Chevrolet City Express pålitelighet

Akkurat som Chevy Express, er City Express en berømt varebil på grunn av påliteligheten og romsligheten. City Express-modellen er også laget av Nissan eller Mitsubishi. Imidlertid ble det avviklet av Chevrolet fordi de allerede lager Express-varebilen.

Oversikt

Varebilen er i stand til å bære mange passasjerer eller annen oppgave. Den kan også slepe eller brukes som en veikantbod. Den drives av 2,0 L som produserer 131 hestekrefter. Det er mye mer et kompakt og billig alternativ enn den større Express-varebilen.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte veldig bra i Chevrolet, og det er derfor disse varebilene varer i mange år. City Express er en av de beste varebilene, med hensyn til pålitelighet. Den har 4.0 av 5.0 stjerner og den rangerer første av 21 kommersielle varebiler. Varebilen er fortsatt tilgjengelig under Chevrolet- eller Nissan-merke.

Videresalgsverdi

Varebiler avskriver vanligvis mye mer enn biler. City Express, akkurat som den andre Express-varebilen, avskrives raskt. Like etter ett år med å eie denne varebilen, svekker den rundt 34% og etter 5 år svekker den rundt 56%. Imidlertid er varebilen avviklet av Chevrolet, det ville være bra for folk som prøver å kjøpe dette nå.

Sikkerhet

Sikkerhet er en viktig faktor i påliteligheten til biler, men kommersielle varebiler lider vanligvis her på grunn av deres former. Varebilen har imidlertid noen nyttige sikkerhetsfunksjoner som stabilitetskontroll eller blokkeringsfrie bremser og mer. Den ble ikke krasjtestet, men Nissan-versjonen ble testet av EuroNCAP, og den hadde en 3-stjerners vurdering.

  Mercedes AMG GLA - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er ikke et stort problem for Chevrolet-eiere fordi de koster langt mindre enn mange andre. City Express er nå avviklet, så du vil sannsynligvis kjøpe en brukt. Avhengig av tilstanden vil varebilen koste langt mindre i garanti, men det vil koste nesten $ 1,000 årlig for alt vedlikehold og andre reparasjoner.

FAQ

Hvor mange plasser er det i Chevrolet City Express?

Chevrolet City Express er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Forhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Chevrolet City Express og har den en turbo?

Chevrolet City Express har 131 hestekrefter og 139 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet City Express har 15 x 5,5 tommers stål forhjul og 15 x 5,5 tommers stål bakhjul.

Hvor lenge varer en Chevy City Express?

I gjennomsnitt vil Chevy Express-varebilen vare 400 000 km. Chevy Express-varebilen vil vare i mer enn 16 år hvis den kjøres i gjennomsnitt 25 000 miles per år. Dette avhenger av hvordan kjøretøyet har blitt behandlet og om forhandleren anbefaler vedlikehold.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter