Mini Cooper Coupe – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den britiske bilprodusenten Mini Cooper har vært ganske kjent for sine små biler, og den eies også av BMW. Mini Coupe ble laget av selskapet som en to-seters 2-dørs bil med en flott motor og mange funksjoner. Bilen er avviklet, men det er fortsatt en flott bil å kjøpe.

Oversikt

Mini Coupe ble først introdusert i 2011, og den ble introdusert sammen med en roadster-versjon. Coupe har en 1,6 L turboladet motor som produserer maksimalt 208 hestekrefter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på bare 6,4 sekunder. Det er 4 trim nivåer som ble introdusert av denne bilen kalt Cooper, Cooper S, Cooper SD, og John Cooper Works.

Pålitelighet

Å finne påliteligheten til en bil er det mest grunnleggende å gjøre før du kjøper en bil fordi den forteller nesten alt om en bil. Mini Cooper har vært i USA i mange år, og det ble ikke ansett som det mest pålitelige merket, men det har forbedret seg mye nå. Cooper Coupe har imidlertid en svært gjennomsnittlig pålitelighetsrangering på 2,5 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak er også en del av påliteligheten. Sikkerhetsfaktoren har alltid vært stor i Mini Cooper-biler på grunn av deres gode materiale og funksjoner. Coupe har ikke blitt krasjtestet av verken IIHS eller NHTSA, men den har gode sikkerhetsfunksjoner som trekkraftkontroll, adaptiv cruisekontroll, kollisjonsputer, etc.

  Audi RS3 Pålitelighet

Avskrivningssats

Avskrivningsraten bidrar også til å bedømme påliteligheten til en bil. Mini Cooper har vært ganske anstendig når det gjelder å miste verdien, og de forblir veldig høyt verdsatt. Coupe er en gammel bil, og den har svekket seg rundt 31% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste delen av påliteligheten. De høye vedlikeholdsbilene er mest sannsynlig å ha negative vurderinger av eierne. Mini Cooper har blitt ansett som et dyrt merke når det gjelder vedlikehold og reparasjon. Coupe-modellen har en vedlikeholdskostnad på rundt $ 846 årlig for alt vedlikehold og reparasjon.

FAQ

Er Mini Cooper Coupe en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cooper Coupe er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Mini Cooper Coupe?

Cooper Coupe er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To-seters

Hva er hestekreftene i en Mini Cooper Coupe og har den en turbo?    

Cooper Coupe har 181 hestekrefter og 177 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Cooper Coupe har 16 X 6,5 tommers aluminiums forhjul og 16 X 6,5 tommers bakhjul i aluminium.

Hvilket år bør Mini Cooper unngås?

Noen av de laveste anslåtte pålitelighetspoengene indikerer at 2006-2012 er det verste året for Mini Cooper. Det var også problemer med tidligere modeller på 2000-tallet.

  Mini Cooper Coupe S / JCW - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hva er de vanlige problemene med Mini Coopers?

  • Front radiatorstøtte og kjølevæskeslange.
  • Bevegelse i tidskjeden kan skape støy og vibrasjoner.
  • Elektrisk servostyringspumpe.
  • Problemer med variabel ventiltid (VVT).
  • Vannpumpe og termostathuslekkasjer.
  • Clutch feil.
  • Overføringsproblemer og -feil.

Hvor lenge varer Mini Coopers vanligvis?

Minis er i stand til å vare mellom 200,000 og 250,000 miles hvis de opprettholdes riktig og kjøres forsiktig. Hvis du kjørte 25 000 miles per kalenderår, vil Mini Cooper vare i 13-17 år før den må repareres eller byttes ut.

Er en brukt MINI et godt kjøp?

Det er en god bruktbil å kjøpe. MINIer er en førsteklasses liten bil. Du må betale mer for det. Det er mange grunner til å velge denne baby BMW, inkludert de store forhandlere og pålitelighet, samt den morsomme kjøreopplevelsen og vakker styling.

Har Mini Cooper forbedret påliteligheten?

Mini Coopers pålitelighet har forbedret seg betydelig siden den siste store redesignen. Fra 2015 har CR tildelt Mini over gjennomsnittlige pålitelighetsvurderinger. Ifølge CR’s nyeste studier er Minis modellårsår 2015-2019 det beste å kjøpe brukt.

Hva er den beste MINI-modellen å kjøpe?

MINI Cooper Convertible er utvilsomt den mest fasjonable modellen i MINI-serien. Selv om støvelplassen kan reduseres, er det en liten pris å gjøre opp for smilet du får når du kjører med toppen nede i solen.

Er en Mini Cooper god i snøen?

Det er i stand til å kjøre i bygater så vel som i landområder med moderat snø. Det er forhjulsdrift og veier inn på 2000 pund. Dette gir det god trekkraft. Dypere snø kan være farlig ettersom bilen er svært lav og kan bli hengt opp. Dekk i all slags vær  anbefales.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter