Chrysler Sebring pålitelighet

Chrysler regnes som et gjennomsnittlig merke når det gjelder pålitelighet. Sebring er en mellomstor bil som hadde både konvertible og sedan modeller. Bilen ser fin ut akkurat som før 2010-tallet biler, og den har gode funksjoner for sin priskategori.

Oversikt

Det har vært tre generasjoner av denne bilen, og det har vært konvertible, kupé og sedan former av denne bilen gjennom hele sin eksistens. Den siste generasjonen av denne bilen hadde flere trimnivåer med tre drivlinjealternativer. Sebring var tilgjengelig i 2.4 L, 2.7 L og 3.5 L alternativer i USA.

Pålitelighet

Å sjekke påliteligheten til en bil før du kjøper er alltid en god praksis. Chrysler ligger på 11.-plass i pålitelighetsrangering blant 32 bilprodusenter, og den har en pålitelighetspoengsum på 4,0 av 5,0. Sebring er ikke den mest pålitelige bilen, og den har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 3,0 av 5,0.

Sikkerhet

Sikkerhet er vanligvis up-to-the-mark i Fiat biler, og Chrysler 300 er en av dem. Chrysler biler er ofte krasjtestet av IIHS eller NHTSA for sikkerhetsformål. Sebring har blitt krasjtestet av både IIHS og NHTSA, og de har belønnet bilen med gode rangeringer. Den har også mange sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, ABS, elektronisk stabilitetskontroll, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi bidrar også til å bestemme påliteligheten til en bil. Vanligvis har Chrysler-biler god videresalgsverdi og mindre avskrivningsrate, men Sebring er en utgått bil, så den er tilgjengelig til en billig pris, og den vil avskrive bare 5% etter 5 år.

  Chrysler Pacifica pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er det viktigste aspektet ved pålitelighet fordi folk ikke vil bruke en ekstra sum penger på vedlikehold og reparasjon. Chrysler biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 608 årlig. Vedlikeholdskostnadene for Sebring er nesten $ 428, noe som er høyt i denne kategorien.

FAQ

Er Chrysler Sebring en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Chrysler Sebring er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chrysler Sebring?

Chrysler Sebring er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Midsize

Hva er hestekreftene i en Chrysler Sebring  og har den en turbo?    

Chrysler Sebring har 173 hestekrefter og 166 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.4L / Drivstoffsystemet er: SMPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Chrysler Sebring?

13,9 kubikkfot ( 0,394 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Chrysler Sebring?

13,46 cm (5,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Chrysler Sebring har 16 x 6,5 tommers stål forhjul og 16 x 6,5 tommers stål bakhjul.

Er Chrysler Sebrings  raske?

Denne forhjulsdrevne formotorsede mellomstore sedanen har 4 dører og 5 seter. Det kan egentlig ikke kalles raskt. Den naturlig aspirerte 2,7 liters 24vV6 bensinmotoren produserer 200 hestekrefter og akselererer Sebring fra 2,7 til 60 mph på bare 9,5 sekunder. Den  kan  også  nå  en  maksimal hastighet på 134  mph.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter