Mini Cooper Paceman – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den britiske bilprodusenten Mini Cooper har vært ganske kjent for sine små biler, og den eies også av BMW. Paceman er en 3-dørs kompakt SUV som er designet i Minis lille designstil. Bilen har vært avviklet siden 2016, og den ble erstattet av Mini Countryman.

Oversikt

Paceman har vært i markedet siden 2012 og det ble avviklet i 2016, men det er fortsatt en flott gammel bil å kjøpe på grunn av Mini Cars kjøredynamikk og kroppsdesign. Paceman har vært til stede i flere trim nivåer og base modellen har en 1.6 L BMW / Mini I4 motor med et AWD-system.

Pålitelighet

Å finne påliteligheten til en bil er det mest grunnleggende å gjøre før du kjøper en bil fordi den forteller nesten alt om en bil. Mini Cooper har vært i USA i mange år, og det ble ikke ansett som det mest pålitelige merket, men det har forbedret seg mye nå. Cooper Coupe har imidlertid en anstendig pålitelighetsrangering på 3,5 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak er også en del av påliteligheten. Sikkerhetsfaktoren har alltid vært stor i Mini Cooper-biler på grunn av deres gode materiale og funksjoner. Coupe har ikke blitt krasjtestet av verken IIHS eller NHTSA, men den har gode sikkerhetsfunksjoner som blokkeringsfrie bremser, kollisjonsputer, stabilitetskontroll, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten bidrar også til å bedømme påliteligheten til en bil. Mini Cooper har vært ganske anstendig når det gjelder å miste verdien, og de forblir veldig høyt verdsatt. Paceman er en gammel bil, og den har svekket seg rundt 49% etter 5 år.

  BMW 6-serien Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste delen av påliteligheten. De høye vedlikeholdsbilene er mest sannsynlig å ha negative vurderinger av eierne. Mini Cooper har blitt ansett som et dyrt merke når det gjelder vedlikehold og reparasjon. Paceman har en vedlikeholdskostnad på rundt $ 846 årlig for alt vedlikehold og reparasjon.

FAQ

Er Mini Cooper Paceman en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Mini Cooper Paceman er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Mini Cooper Paceman?

Mini Cooper Paceman er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mini Cooper Paceman og har den en turbo?    

Mini Cooper Paceman har 121 hestekrefter og 118 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvilken type hjul har den?

Mini Cooper Paceman har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Er Mini Cooper Paceman en god bil?

Standard sportsfjæring betyr at Paceman er lavere enn Countryman, men de forhøyede sitteplassene gir flott utsikt over veien. 181bhp, 1,6-liters turbo firesylindret motor i Cooper S er den samme som MINI-familien. Det er en flott bil med mye karakter.

Hvorfor ble Mini Paceman avviklet?

BMW-ledere bestemte seg for å skrape Paceman fordi den var for lik Mini’s Countryman og bestemte seg for å bli kvitt den.

  Mini Cooper Roadster - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hvor mange miles vil Mini Cooper Paceman vare?

Mini Paceman kan kjøre mellom 200,000 og 250,000 miles hvis de er riktig vedlikeholdt og drevet med forsiktighet. Hvis du kjørte 25 000 miles per kalenderår, ville Mini vare i 13-17 år før den må repareres eller erstattes.

Hva er de vanlige problemene med Mini Coopers?

  • Front radiatorstøtte og kjølevæskeslange
  • Tidskjeden kan skape støy og vibrasjoner ved å bevege seg.
  • Elektrisk servostyringspumpe
  • Problemer knyttet til variabel ventiltid
  • Vannpumpe og termostathuslekkasjer
  • Clutch feil
  • Overføringsfeil og problemer

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter