Mitsubishi Lancer – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mitsubishi Motors er et kjent japansk bilselskap som har eksistert i mange år, og det er kjent for sin billige pris. Lancer er en 4-dørs sedan som har vært ganske kjent tidligere. Lancer var en anstendig bil med tilfredsstillende pålitelighetspunkter. 

Oversikt

Lancer har vært i produksjon siden 1973, og den ble endelig avviklet i 2017 fra USA. Bilen er fortsatt til stede i gamle bilers markeder, og det er et godt kjøp. Det har mange generasjoner lancer og det er fortsatt brukt til modifikasjonsformål. Niende generasjon var den siste, og den kom med en 2,0 L motor.

Pålitelighet

Pålitelighet i en bil er en av de viktigste faktorene før du kjøper en bil. Mitsubishi har vært kjent for sine billige priser, men kvaliteten på delene har aldri vært den beste. Bilene hadde problemer med sine billige motorer som brente olje og ble ubrukelige allerede før 100.000 miles. Lancer er fortsatt et pålitelig alternativ for prisen, og den har også en lav vedlikeholdskostnad. Den har en pålitelighetsgrad på 3 av 5 stjerner.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak i en bil er den viktigste faktoren for å bedømme påliteligheten til en bil. Mitsubishi biler tester ofte sikkerheten gjennom kollisjonstester holdt av IIHS og NHTSA. Lancer har blitt krasjtestet av NHTSA, mottatt 4 av 5 stjerner.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for å bedømme påliteligheten til en bil. Mitsubishi, som er et japansk merke, holder verdien veldig bra, og den svekker seg i gjennomsnitt 40% etter 5 år, noe som er flott når det gjelder biler. Lancer er en gammel bil, så avskrivningsraten avhenger hovedsakelig av tilstanden.

  Lexus GX pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er den største avtalebryteren ved å kjøpe bil. Mitsubishi biler, men å være et japansk merke koster mindre sammenlignet med mange andre biler. Den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for Mitsubishi-biler er rundt $ 300. Lancer koster enda mindre enn $ 500 yaearly for alt vedlikeholdet, men det er hovedsakelig avhengig av bilens kjørelengde.

FAQ

Er Mitsubishi Lancer en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mitsubishi Lancer er en fronthjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mitsubishi Lancer?

Mitsubishi Lancer er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mitsubishi Lancer og har den en turbo?    

Mitsubishi Lancer har 148 hestekrefter og 145 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mitsubishi Lancer?

12,3 kubikkfot ( 0,348 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mitsubishi Lancer?

13,97 cm (5,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Lancer har 16 X 6,5 tommers aluminiums forhjul og 16 X 6,5 tommers bakhjul i aluminium.

Har Mitsubishi Lancers problemer?

Store problemer er sjeldne for Mitsubishi Lancers opp til 100,000 miles. CVT-overføringsmodellene var de første som hadde problemer.

Varer Mitsubishi Lancers lenge?

Med grunnleggende vedlikehold og forsvarlig kjøring er Mitsubishi Lancer ganske pålitelig. Det kan vare fra 150 000 til 200 000 miles. Det kan vare mellom 10 og 13 år med grunnleggende vedlikehold og konservativ kjøring, basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde på 15,000 MPG.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter