Mini Cooper Roadster – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den britiske bilprodusenten Mini Cooper har vært ganske kjent for sine små biler, og den eies også av BMW. Mini Roadster ble laget av selskapet som en to-seters 2-dørs kabriolet akkurat som Coupe-modellen. Bilen er avviklet, men det er fortsatt en flott bil å kjøpe.

Oversikt

Mini Roadster ble først introdusert i 2011, og den ble introdusert sammen med en roadster-versjon. Roadster har en 1,6 L turboladet motor som produserer maksimalt 208 hestekrefter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på bare 6,4 sekunder. Det er 4 trim nivåer som ble introdusert av denne bilen kalt Cooper, Cooper S, Cooper SD, og John Cooper Works.

Pålitelighet

Å finne påliteligheten til en bil er det mest grunnleggende å gjøre før du kjøper en bil fordi den forteller nesten alt om en bil. Mini Cooper har vært i USA i mange år, og det ble ikke ansett som det mest pålitelige merket, men det har forbedret seg mye nå. Cooper Roadster har imidlertid en svært gjennomsnittlig pålitelighetsrangering på 2,5 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak er også en del av påliteligheten. Sikkerhetsfaktoren har alltid vært stor i Mini Cooper-biler på grunn av deres gode materiale og funksjoner. Roadster har ikke blitt krasjtestet av verken IIHS eller NHTSA, men den har gode sikkerhetsfunksjoner som trekkraftkontroll, adaptiv cruisekontroll, kollisjonsputer, etc.

  Honda Pilot Pålitelighet

Avskrivningssats

Avskrivningsraten bidrar også til å bedømme påliteligheten til en bil. Mini Cooper har vært ganske anstendig når det gjelder å miste verdien, og de forblir veldig høyt verdsatt. Roadster er en gammel bil, og den har avskrevet rundt 31% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste delen av påliteligheten. De høye vedlikeholdsbilene er mest sannsynlig å ha negative vurderinger av eierne. Mini Cooper har blitt ansett som et dyrt merke når det gjelder vedlikehold og reparasjon. Roadster-modellen har en vedlikeholdskostnad på rundt $ 846 årlig for alt vedlikehold og reparasjon.

FAQ

Er Mini Cooper Roadster en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mini Roadster er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mini Roadster?

Mini Cooper Roadster er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To-seters

Hva er hestekreftene i en Mini Cooper Roadster og har den en turbo?    

Mini Roadster har 181 hestekrefter og 177 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mini Cooper Roadster?

8,5 kubikkfot ( 0,241 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mini Cooper Roadster har 16 X 6,5 tommers aluminium forhjul og 16 X 6,5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter