Kia Soul pålitelighet

Kia Corporation ble etablert i mai 1944 og er Koreas eldste bilprodusent. Mer enn 1,4 millioner Kia-kjøretøy produseres hvert år i 14 produksjons- og monteringsanlegg i åtte land. Kia Soul er en subcompact crossover SUV produsert og markedsført over hele verden av Kia. Soul ble designet på Kia’s California designsenter, og ble først vist på Paris Motor Show i 2008 og er produsert i Sør-Korea. Siden 2014 har Kia også tilbudt en elektrisk modell kjent som Soul EV.

Oversikt

Soul leveres med to motorer. Basisalternativet tilbyr 147 hestekrefter fra en 2,0-liters firesylindret sammen med en kontinuerlig variabel automatgirkasse (CVT). På testbanen vår trengte en Soul X-Line 8,0 sekunder for å treffe 100 km/t, men den føles ikke underbemannet i normal kjøring.

Pålitelighet

J.D. Power spår at Kia Soul i 2021 vil ha en pålitelighetspoengsum på 89 av 100. En poengsum på 91-100 anses å være den beste, 81-90 regnes som god, 70-80 regnes som gjennomsnittlig, og 0-69 er rettferdig og under gjennomsnittet. Sjelen kan betraktes som et pålitelig kjøretøy.

Sikkerhet

IIHS ga Kia Soul et topp sikkerhetsvalg for 2020-2021, men bare hvis vognen er utstyrt med spesifikke frontlykter og frontkollisjonsbeskyttelsessystemet. De scoret det «bra» i alle seks krasjverdighetsstandarder. Frontkrasjforebyggende system ble også vurdert som «overlegen».

Videresalgsverdi

Den gjennomsnittlige kostnaden for å eie en KIA Soul i 5 år er $ 26,979. Eierutgiftene kan variere avhengig av kjøretøyet, sjåføren og stedet. Disse utgiftene inkluderer avskrivning og forsikring, premium lånerente, drivstoffkostnader.

  Kia Sorento Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

For en Kia Soul er den gjennomsnittlige totale årlige kostnaden for reparasjoner og vedlikehold $ 437, som sammenlignes med $ 466 for subcompact SUVer og $ 652 for alle modelltyper.

FAQ

Er Kia Soul en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Kia Soul er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Kia Soul?

Kia Soul er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Små stasjonsvogner

Hva er hestekreftene i en Kia Soul og har den en turbo?    

Kia Soul har 147 hestekrefter og 132 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Kia Soul?

17,02 cm (6,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Kia Soul har 16 X 6,5 tommers stål forhjul og 16 X 6,5 tommers stål bakhjul.

Varer Kia Souls lenge?

Kia Souls som er godt vedlikeholdt kan ofte vare rundt 200.000 miles. Nyere modeller vil sannsynligvis vare lenger. Når det gjelder kjøretøyets levetid, er Kia Soul nå i konkurranse med Toyota- og Honda-modeller.

Har Kia Souls mange problemer?

Sjelen er ikke så plaget av klager som andre Kia-modeller. Bare 265 kjøretøy ble rapportert å ha problemer på det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet. CarComplaints.com har i stedet identifisert 2015 Soul som de verste lovbryterne, med 15 av 45 problemer på grunn av motorsvikt.

  Er BMW 330e pålitelig?

Er Kia Soul en god bil?

Kia Soul er en utmerket subcompact SUV. Selv om det ikke er så smidig som Mazda CX-30, gjør Sjelens smale svingradius det enkelt for folk å navigere rundt i byen. Den firesylindrede motoren i basemodellen er god, men turbo-fire-oppgraderingen vil gjøre denne SUV-en spinky og kraftigere.

Er Kia Soul en god bil for eldre?

Selv om Kia Soul ser ut til å være rettet mot yngre mennesker, er den faktisk veldig seniorvennlig. De store dørene gjør det enkelt å få tilgang til seter i rullestolhøyde, og førersetet gir utmerket synlighet. Den kompakte størrelsen gjør parallell parkering enkelt.

Er Kia Souls gode i snø?

Snødekk kan monteres på Kia Soul, og det er i stand til å håndtere snø ganske bra. Forhjulsdrift er standard på Soul. Dette, kombinert med vekten av motoren over hjulene, gir den god trekkraft. Soul tilbyr et bredt spekter av sikkerhets- og komfortfunksjoner, noe som gjør den til et utmerket valg for vinterkjøring.

Har Kia Soul trykknappstart?

Ja, Kia Soul har en trykknappstart. Smarttasten med trykknappstart blir sendt til deg. Du kan låse opp Kia-bilen din ved ganske enkelt å ta tak i håndtaket på passasjer- eller førerdøren. For å starte Kia-bilen din, trenger du bare å holde foten på bremsen og trykke på knappen.

Har den automatisk klimakontroll?

Den har også automatisk klimakontroll, cruise-kontroll, strømvinduer, strømdørlåser, ekstern nøkkelfri inngang, vipperatt, ryggekamera, Bluetooth håndfri telefontilkobling, USB-port, ekstra.

  BMW X6 M Pålitelighet

Har Kia Souls oppvarmede seter?

Ja, da gjør nyere modeller det. Den har power front seter, manuell air condition, strøm justerbare pedaler, servospeil, servostyring, servostamme release, makt vinduer, strøm skyvedører, makt takluke, AM / FM stereo radio med CD-spiller, 4 høyttalere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter