Hvilket merke har det beste interiøret – Audi, Mercedes eller BMW?

Hvis du leter etter en premium og eksklusiv tysk bil, kan det å velge det beste være en ganske skremmende oppgave. Du kan imidlertid sammenligne merkevarens funksjoner for å lande den beste bilen du ønsker.

Når det gjelder bilinteriør, har Mercedes-Benz det beste, etterfulgt av Audi og deretter BMW. Ikke bare tilbyr Mercedes et luksuriøst interiør, men alt inne i bilen har et moderne preg. Fra skinnsetene til tretrimmene og kromfinishen oser Mercedes av overdådighet.

Hvordan ser Mercedes, BMW og Audi interiør ut?

For å finne ut hvilket luksuriøst tysk bilmerke som har det beste interiøret, sammenligner vi noen av deres avanserte modeller og ser hvilken som kommer ut på toppen.

Mercedes-Benz S-klasse interiør

Når du nevner de beste bilene på markedet, vil Mercedes S-klasse alltid komme ut på toppen. Denne bilen er en sann definisjon av luksus og overflod. Fra sin vakre utvendige design til luksuriøst interiør og eksepsjonell ytelse, er S-Klasse det beste av det beste.

Selv om denne bilen er dyrere enn Audi A8 eller BMW 7 serien, vil du bli forelsket i sin vakre og luksuriøse interiør. Mercedes-Benz S-klasse har elegante møbeltrekk fargekombinasjoner. Den er også utstyrt med skinnseter, som har massasjefunksjoner.

Andre viktige interiørfunksjoner inkluderer oppvarmede og ventilerte seter, ekte asketre trim, magisk kroppskontroll suspensjon, 64 interiørbelysning fargealternativer, og energigivende komfort programmer. Når det gjelder teknologi, vil du få trådløs smarttelefonlading, infotainmentkontroller for ratt og en tilpassbar 12,3-tommers instrumentklynge. Denne bilen koster rundt 100 000 dollar.

BMW 7-serien interiør

Et annet førsteklasses tysk merke som konkurrerer med Mercedes er BMW. Selv om BMW bilmodeller ikke er kjent for å ha utmerket interiør, BMW 7-serien har en av de beste interiørene på markedet. Det er en av grunnene til at denne bilen selger for over $ 87,500 XNUMX.

  Hvordan blande BMW kjølevæske

I likhet med Mercedes S-klasse er BMW 7-serien en 5-seters. Det kan også skryte av skinnbelegg med massasje forseter. I tillegg er forsetene justerbare og oppvarmet. De fremre armlenene er også oppvarmet, noe som gir komfort til føreren og passasjeren foran.

Kjøpere vil også elske bakvinduet parasolid og ventilerte forseter. Selv om disse setene ikke tilbyr den samme komforten som finnes i Benz S-klasse, er de fortsatt komfortable, støttende og romslige. Totalt sett er BMW-interiøret imidlertid ikke på nivå med verken Mercedes eller Audi.

Audi A8 interiør

Audi er kanskje ikke så kjent som Mercedes eller BMW, men det er det nest nærmeste. Selger på rundt $ 86,000, Audi A8 er den billigste blant disse tre luksus sedans. Det kan også skryte av en moderne og moderne design som noen kan hevde er bedre enn Mercedes S-klasse eller BMW 7series.

Den Audi A8 utstråler overdådighet i interiøret. Den er utstyrt med skinnbeleggseter som tilbyr komfort og avslapning. Bilen leveres også med en standard fire-sone automatisk klimakontroll, doble berøringsskjermer, 22-veis strømjusterbare forseter med ventilasjon, og en panoramisk takluke.

Andre førsteklasses funksjoner som Audi A8 tilbyr inkluderer mørk brun valnøtt tre trim, mørk matt børstet aluminium innlegg, og utøvende bakre seter. Disse og mange andre funksjoner gjør Audi A8 mer behagelig enn BMW 7-serien, men ikke helt på nivå med Mercedes S-klasse.

Hvorfor er Mercedes mer komfortabel enn Audi og BMW?

Selv om Audi og BMW tilbyr førsteklasses modeller med utmerket interiør, er de ikke på samme nivå som Mercedes-Benz. Mercedes biler er laget for å tilby komfort og avslapning til både passasjerer og sjåfører. Deres kjørekvalitet er også på nivå med Audi og BMW.

  Kraftigste Mercedes-motor?

En av grunnene til at Mercedes-Benz-modellene er så komfortable er på grunn av deres oppmerksomhet på detaljer. For eksempel er setene i Mercedes ikke bare laget av lær, men de er også svært justerbare og kan passe folk i forskjellige størrelser og former.

Mercedes har også et av de beste infotainmentsystemene. På toppen av det er dette systemet enkelt å bruke, i motsetning til i BMWs og Audis. Mercedes dashbordet er også ergonomisk designet for enkel betjening under kjøring. Med slike funksjoner og mange flere er det lett å se hvorfor Mercedes har det beste interiøret,

Sammenligning av tyske luksusbilmerker

Hvilket merke er bedre – Mercedes, Audi eller BMW?

Alle disse merkene tilbyr luksuriøse biler. Imidlertid vil det beste merket variere i henhold til dine behov. Hvis du vil ha en teknologisk avansert bil med flott interiørdesign og prestisje, er Mercedes det beste valget. Men hvis du vil ha ytelse og bedre håndtering, vil BMW passe din smak. Audi faller mellom disse to.

Hvorfor er interiøret i BMW så kjedelig sammenlignet med Mercedes og Audi?

Ikke alle BMW interiør er kjedelig, som noen high-end BMW modeller har vakkert designet interiør. Imidlertid har de fleste av BMWs sportsmodeller et ynkelig interiør sammenlignet med Mercedes eller Audi. I stedet for å fokusere på interiøret, gjør disse bilene opp for det med eksepsjonell ytelse og håndtering, som BMW og Mercedes ikke kan matche med. 

Hvilken tysk bil er den mest pålitelige mellom Mercedes, BMW og Audi?

Før du bruker en enorm mengde penger på disse tyske luksusmerkene, er det verdt å vite hvor pålitelige bilene vil være selv etter at garantien går. Derfor er det et godt valg å velge en Mercedes fremfor BMW og Audi. Mercedes-Benz er den mest pålitelige av de tre merkene.

  Beste olje for BMW X3 og BMW X5

Mercedes er den mest pålitelige blant disse tre merkene på grunn av de gode kvalitetskontrollene og færre reparasjoner som trengs. Imidlertid har den en dårlig overføring. Tvert imot er BMWs de dyreste å vedlikeholde, etterfulgt av Audis. Hvis du har tenkt å eie bilen i mer enn 5 år, vil Mercedes være ditt beste valg.

Hvilken bil har den beste motorkvaliteten – Audi, Mercedes eller BMW?

BMW har den beste motoren med sin innebygde 6-motor. Imidlertid er den nyeste V8-motoren en katastrofe. Når det gjelder motorkvalitet, er Audi død sist. Dette er fordi de bruker den samme motoren som finnes i mellomtone Volkswagens. Mercedes’ V8-motor er utmerket, men ikke bedre enn den sekssylindrede motoren fra BMW.

Hovedpoenget

Hvis du vil ha en tysk luksusbil med det beste interiøret, er Mercedes det beste alternativet. Takket være det luksuriøse interiøret som er utsmykket med lær, mye krom og tre. Disse gir Benz en moderne touch som ikke finnes i verken Audi eller BMW.

Bortsett fra et luksuriøst interiør, har Mercedes-Benz også høyteknologiske funksjoner med et romslig interiør. Selv om Audis interiør er bedre enn BMWs, er det ikke i nærheten av Mercedes. Og med sin pålitelighet er det verdt å bruke noen ekstra dollar på å skaffe seg en Mercedes, i stedet for en BMW eller Audi.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter