Audi S5 Sportback Pålitelighet

S5 er sportsmodellen til A5. S5 Sportback er en kombinasjon av en kupé, sedan og hatchback. Bagasjerommet på bilen åpnes som en hatchback, men bilen er som en 4-dørs kupé. Kroppen er helt sporty og den kraftige motoren støtter den også.

Audi S5 Sportback

S5 drives av en veldig sterk motor, og den har en 3.0 L V6 twin-turbo-motor. Denne motoren produserer en massiv 349 hestekrefter, og bilen kan gå fra 0 til 60 mph på bare 4.2 sekunder. Bilens eksteriør er veldig vakkert og sporty. Bortsett fra utsiden, er interiøret i S5 estetisk å se på, og lærkvaliteten er også topp.

Pålitelighet

S5 er ikke den mest pålitelige bilen, men den er tilfredsstillende når det gjelder luksusbiler. Luksusbiler har ikke alltid de beste pålitelighetspoengene på grunn av de dyre delene som brukes i dem. Teknologien som brukes i dem er mer utsatt for å ha funksjonsfeil. S5 Sportback har en pålitelighetspoengsum på 52,35, som er like under gjennomsnittet. 

Vedlikehold

S5 har også noen vanlige problemer som karbonoppbygging og girkasseproblemer. Disse problemene er ikke de store, men de koster mye. Audis har vanligvis høyere vedlikeholdskostnader på grunn av deres luksus og komplekse biler.

S5 har et høyt gjennomsnittlig årlig vedlikehold på $ 1,164. Hvis det ikke er noen garanti tilgjengelig, vil utskifting av tennplugger, bremseklosser og oljeskift koste mye. Bortsett fra det planlagte vedlikeholdet, er det store sjanser for å få noen større reparasjoner de første 10 årene.

  Audi RS4 Pålitelighet

Audi S5 Sportback – endelig dom

S5 er sikkert en sportsbil med turbomotor, og Audi er et av de beste firehjulsdriftsystemene. Dette gir bilen enda bedre håndtering. Vedlikeholdskostnadene og pålitelighetsproblemene er imidlertid bekymringsfulle. Likevel er S5 en flott bil for fartsentusiaster.

FAQ

Er Audi S5 Sportback en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Den Audi S5 Sportback er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Audi S5 Sportback?

Audi S5 Sportback er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en  Audi S5 Sportback og har den en turbo?    

Den Audi S5 Sportback har 349 hestekrefter og 369 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Audi S5 Sportback har 18 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Er en Audi S5 dyr å vedlikeholde?

Audi S5 årlige bil vedlikehold kostnader er $1,164. Audi S5 gjennomsnitt $ 1,164 årlig og gjennomsnittlig kjøretøy er $ 651 årlig. S5 er betydelig billigere å vedlikeholde.

Er Audi S5 Sportback en god bil?

Ja! Det er en veldig rask bil som får deg til å føle deg levende når du kjører på veien. Du bør absolutt vurdere å kjøpe denne bilen hvis du vil ha noe annet enn din vanlige kjedelige bil.

  Hvilket merke har det beste interiøret - Audi, Mercedes eller BMW?

Hvor lenge vil en Audi S5 Sportback vare?

Moderne kjøretøy som S5 Sportback kan vare mellom 150,000 og 200,000 miles med rimelig vedlikehold. Dette nummeret kan oppnås ved å ta godt vare på bilen din og gjøre alt vedlikehold som anbefales. Også,  bytte ut slitte    deler  når  de  blir  skadet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter