Chrysler Town & Country pålitelighet

Chrysler regnes som et gjennomsnittlig merke når det gjelder pålitelighet. Imidlertid har minivanene til Chrysler vært berømte. Byen og landet er en minivan som ble avviklet i 2016. Det er en 7-seters minivan med flotte funksjoner.

Oversikt

Denne minivanen har designet for å være en familiebil med mye plass og har en kraftig motor. Den har mange trim nivåer, og det er 4 drivlinjer som tilbys med denne bilen. Basemodellen har en 3,3 L V6-motor med 4-trinns automatisk system. Alle de andre trimnivåene har et 6-trinns automatgirsystem med mye større motorer.

Pålitelighet

Å sjekke påliteligheten til en bil før du kjøper er alltid en god praksis. Chrysler ligger på 11.-plass i pålitelighetsrangering blant 32 bilprodusenter, og den har en pålitelighetspoengsum på 4,0 av 5,0. Påliteligheten til byen og landet har vært like over gjennomsnittet, og det ble vurdert med 3.5 stjerner av 5 stjerner.

Sikkerhet

Sikkerhet er vanligvis up-to-the-mark i Fiat biler, og Chrysler 300 er en av dem. Chrysler biler er ofte krasjtestet av IIHS eller NHTSA for sikkerhetsformål. Byen og landet har blitt krasjtestet av begge, og NHTSA har gitt den 4 av 5 stjerner. Minivanen har også mange sikkerhetsfunksjoner som barnesikkerhetslåser, elektronisk stabilitet, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi bidrar også til å bestemme påliteligheten til en bil. Vanligvis har Chrysler-biler god videresalgsverdi og mindre avskrivningsrate. Byen og landet ble nylig avviklet, så det har fortsatt en god verdi.

  Land Rover Range Rover Sport Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er det viktigste aspektet ved pålitelighet fordi folk ikke vil bruke en ekstra sum penger på vedlikehold og reparasjon. Chrysler biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 608 årlig. Vedlikeholdskostnadene for byen og landet er nesten $ 636, noe som er høyt i denne kategorien.

FAQ

Er Chrysler Town & Country en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Chrysler Town &Country er en Front Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Chrysler Town &Country?

Chrysler Town &Country er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 2WD Minivans

Hva er hestekreftene i en Chrysler Town &Country  og har den en turbo?    

Chrysler Town & Country har 283 hestekrefter og 260 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,6 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Chrysler Town &Country?

14,22 cm (5,6 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Chrysler Town &Country har 17 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år Chrysler Town &Country er den mest pålitelige?

2013-2014-modellene og senere er de beste for Chrysler Town &Country, spesielt hvis du ser på pålitelighet. Disse modellene hadde langt færre problemer totalt sett. De fleste elektriske og motorstoppproblemer ble løst på den tiden.

Har Chrysler Town og Country overføringsproblemer?

Overføringsproblemer i 2014 Chrysler Town &Country inkluderer skiftende forsinkelser og sliping eller hopping ved akselerasjon. Bilen kan også riste på veien eller lage plystrelyder eller avgi en brennende lukt fra under panseret.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter