Mitsubishi Eclipse – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mitsubishi Motors er et kjent japansk bilselskap som har eksistert i mange år, og det er kjent for sin billige pris. Eclipse har vært avviklet siden 2011. Den har to karosseristiler av en 3-dørs liftback eller en 2-dørs kabriolet.

Oversikt

Eclipse har eksistert i mange år, og det er en billig erstatning for mange biler. Bilen er fortsatt til stede i gamle bilers markeder, og det er et godt kjøp. Bilen er til stede i to motortyper på 2,4 L 4G69 I4 og en 3,8 L 6G75 V6-motor.

Pålitelighet

Pålitelighet i en bil er en av de viktigste faktorene før du kjøper en bil. Mitsubishi har vært kjent for sine billige priser, men kvaliteten på delene har aldri vært den beste. Bilene hadde problemer med sine billige motorer som brente olje og ble ubrukelige allerede før 100.000 miles. Eclipse er fortsatt et pålitelig alternativ for prisen, og den har også en lav vedlikeholdskostnad.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak i en bil er den viktigste faktoren for å bedømme påliteligheten til en bil. Mitsubishi biler tester ofte sikkerheten gjennom kollisjonstester holdt av IIHS og NHTSA. Eclipse har blitt krasjtestet av IIHS, og den har fått en god vurdering fra dem. Den har også mange sikkerhetsalternativer som kollisjonsputer, 4-hjuls skivebremser, nødbremser, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for å bedømme påliteligheten til en bil. Mitsubishi, som er et japansk merke, holder verdien veldig bra, og den svekker seg i gjennomsnitt 40% etter 5 år, noe som er flott når det gjelder biler. Formørkelsen er en gammel bil, så avskrivningsraten avhenger hovedsakelig av tilstanden.

  Mitsubishi Endeavor - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er den største avtalebryteren ved å kjøpe bil. Mitsubishi biler, men å være et japansk merke koster mindre sammenlignet med mange andre biler. Den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for Mitsubishi-biler er rundt $ 300. Eclipse koster rundt $ 500 årlig for alt vedlikehold, men det er hovedsakelig avhengig av bilens kjørelengde.

FAQ

Er Mitsubishi Eclipse en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Mitsubishi Eclipse er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mitsubishi Eclipse?

Mitsubishi Eclipse er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Sub-Compact

Hva er hestekreftene i en Mitsubishi Eclipse og har den en turbo?    

Mitsubishi Eclipse har 162 hestekrefter og 162 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.4L / Drivstoffsystemet er: MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mitsubishi Eclipse?

15,7 kubikkfot ( 0,445 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mitsubishi Eclipse?

14,48 cm (5,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Eclipse har 18 x 8.0 tommers aluminium forhjul og 18 x 8.0 tommers aluminium bakhjul.

Varer Mitsubishi Eclipse lenge?

En Mitsubishi Eclipse vil vare mellom 170.000 og 190.000 miles i gjennomsnitt. Ikke-planlagt reparasjon er nødvendig for Eclipses omtrent 0.16 ganger per kalenderår. Det er 13% sjanse for at formørkelsen vil ha alvorlige problemer. En gjennomsnittlig Eclipse-eier bruker $ 510 årlig på reparasjoner.

Hvorfor svikter Mitsubishi?

Mitsubishi var involvert i en skandale som involverte produksjonsfeil. Dette inkluderte sviktende bremser, drivstofflekkasjer og clutcher som ikke fungerte. Selskapet innrømmet ikke problemet, og det førte til slutt til tilbakekalling av over 160.000 kjøretøy. Katsuhiko Kawasoe, selskapets styreleder, ble arrestert og fjernet fra embetet.

  Chevrolet Blazer pålitelighet

Hva er det vanlige problemet med Mitsubishi?

De fleste klager på denne bilen er relatert til motoren. I de fleste tilfeller må motoren bygges om. Vanlige klager inkluderer det faktum at reservedeler fra Mitsubishi er dyre og knappe.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter