Audi e-tron GT pålitelighet

E-tron GT er en helelektrisk bil laget av Audi og lansert i 2020. Bilen har et stort batteri, der du til og med kan reise lange avstander. Den har også raske lademuligheter. Bilen er en fire executive sedan og den har også Audis berømte all-hjulet-stasjonen system.

Audi e-tron GT

Bilen har 2 AC synkrone elektriske motorer som drives av en 93,4 kWh batteripakke. Bilen støtter også opptil 270 kW hurtiglading, og den kan lade bilen på 22 minutter. Den estimerte rekkevidden til bilen er rundt 425 km.

Bilens elektriske motor muliggjør ekstrem akselerasjon av bilen, og den kan gå fra 0 til 60 mph på bare 4,1 sekunder. Det er også en RS-modell av bilen som kan gå så fort som 0 til 60 mph på bare 3,3 sekunder.

Pålitelighet

E-tron GT er en relativt ny bil for å bedømme påliteligheten. De tidligere e-tron-modellene av Audi har vært ganske pålitelige og holdbare. GT har to cargo støvler, noe som legger til det praktiske i bilen. Det er noen problemer rapportert som plutselig strømtap, men det kan dekkes i Audis 4 års garanti.

Vedlikehold

Elbiler har ofte lite eller ingen vedlikeholdskostnader på grunn av færre bevegelige deler i bilen. Det er fortsatt noen vedlikehold av elbiler som bremseklosser og systembytte, utskifting av ladekontakt og utskifting av dekk. Alle disse gjøres på en viss kjørelengde, og dette vil absolutt spare deg for penger.

  Vil Audi Hjul passe Mercedes?

Elektrisk luksusbil

E-tron GT har en svært lav vedlikeholdskostnad, og den har en veldig fin elektrisk motor. Bilen er veldig dyr, men den betaler i form av ytelsen til bilen din. Bilen er et nytt tillegg til e-tron utvalg av Audi, og det har tid til å vise noen store feil. Annet enn det, ser på de tidligeree-trons, kan vi sikkert si at bilen ville være pålitelig nok.

FAQ

Er Audi e-tron  / e-tron  Sportback en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?    

Audi e-tron / e-tron Sportback er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Audi e-tron  / e-tron  Sportback?    

Audi e-tron / e-tron Sportback er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en  Audi e-tron / e-tron  Sportback og har den en turbo?    

Audi e-tron / e-tron Sportback har 355 hestekrefter og 414 lb-ft av dreiemoment.

Hvilken type hjul har den?

Audi e-tron / e-tron Sportback har 20 X 9 tommers aluminium forhjul og 20 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Hva er rekkevidden for Audie-tron  GT?

Rekkevidden til e-tron GT er 232 miles eller 373 km.

Er Audi e-tron  GT en god bil?

Audi E-Tron GT er et flott kjøretøy. Den helt nye firedørs ELBIL-en er en morsom luksushybridbil og elbil. Det er smidig og kraftig, og tilbyr en komfortabel tur samt en rekkevidde på over 200 miles. Den er vakkert designet inne, og har mye brukervennlig teknologi.

  Audi vs. Mercedes: Pålitelighet

Hvor lenge varer Audi e- tron-batteriet?

Audi hevder dette batteriet vil gi 241 miles rekkevidde (i Amerika, den offisielle påstanden er 204 miles for 95 kWh E-tron SUV).

Hvor fort går Audi RS E-Tron GT?

E-Tron GT Quattro produserer 496 hestekrefter og 464 lb-ft dreiemoment. Det er 522 hester og en vri på 472 pund med overboost. RS leverer 590/637 hk, 612 lbft og 612 lb-ft. GT Quattros toppfart er 152, mens RS er 155 mph.

Tilbyr Audi en utvidet serviceplan på kjøretøyene sine?

Ja! Du kan forlenge dekningsperioden ved å kjøpe en av våre utvidede serviceplaner. Dette gjør at du kan få utført reparasjoner uten å måtte betale ut av lommen til slutten av perioden. Det inkluderer også veihjelp, så hvis noe skjer under turen hjemmefra, er hjelpen rett rundt hjørnet.

Hvor produseres e-tron  GT?

Audi Brussels er produsent av Audi e-tron siden 2018, den første fullt elektriske modellen med fire ringer fra merkevaren.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter