Er Fiat Toro en god bil?

Fiat Toro

Fiat Toro er en av de beste små pickupene på markedet. Denne bilen vant Red Dot Design Award i 2016. Likevel, er Fiat Toro en god bil?

Fiat Toro er en fantastisk bil hvis du ønsker en kompakt, pålitelig, effektiv, rimelig og elegant liten pickup. På den annen side er denne bilen ikke ønskelig hvis du søker etter høy ytelse, luksuriøs, avansert og komfortabel pickup.

Historien om Fiat Toro

Fiat Toro er en pickup produsert av Fiat i Brasil. Denne lastebilen har vært i produksjon siden 2016 til dags dato. Dessuten er den avledet fra Fiat FCC4-konseptet og er basert på Small Wide 4X4-arkitekturen som deles med Jeep Renegade, Fiat 500X og Jeep Compass.

Men i mange søramerikanske markeder selges Fiat Toro som Ram 1000, ved hjelp av Ram Trucks-merket. Dessuten har Fiat Toro forskjellige motorer, inkludert 1,3-liters FireFly T4 I4 Turbo, 1,8-liters E.torQ Flex I4, 2,4-liters Tigershark II I4  og en 2,0-liters Multijet  II I4-motorer.  

Funksjoner av Fiat Toro

Utseende

Når det gjelder utvendig utseende, er Fiat Toro blant de mest tiltalende små pickupene på markedet. Derfor var den en av de mest solgte bilene da den ble utgitt. Videre gjør den kompakte designen den ideell for bykjøring, som mange mennesker ble forelsket i.

Noen av funksjonene som skiller seg ut fra Fiat Toro er 17-tommers hjul, et elektrisk soltak, et svinghjul med spaker og elektriske bakspeil. Mens utsiden av Fiat Toro ser eksepsjonell ut, mangler interiøret. Først og fremst er interiøret trangt. For det andre er interiøret ikke så avansert som de fleste av konkurrentene.

  Er Fiat Panda en god bil?

Fiat Toro kommer med en akselavstand på 117,7 tommer, en lengde på 193,5 tommer, en bredde på 72,6 tommer og en høyde på 68,7 tommer.

Prestasjon

Fiat Toro er utstyrt med en 1,3-liters motor. Imidlertid har den også en 2.4-liters Tigershark II I4-motor  og en høyytelses 2.0-liters Multijet II I4-motor.  1,8-liters motoren yter opptil 139 hk, 2,4-literen yter opptil 186 hk, mens 2,0-litersmotoren yter opptil 170 hk.

Det er også verdt å merke seg at Fiat Toro har fem trimnivåer, inkludert Endurance, Freedom, Volcano, Ranch og Ultra trim nivåer. I tillegg har den tre girkassealternativer, inkludert en 6-trinns manuell, 6-trinns automatisk og 9-trinns automatgir.

Komfort og lasterom

En av tingene som gjør at noen mennesker holder seg borte fra denne fantastiske lille pickupen, er komforten. Siden Fiat Toro er en liten bil, er det ganske trangt innvendig. Forsetene er litt komfortable og romslige, men baksetene er det ikke. Som et resultat er de bare gode for barn og ikke voksne.

Likevel kommer denne pickupen med anstendig lasteplass. Dette gjør at du kan bære både varer og bagasje.

Drivstoffeffektivitet

Å kjøre Fiat Toro er ganske morsomt og enkelt. Takket være utmerket håndtering og pålitelige motorer. Likevel er det også billig da denne bilen er veldig effektiv. Den har en effektivitet vurdering på 31,75 mpg i byen og 46,81 mpg på motorveien. Så brukeren vil spare penger hvis de velger Fiat Toro.

Sikkerhet

Fiat Toro er ikke den sikreste lille pickupen på markedet. Dessuten er det en av de minst sikre pickupene på markedet. Dette er fordi den ikke har en sidehodebeskyttelsesenhet som standard og mange andre standard sikkerhetsfunksjoner som finnes på konkurrerende kjøretøy.

  Vanlige problemer med Fiat 124 Spider

Pris

Prisen på Fiat Toro varierer fra en trim eller variant til en annen. Prisen varierer fra $ 22,500 til $ 33,700. Dette er ganske rimelig sammenlignet med de fleste av konkurrentene. Ikke desto mindre er high-end-variantene litt dyre sammenlignet med rivaler, da de mangler noen grunnleggende funksjoner.

Faq

Er Fiat Toro verdt å kjøpe?

Det avhenger av hva du leter etter. Hvis du er i markedet for en kompakt, pålitelig, effektiv og elegant pickup, er Fiat Toro den beste bilen for deg. Men hvis du leter etter en større, komfortabel, høy ytelse og en luksuriøs pickup, er dette ikke lastebilen for deg.

Hvor rask er Fiat Toro?

Fiat Toro kan være en liten pickup, men det er ganske raskt. Dette er fordi den kommer med en toppfart på 124.27 mph. Dessuten kan det ta 10 sekunder å akselerere fra 0 til 60 sekunder, noe som er veldig imponerende. Derfor, hvis du leter etter en av de beste små pickupene, er Fiat Toro et utmerket valg.

Hva er de vanligste problemene med Fiat Toro?

Hvis du planlegger å kjøpe Fiat Toro, er det viktig å vite noen av problemene du vil møte underveis. Noen av de vanligste problemene med Fiat Toro er en defekt drivstoffpumpe, overoppheting av motoren, elektriske problemer med kupeen, svart eksosrøyk og en trang hytte.

  Vanlige problemer med Fiat Uno

Hva er den høye kjørelengden for Fiat Toro?

Mens Fiat Toro ikke har vært på markedet lenge, kan det anslås å ha en høy kjørelengde på mellom 100.000 og 150.000 miles. Imidlertid kan mindre problemer dukke opp så tidlig som 10.000 miles. Derfor, hvis du kjøper en brukt Fiat Toro, bør du vurdere en med 150k eller færre miles.

Er Fiat Toro en 4-hjulsdrevet bil?

Nei, Fiat Toro er først og fremst en forhjulsdrevet bil. Denne bilen er bygget på en unibody-struktur og kjører på en uavhengig bakhjulsoppheng. Ikke desto mindre tilbyr produsenten også et valgfritt 4-hjulsdriftalternativ. Så hvis du elsker å kjøre offroad, kan du få dette alternativet for en jevn kjøretur i tøft terreng. 

Konklusjon

Fiat Toro er en eksepsjonell bil for enkeltpersoner som søker etter en kompakt, pålitelig, stilig, moderne og effektiv liten pickup. Tvert imot er den ikke ideell for folk som leter etter en luksuriøs, avansert, komfortabel, romslig og høyytelses pickup.

Alt i alt er Fiat Toro en fin bil for bykjøring og en ung familie. Men som alle biler kommer denne enheten også med flere problemer som kan forebygges via riktig pleie, vedlikehold og gode kjørevaner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter