Chrysler PT Cruiser pålitelighet

Chrysler regnes som et gjennomsnittlig merke når det gjelder pålitelighet. PT Cruiser er en 4-dørs hatchback, og den ble laget for å gi et retro utseende til bilen. Utseendet til bilen er ikke den mest estetiske, og også ytelsen til denne bilen er ikke den beste. Når det gjelder pålitelighet, er det bare gjennomsnittlig.

Oversikt

Bilen ble laget for å være en bil med en retro slags eksteriør. Det var en betydelig vellykket bil gjennom hele sin tid. Bilen er til stede i en 2,4 L I4-motor som produserer 150 hestekrefter. Den hadde flere trimnivåer med mange funksjoner.

Pålitelighet

Å sjekke påliteligheten til en bil før du kjøper er alltid en god praksis. Chrysler ligger på 11.-plass i pålitelighetsrangering blant 32 bilprodusenter, og den har en pålitelighetspoengsum på 4,0 av 5,0. PT Cruiser har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 3,0 av 5,0 fra J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er vanligvis up-to-the-mark i Fiat biler, og Chrysler 300 er en av dem. Chrysler biler er ofte krasjtestet av IIHS eller NHTSA for sikkerhetsformål. PT Cruiser har også blitt krasjtestet, og den har en god vurdering av IIHS. Sikkerhetsfunksjonene til denne bilen inkluderer kollisjonsputer, ABS, trekkraft kontroll, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi bidrar også til å bestemme påliteligheten til en bil. Vanligvis har Chrysler-biler god videresalgsverdi og mindre avskrivningsrate, men PT Cruiser er en utgått bil, så den er tilgjengelig til en billig pris og den avskrives bare 5% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er det viktigste aspektet ved pålitelighet fordi folk ikke vil bruke en ekstra sum penger på vedlikehold og reparasjon. Chrysler biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 608 årlig. Vedlikeholdskostnadene for PT Cruiser er nesten $ 650, noe som er høyt i denne kategorien.

  Infiniti G25/G37 Pålitelighet

FAQ

Er Chrysler PT Cruiser en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Chrysler PT Cruiser er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chrysler PT Cruiser?

Chrysler PT Cruiser er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact

Hva er hestekreftene i en Chrysler PT Cruiser  og har den en turbo?    

Chrysler PT Cruiser har 150 hestekrefter og 165 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.4L / Drivstoffsystemet er: SMPI.

Hvor mye bakkeklaring har Chrysler PT Cruiser?

13,97 cm (5,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Chrysler PT Cruiser har 16 x 6.0 tommers aluminium forhjul og 16 x 6.0 tommers aluminium bakhjul.

Har PT Cruisers mange problemer?

Motoren er hovedproblemet med PT Cruiser. Andre vanlige klager på PT Cruisers motor inkluderer vanskeligheter med å starte og stoppe. Disse problemene kan dekkes av en utvidet drivlinjegaranti. Dyre motorreparasjoner kan imidlertid gjøres på eldre kjøretøy.

Hvor lenge vil en PT Cruiser-motor vare?

Chrysler PT Cruiser kan gå 400 000 km. Chrysler PT Cruisers er pålitelige kjøretøy med en pålitelighetsrangering på 19.97% og en rekke kjørelengder over 150,000 XNUMX.

Hvorfor sluttet Chrysler å lage  PT Cruiser?

Etter ansiktsløftningen i 2006 falt PT Cruiser-salget jevnt og trutt. De falt med nesten en tredjedel i 2007, deretter med halvparten i 2008. 2008 var det siste året av kabrioleten. Chrysler erklærte 2010 slutten av PT Cruiser, da Cerberus Capital Management, den tidligere eieren, var ute etter å redusere kostnadene.

  Range Rover mot Mercedes: Pålitelighet

Hva står PT i PT Cruiser for?

Plymouth-lastebilen.

Er PT Cruisers gode i snø?

Ja, de er gode i snø, selv om det er en bil med forhjulsdrift.

Er Chrysler PT Cruiser en god bil?

Veitester har vist at Chrysler PT Cruiser er en morsom bil å kjøre. Det var godt håndtert og hadde en jevn tur. Cruisers nytte var også overlegen den for kompakte crossovers. Cruiserens største ulemper var den langsomme akselerasjonen og den dårlige drivstofføkonomien.

Er PT Cruiser den verste bilen?

Andre synes de er de verste. Til tross for at de prøver å distrahere deg ved deres retro styling, kan du ikke ignorere problemene med motoren og overføringen. Dette er bare noen av grunnene til at PT Cruiser utvilsomt er en av de farligste bilene som noen gang er opprettet.

Sikkert er det en bil som går i begge retninger, avhengig av utsikten over en god bil.

Hva er topphastigheten til en PT Cruiser?

200 kph (124 mph) og det kommer til 100 kph i 7,5 sekunder.

Regnes en PT Cruiser som  en SUV?

PT Cruiser ble klassifisert av Chrysler som et kompakt nyttekjøretøy og ikke en pickup, som hevdet av NHTSA. PT Cruiser, i motsetning til mange crossover SUVer som vi ser i dag, er en lengre versjon av en liten bil.

Har den en turboladet motor?

Det er et alternativ å få en turboladet versjon. Den turboladede 2,4 liters 16v Turbo bensinmotoren akselererer PT Cruiser GT 2.4 Turbo opp til 62 mph i 7.5 sek og deretter videre til en maksimal hastighet på 124 mph.

  Chrysler Pacifica pålitelighet

Vil de bringe tilbake PT Cruiser?

Chrysler har ikke sagt noe ennå. Men hvis de gjør det, ville det være interessant å vite hva slags endringer de gjør.

Var PT Cruiser en suksess?

Det var helt sikkert en suksess det året det kom ut. Med mer enn 1 million solgte PT Cruisersin over 10 år i USA, og nådde topp 10 i 2001, for det meste er det ikke dårlig.

Er PT Cruiser en klassiker?

Den ydmyke Chrysler PT Cruiser er på vei til klassisk status, enten du liker det eller ikke. Bilens neoklassiske linjer gjorde det til en stor salgssuksess i Aughts. Men de er ikke grunnen til at bilen vil bli gjenoppdaget for sin kitsch.

Kan du få en PT Cruiser kabriolet?

Ja, du kan få det som kabriolet. Chrysler PT Cruiser-entusiaster kan velge mellom en firedørs vogn eller en to-dørs kabriolet. Du kan velge mellom en base, begrenset eller touring vogn. Kabrioleter er tilgjengelige i Touring, Base og GT trim.

Hvor mange Chrysler PT Cruiser Convertibles ble laget?

76 249 kabrioleter ble bygget før USA.

Andre ting å være klar over:

  • mareritt i reparasjoner
  • enorm assistanse
  • trangt motorrom
  • gjennomsnittlig drivstofføkonomi: 19 by / 24 motorvei

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter