Audi S8 Pålitelighet

S8 er den enda mer premium og luksus versjonen av A8 full størrelse luksus kjøretøy. S-modellene er laget for tunge forestillinger, og de kalles «sportsbiler». S8 ble lansert i 2020 og den har en enda raskere motor.

Audi S8

S8 har en 4.0 L twin-turbo V8 Quattro motor som produserer en massiv 563 hestekrefter. Motoren produserer et dreiemoment på rundt 800 Nm, med 4500 rpm. Dette gir bilen spennende akselerasjon fra 0 til 60 mph på bare et øyeblikk 3,8 sekunder. Alt dette gjør S8 til en ekte sportsbil.

Pålitelighet

S8 er sportsmodellen til A8, som er en anstendig pålitelig bil. V8-motoren i bilen er imidlertid enda raskere enn V6-motoren til A8. Den tunge motoren i en bil får sjåførene til å kjøre enda raskere, noe som kan føre til noen problemer. Bilen har imidlertid vist seg å være pålitelig nok med en 3.5-vurdering av 5.0.

Vedlikehold

Audis krever høye vedlikeholdskostnader for å bære all den kraften fra motoren. Hvis vedlikeholdet blir forsømt, er bilen mer utsatt for overopphetingsproblemer som kan forårsake motorbranner eller motorfeil. Vedlikeholdet inkluderer endring av tennplugger, bremsevæske, motor og oljefilter, og koster rundt $ 1,000 årlig. 

Garantien på bilen kan dekke de fleste problemene, men hvis du skal kjøpe en brukt S8, kan det koste deg mye. Det er noen problemer med S8 som oljelekkasje på en viss kjørelengde, overoppheting eller karbonoppbygging av motorer. De fleste av disse problemene kan dekkes hvis du kjøper en ettermarkedsgaranti.

  Hvor pålitelige er selvparkeringsbiler?

Audi S8 – kraftstasjon og luksus

S8 er virkelig kraftig, og den er også pålitelig nok til å kjøre den som din daglige stasjon. Den spennende kjøreturen til bilen vil gi deg en stor spenning. Det er også veldig gode sikkerhetsfunksjoner i bilen. Derfor er det en holdbar bil å kjøpe.

FAQ

Er Audi S8 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Audi S8 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Audi S8?

Audi S8 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en  Audi S8 og har den en turbo?    

Den Audi S8 har 563 hestekrefter og 590 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Gas / Electric V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Audi S8?

12,5 kubikkfot ( 0,354 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Audi S8 har 21 X 9 tommers aluminium forhjul og 21 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Kommer Audi S8 som standard med ABS-bremser?

Ja, Audi S8 leveres som standard med Anti Lock Bremser.

Hvilket år var den beste Audi S8?

Den 2012 Audi S8 var blant de kraftigste A8s i serien. Audi bestemte seg for å erstatte Lamborghini V10-motoren med en twin-turbo V8-motor. Den 2012 Audi S8 var kraftigere og raskere takket være massiv forskning og utvikling.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter