modeller når det gjelder verdilagring. Kia Cadenza vil falle med 50% etter 5 år og har en femårig utsalgspris på $ 20,681.

  Ford Mustang Shelby GT500 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

KIA Cadenza vil koste omtrent $ 6,189 å bli vedlikeholdt og reparert i løpet av sine første 10 års administrasjon. Dette overgår den gjennomsnittlige virksomheten for kjente bilmodeller for $ 650. I tillegg er det 17,53% sjanse for at Cadenza vil trenge betydelige reparasjoner på den tiden. Kia Cadenza har i gjennomsnitt $ 491, og at en typisk bil koster $ 651 i året. Cadenza er veldig billig å vedlikeholde.

FAQ

Er Kia Cadenza en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Kia Cadenza er en fronthjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Kia Cadenza?

Kia Cadenza er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Kia Cadenza og har den en turbo?   

Kia Cadenza har 290 hestekrefter og 253 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,3 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Kia Cadenza har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Hva er galt med Kia Cadenza?

Kia Motors America (Kia), tilbakekaller visse 2017-2021 Sportage, og Cadenza kjøretøy. Kortslutning i de hydrauliske elektroniske kontrollenhetene (HECU) kan forårsake brann i et motorrom. Resultatet: En brann i motorrommet kan øke skaderisikoen.

Er en brukt Kia Cadenza en god bil?

Den 2014 Kia Cadenza kan beskrives som en stor brukt bil. Kia Cadenza har en høy pålitelighetsgrad, et stort antall standardfunksjoner, samt stille motorveihastigheter. Cadenzas håndtering og akselerasjon er utmerket. Det eneste problemet med Cadenzas baksete er at det ikke brettes sammen.

  Kia Carnival pålitelighet

Lager de fortsatt Kia Cadenza?

Både Kia Cadenza (og Kia K900) har blitt avviklet i Amerika og vil ikke være tilgjengelig for modellåret 2021, bekrefter den koreanske bilprodusenten. I 2020 var K900 luksus sedan med bakhjulsdrift bare tilgjengelig for 305 kunder i USA.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter