Mercedes-Benz GLB – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. GLB-klasse Mercedes har 5-dørs kompakte luksus-SUV-er. Den har nylig blitt introdusert i 2019, og den har samme Mercedes ekstravagante interiør.

Oversikt

Mercedes GLB-klasse ble nettopp introdusert i 2019, og den har flere trimnivåer med AMG-modeller også. De to trimnivåene inkluderer GLB 180, GLB 200 og GLB 250 4MATIC. Drivverket spenner fra en 1,3 L turbomotor til den største 2,0 L I4 Turbo-motoren.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes biler har vært veldig pålitelig; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. GLB-klassen har en ganske gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum av J.D Power på 67 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. GLB-klassen har blitt krasjtestet av NHTSA, og den har en perfekt poengsum på 5 av 5 i sin sikkerhet. Annet enn det er bilene fullpakket med sikkerhetsfunksjoner som blokkeringsfrie bremser, kollisjonsputer, frontkollisjonsvarsler, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og GLB-klassen devaluerer rundt 62% etter 5 år, noe som er ganske høyt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

  Best brukte Mercedes Hatchback

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. GLB-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 900 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLB-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz GLB-klasse er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz GLB-klasse?

Mercedes-Benz GLB-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz GLB-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz GLB-klasse har 221 hestekrefter og 258 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLB-klasse har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Er GLB bedre enn GLC?

Mercedes-Benz GLC er mer rund enn GLB. GLC er dyrere, men GLB har mer plass til last og flere sitteplasser. Det er også den billigste av de to.

Hvor mange miles skal en Mercedes-Benz GLB vare?

Mercedes GLB kan vare i gjennomsnitt 13-17 år med riktig vedlikehold. Mercedes kan vare fra 200.000 til 250.000 mpg før de trenger større reparasjoner. Dette er basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde på 15.000.

  Bentley Continental GT Hastighet Pålitelighet

Er Mercedes GLB et godt kjøp?

Mercedes-Benz GLB SUV er et godt valg. GLB er en god SUV, med utmerket drivstofføkonomi og en komfortabel tur. Den håndterer godt, selv om den ikke er så sporty og kompakt som andre luksuriøse kompakte SUV-er. GLB-interiøret er velbygd og stilig, med romslige, komfortable seter og god lasteplass.

Er Mercedes-Benz GLB en 7-seters?

Ja, Mercedes-Benz GLA er en 7-seters bil. Mercedes GLB familien SUV har nok plass til syv personer. Mercedes GLB er mindre enn Land Rover Discovery Sport eller Skoda Kodiaq og har plass til syv personer.

Er GLB en mellomstor SUV?

Den 2021 Mercedes-Benz GTL er en liten luksus SUV som har plass til fem. En tredje rad med seter kan legges til for å øke kapasiteten for opptil to ekstra (svært små) personer. Det er tre nivåer av GLB: GLB 250 4Matic, GLB 250 4Matic og AMG GLB35.

Hva er Mercedes GLB sammenlignbar med?

GLB kan sammenlignes med BMW X1. Den er mindre enn Audi Q3, Volvo V90 Cross Country og Kia Niro.

Har GLB takluke?

2021 Mercedes-Benz GLB: Denne Mercedes-Benz-modellen, det nyeste tilskuddet i Mercedes-Benz-serien, tilbyr også panorama skyvetaket som et alternativ på alle trims.

Har GLB oppvarmede seter?

Ja, GLB har oppvarmede seter. I standardkonfigurasjonen har GLB plass til fem personer. Imidlertid tilbyr den også en tredje rad som kan brukes til å øke kapasiteten til syv. Du kan velge mellom ekte skinnbelegg, oppvarmede forseter med ventilerte og oppvarmede fronter, massasje forseter og en oppvarmet rattsøyle.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter