Mitsubishi Eclipse Cross – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mitsubishi Motors er et kjent japansk bilselskap som har eksistert i mange år, og det er kjent for sin billige pris. Eclipse Cross er en 5-dørs kompakt crossover SUV og den har virkelig godt utseende. SUV-en er også til stede i en PHEV-variant.

Oversikt

Eclipse Cross ble introdusert i 2011, og det er mye lavt priset sammenlignet med mange andre konkurrenter. Bilen er til stede i 3 trim nivåer, en er en PHEV versjon. Bensinmotorene inkluderer 1,5 L I4- og 2,0 L I4-motorer. Bilen hadde mange forbedringer i transmisjonssystemet, med en Toyotas Aisin overføringssystem.

Pålitelighet

Pålitelighet i en bil er en av de viktigste faktorene før du kjøper en bil. Mitsubishi har vært kjent for sine billige priser, men kvaliteten på delene har aldri vært den beste. Bilene hadde problemer med sine billige motorer som brente olje og ble ubrukelige allerede før 100.000 miles. Eclipse Cross har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 52 av 100 av Forbrukerrapporter.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak i en bil er den viktigste faktoren for å bedømme påliteligheten til en bil. Mitsubishi biler tester ofte sikkerheten gjennom kollisjonstester holdt av IIHS og NHTSA. Eclipse Cross har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og det har fått en flott vurdering fra dem. Den har også mange sikkerhetsalternativer som kjørefelt avreise advarsel, fotgjenger deteksjon, fremover kollisjon advarsel, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for å bedømme påliteligheten til en bil. Mitsubishi, som er et japansk merke, holder verdien veldig bra, og den svekker seg i gjennomsnitt 40% etter 5 år, noe som er flott når det gjelder biler. Eclipse Cross har en ganske anstendig avskrivningsrate på 50% etter 5 år.

  Ford Mustang Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er den største avtalebryteren ved å kjøpe bil. Mitsubishi biler, men å være et japansk merke koster mindre sammenlignet med mange andre biler. Den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for Mitsubishi-biler er rundt $ 300. Eclipse Cross koster rundt $ 500 årlig for alt vedlikehold og andre reparasjoner.

FAQ

Er Mitsubishi Eclipse Cross en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mitsubishi Eclipse Cross er en firehjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mitsubishi Eclipse Cross?

Mitsubishi Eclipse Cross er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i et Mitsubishi Eclipse Cross og har det en turbo?    

Mitsubishi Eclipse Cross har 152 hestekrefter og 184 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Mitsubishi Eclipse Cross?

21,59 cm (8,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Eclipse Cross har 18 X 7 tommers aluminium forhjul og 18 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Er Mitsubishi Eclipse en god bil?

Eclipse er en god bil. Mitsubishi Eclipses generelle pålitelighet er 67,3, noe som gjør den ekstremt pålitelig. Dette diagrammet viser hvordan det rangerer i forhold til andre biler. Imidlertid er den gjennomsnittlige samlede vurderingen for denne bilen 57.

Hvor lenge varer Mitsubishi Eclipse Cross?

Et kors vil vare mellom 170.000 og 190.000 miles i gjennomsnitt. Ikke-planlagt reparasjon er nødvendig for Eclipses omtrent 0.16 ganger per kalenderår. Det er 13% sjanse for at de vil ha alvorlige problemer. En gjennomsnittlig Eclipse-eier bruker $ 510 årlig på reparasjoner.

  Mercedes-AMG C63 Pålitelighet

Har Eclipse Cross takluke?

Ja, Eclipse Cross har en sunroof, og den kan åpnes manuelt eller automatisk. Du kan åpne opp for verden rundt deg, uansett hvor du er. Eclipse Crosss kraft panorama takluke legger til den «wow» faktoren til stasjonene dine.

Er Mitsubishi Eclipse Cross en liten SUV?

Ja, Eclipse Cross er en liten SUV.  Mitsubishi Eclipse Cross, en kompakt SUV med en unik form, er mindre enn de fleste. Dette betyr at den har mindre plass inne enn typiske SUV-er.

Har 2022 Cross Turbo?

Den 1,5-liters turbocharged fire-sylinder motor driver 2022 Eclipse Cross er det samme som i tidligere modeller. Den produserer 152 hestekrefter og dreiemoment på 184 lb-ft. Under visse omstendigheter kan det føles livlig ved lave hastigheter i urbane gater.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter