Chrysler Voyager pålitelighet

I minivans-kategorien regnes Chrysler som en av de beste på grunn av sin praktiske og gode kvalitet. Voyager blir produsert av dem i flere tiår, og de har markert seg i minivanskategorien. Chrysler har også fokusert på å gi alle nyttige funksjoner som er tilgjengelige i andre sedanbiler.

Oversikt

Voyager tilbys i L-,  LX- og LXi-trimnivåer, som har mange flotte funksjoner som Apple CarPlay, sikkerhetsfunksjoner og et sekshøyttalersystem. Varebilen er tilgjengelig i det eneste forhjulssystemet, og den har en 3,6 L V6-motor, som også brukes i andre Pacifica-modeller.

Pålitelighet

Pålitelighet er en ekstremt viktig faktor før du kjøper en minivan på grunn av den langsiktige bruken. Chrysler er beryktet for sin pålitelighetsfaktor, men minivanene er berømte på grunn av deres billige pris og romslighet. Voyager har en 3 av 5 score i sin pålitelighet, noe som bare er gjennomsnittlig.

Sikkerhet

Sikkerhet har aldri vært et problem med Chrysler biler. Voyager er en 5-stjerners klassifisert sikkerhetsbil med mange sikkerhetsfunksjoner, men standard sikkerhetsfunksjoner i alle varianter er svært få. Standardfunksjonene inkluderer et ryggekamera og kollisjonsputer. Tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner inkluderer imidlertid kollisjonsadvarsel, fotgjengerdeteksjon, etc.

Avskrivningsrate

Chrysler biler har et rykte for ikke å holde sin verdi. Voyager svekker seg rundt 55% etter 5 år. Denne høyere avskrivningsraten er knyttet til den dårligere kvaliteten på Chrysler-biler. Voyager er imidlertid kjent, så å selge det er ikke en vanskelig oppgave.

  BMW X5 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Ifølge mange vurderinger og folks meninger er Chrysler-biler av lav kvalitet og forårsaker mange problemer. Delene er imidlertid ikke ekstremt dyre, så de koster ikke mye. Den gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnaden for bilen er nesten $ 700. Denne kostnaden kan varieres avhengig av eieren. Videre er det god garantidekning for bilen.

FAQ

Er Chrysler Voyager en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Chrysler Voyager er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Chrysler Voyager?

Chrysler Voyager er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minivans 2WD

Hva er hestekreftene i en Chrysler Voyager  og har den en turbo?    

Chrysler Voyager har 287 hestekrefter og 262 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,6 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Chrysler Voyager?

12,95 cm (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Chrysler Voyager har 17 X 7,5 tommers stål forhjul og 17 X 7,5 tommers stål bakhjul.

Er Chrysler Voyager avviklet?

Voyager ble pensjonert  (United States Market) og ble erstattet med Chrysler Town and Country SWB-modellen i 2003.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter