Audi A3 Sportback e-tron pålitelighet

E-tron er Audis hybridbilserie. A3 Sportback e-tron var en svært vellykket bil, men Audi avviklet den i 2018. Bilen er en plug-in hybrid, og det er en hatchback fokusert på å være en familiebil. Du kan fortsatt kjøpe denne bilen i brukt for rundt $ 25,000, noe som ikke er så mye for en pålitelig og luksusbil.

A3 Sportback e-tron

A3 Sportback e-tron er en PHEV hatchback drevet med en 1,4 L turboladet motor. Hybridsystemet hadde et stort batteri på 8,8 kWh, og det kan gi ren elektrisk 51 miles. I tillegg til dette er bilen veldig drivstoffeffektiv med en drivstofføkonomi på 2,8 gal/100miles. For en hybrid er bilen heller ikke underdrevet, og den kan gå fra 0 til 60 mph på bare 6,5 sekunder.

Pålitelighet

Å være en elektrisk hybridbil, har den gode pålitelighetsvurderinger. Den fikk en over gjennomsnittet pålitelighetsvurdering fra Edmunds. Eierne har også vært ganske fornøyd med kvaliteten og ga 4 av 5 stjerner til bilen. Bilen møtte imidlertid noen problemer med mekaniske feil, men ikke alvorlige.

Det gode er at A3 Sportback e-tron ikke møtte noen store feil eller tilbakekallinger. Du kan enkelt få en modell som fortsatt vil være i garanti. Garantien på denne bilen er i 4 år / 50,000 miles, som bare er god nok for mindre problemer.

Vedlikehold

Luksusbilene som Audi står overfor noen problemer med dyrt vedlikehold. A3-modellen i serien har svært dyre vedlikeholdskostnader og større sjanser for store reparasjoner. Hybridversjonen er imidlertid ganske pålitelig sammenlignet med A3.

  Vil Audi Hjul passe Mercedes?

A3 Sportback e-tron – hybrid familiebil

Hybridmodellen sparer deg absolutt mye penger. Bilen er himmelsk å kjøre i byen, og den turboladede motoren kan gi deg en god kjøretur på motorveier. Det kostnadseffektive hybridsystemet kombinert med Audis luksus og førsteklasses kvalitet er absolutt et godt kjøp.

FAQ

Er Audi A3 Sportback e-tron  en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?    

Audi A3 Sportback e-tron er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Audi A3 Sportbacke-tron?    

Audi A3 Sportback e-tron er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en  Audi A3 Sportback e-tron  og har den en turbo?    

Den Audi A3 Sportback e-tron har 204 hestekrefter og 258 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-4 med en forskyvning på 1,4 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Audi A3 Sportback e-tron har 17 X 7,5 tommers aluminium forhjul og 17 X 7,5 tommers aluminium bakhjul.

Er Audi A3 e-tron  fortsatt tilgjengelig?

Audi bestemte seg for å avvikle A3 Sportback E-Tron-modellen i 2018, men er fortsatt tilgjengelig for kjøp på det brukte markedet.

Hva er rekkevidden til Audi A3e-tron?

Audi A3 E-Tron kan nå en toppfart på 130 km/t (80.78 mph), og har en maksimal rekkevidde på 50 km (31.1 miles).

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter