Kia Stinger Pålitelighet

Kia er kjent for å lage fantastiske, innovative pålitelige kjøretøy gjennom årene. Kia Stinger er en utmerket modell av sine kompakte biler med nesten ingen alvorlige klager i tilbakemeldinger, noe som gjør den til en av de pålitelige bilene i sin klasse. Kia Stinger er en kompakt executive mid-size liftback som startet sin produksjon i 2017.

Oversikt

Stinger er ikke bare ganske pålitelig, men også en rask bil. Den kommer i to grunnleggende konfigurasjoner. Stinger GT-line-modellen har en 2,0 L turboladet firesylindret motor som produserer 255 hestekrefter. Mens den kraftigere motoren er 3.3-liters twin-turbo V6 motor som produserer 365 HP kommer i Stinger GT, GT1, og GT2. Kia Stinger har en toppfart på 130 mph og med 8-trinns automatgir går den opp til 60 mph på bare 4.7 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighetsfaktoren til de fleste kjøretøy fra Kia-motorer er over gjennomsnittet, noe som gjør den til en av de topprangerte pålitelige bilprodusentene. Når det gjelder pålitelighet, er Kia Stinger en av de beste luksuriøse sedanene som er tilgjengelige. Kia Stinger er pålitelig med en forventet poengsum på 2021-modellen av J.D. Power er 80 av 100, noe som er flott. Ifølge forbrukerrapporter har Stinger heller ikke en haug med klager. Det er også rangert som tredje av 12 i små luksusbiler.

Sikkerhet

Kia er kjent for å lage trygge og pålitelige biler. Kia Stinger skuffer heller ikke. Den har en samlet sikkerhetsvurdering på fem av fem stjerner i henhold til National Highway Traffic Safety Administration på sin 2021-modell. Stinger er også godt utstyrt med den nyeste sikkerhetsteknologien og funksjonene for å sikre en trygg tur.

  Kia Soul pålitelighet

Avskrivningsrate

Når det gjelder avskrivningsrater og videresalgsverdi, er Kia Stinger ganske imponerende, ikke bare for sin kraft og komfortable hjuldynamikk, den holdt også verdien godt. Ifølge en estimert avskrivningsrate vil Kia Stinger avskrive rundt 50% etter 5 år og vil ha en videresalgsverdi på $ 22,970.

Vedlikehold og reparasjon

Kia Stinger tilbyr en god eierkostnad da det regnes som et luksuskjøretøy. Når det gjelder vedlikeholds- og reparasjonskostnader, slår Stinger imidlertid bransjegjennomsnittet for sedans med $ 558. Stinger koster rundt $ 6,281 for vedlikehold og reparasjon i løpet av sine første 10 års service.

FAQ

Er Kia Stinger en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Kia Stinger er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Kia Stinger?

Kia Stinger er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Kia Stinger og har den en turbo?    

Kia Stinger har 365 hestekrefter og 376 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3.3 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Kia Stinger har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Kia Stingers?

Selv om bilprodusenten hevder at nyere modeller er «designet for å være dristige», liker noen eiere ikke spenningen i eventyr. Problemet ser ut til å være et defekt elektrisk system, sviktende servicebremser og strukturelle problemer.

  Mini Cooper Roadster S / JCW - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Er Kia Stinger verdt pengene?

Flaggskipet sport sedan fra Kia er definitivt verdt investeringen. Selv om Stinger GT-Line-basismodellen er stilig og morsom å kjøre, tilbyr GT-modellene mer ytelse. Den 2021 Kia Stinger er mer attraktiv for sin daglige nytte.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter