Hva er de beste SUV-ene for sikkerhet og pålitelighet?

SUV-er er de perfekte kjøretøyene for terrengkjøring eller transport av en stor familie. Takket være deres utmerkede bakkeklaring og kraftige drivlinjer. Enten du er off-roading eller carting familien rundt i byen, sikkerhet og pålitelighet er viktige faktorer å vurdere når du velger en SUV.

Basert på de fleste sikkerhets- og pålitelighetsvurderinger er de sikreste og mest pålitelige SUV-ene på markedet Lexus NX, Honda CR-V, Subaru Crosstrek Hybrid, Chevrolet Equinox, Kia Soul, Buick Encore og Mazda CX-5. Foruten å være pålitelig, disse bilene også komfortable og bære både mennesker og last.

Lexus NX

Lexus NX er en av de vakreste og mest høytytende kompakte SUV-modellene på denne listen. Bortsett fra å være veldig pålitelig, fikk denne SUV en perfekt vurdering når det gjelder kollisjonstester fra både IIHS og NHTSA. Dette er en indikasjon på at det er trygt. En ny Lexus NX koster rundt 38 600 dollar.

Noen av sikkerhetsfunksjonene som Lexus NX skryter av er kjørefelt holde assist, blind-spot advarsel, kjørefelt avreise advarsel, adaptiv cruise kontroll, automatisk-høystråle frontlykter, pre-kollisjon advarsel, og mye mer. Bilen er også romslig og drivstoffeffektiv sammenlignet med andre biler i sin klasse.

Subaru Crosstrek Hybrid

Subaru er blant de mest pålitelige og sikreste bilmerkene på markedet, og Subaru Crosstrek Hybrid er den mest pålitelige Subaru SUV. Den har en gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på rundt $ 600, som er gjennomsnittlig for SUVer. Crosstrek er trygg og kommer med noen av de beste sikkerhetsfunksjonene.

Denne plug-in hybrid SUV har funksjoner som blind-spot overvåking, omvendt automatisk bremsing, fotgjenger deteksjon, bakre kryss-trafikk varsel, og mye mer. Det som gjør det enda tryggere er at den er utstyrt med Subarus EyeSight-suite som inneholder funksjoner som kollisjonsadvarsel, adaptiv cruisekontroll og kjørefeltsadvarsel. 

  Best brukte biler for en første bil

Honda CR-V

Honda har lenge vært kjent for sine trygge og pålitelige biler. Honda CR-V leveres som standard med funksjoner som to-sone klimakontroll, blind-spot overvåking, oppvarmede forseter, og en 7.0-tommers berøringsskjerm.

Med en basispris på rundt $ 28,000 XNUMX, er denne modellen den perfekte familiebilen, da den også er romslig og komfortabel. Og med et AWD-system vil du ikke ha problemer med å cruise off-road. Den lille SUV-en er også drivstoffeffektiv, noe som er viktig hvis du vil spare noen ekstra mynter.

Bortsett fra Honda CR-V, Honda HR-V er en annen trygg og pålitelig SUV.

Toyota RAV-4

Toyota RAV-4 er svært populær blant unge familier og sjåfører. Hovedårsaken bak dette er sikkerhets- og pålitelighetsvurderingene. Ifølge IIHS fikk denne lille SUV-en gode karakterer for sine kollisjonstester. Takket være de eksepsjonelle sikkerhetsfunksjonene som blindsoneovervåking, krysstrafikkvarsling, bremseassistanse og kjørefeltsassistanse.

Mazda CX-5

En annen subcompact SUV med utmerket sikkerhet og pålitelighet vurderinger er Mazda CX-5. Så kjekk som denne SUV ser ut, kommer den også med bedre håndteringsevner og et komfortabelt interiør. Den har noen av de beste sikkerhetsfunksjonene i sin klasse som inkluderer adaptiv cruisekontroll, kjørefeltsadvarsel, varsel om frontkollisjon og kjørefeltsassistanse.

Nissan Rogue

Hvis du er en ny sjåfør og ønsker en av de sikreste SUVer på markedet, så Nissan Rogue er et utmerket valg. Med en basispris på $ 33,400, kommer denne 5-seters med mange sikkerhetsfunksjoner som vil holde sjåføren og fotgjengerne trygge. Takket være funksjoner som automatisk nødbremsing med fotgjengerdeteksjon og blindpunktvarsel. 

Kia Sjel

Kia Soul gir kjøpere stor verdi. Det er også en av de mest pålitelige og sikreste SUV-ene på markedet med en utmerket basispris på $ 22,900 XNUMX. Bortsett fra sin unike design, kan kjøpere stole på denne bilen, da den tilbyr massevis av sikkerhetsfunksjoner som bakre krysstrafikkvarsel, kjørefeltsassistent og blind-spot kollisjonsvarsel.

  Mest luksuriøse Mercedes SUV?

Buick Encore

Buick Encore er ikke bare unikt designet, men det gir også komfort og plass til brukerne. Den har maksimalt 48,4 kubikkfot lasteplass, noe som er eksepsjonelt. I tillegg er det veldig trygt, da det er utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner som automatisk nødbremsing, varsel om frontkollisjon og etterfølgende avstandsindikator.

Chevrolet Equinox

Det kommer ikke som en overraskelse at det er få amerikanske biler på denne listen. Imidlertid er Chevrolet Equinox en av dem. Det er en av de sikreste og mest pålitelige kompakte SUV-ene på denne listen. Med en basispris på $ 24,000 XNUMX, får du mange sikkerhetsfunksjoner som inkluderer frontkollisjonsadvarsel og fotgjengerdeteksjon.

Volvo XC60

Volvo bygger noen av de sikreste og mest pålitelige luksusbilene på markedet. Mange Volvo-eiere har stor ros for ulike Volvo-modeller med Volvo XC60 som skiller seg ut. Denne modellen har bestått mange kollisjonstester og er høyt vurdert av forbrukerrapporter.

Noen av sikkerhetsfunksjonene som Volvo XC60 skryter av er blind-spot overvåking, automatisk nødbremsing, fremover kollisjon advarsel, og veien avreise reduksjon. Det har også et luksuriøst og romslig interiør for å tilby komfort.

FAQ

Hvilken SUV har færrest problemer?

Toyota 4Runner er en av SUVene med færrest rapporterte problemer. Ifølge mange brukere applauderer de denne SUV-en for å ha få problemer å bekymre seg for i løpet av levetiden. Denne bilen følges tett av Lexus RX, og Subaru Forester.

  Hva er de enkleste bilene å jobbe med?

Hva du skal se etter i en SUV

Bortsett fra sikkerhet og pålitelighet, må du også vurdere gass kjørelengde, drivlinjesystem, håndtering, ytelse og lasterom. Kjørelengde er veldig viktig, spesielt hvis du har tenkt å gå off-road. Til slutt bør du også vurdere komfort da ikke alle SUVer er romslige.

Hva er forskjellen mellom en kompakt og subcompact SUV?

En subcompact SUV er mindre enn en kompakt SUV. Den ofrer lasterom, sitteplasser, motorkraft og har mindre funksjoner enn en kompakt SUV. Subcompact SUVer er imidlertid billigere og mer drivstoffeffektive enn kompakte SUV-er.

Hvilke bilmerker topper listen over de mest pålitelige og sikreste bilene?

Bilmerkene som forbrukerne har stor tillit til når det gjelder pålitelighet og sikkerhet, er Toyota, Subaru og Honda. Lexus, som eies av Toyota, topper listen når det gjelder det sikreste og mest pålitelige luksusbilmerket.

Mange trygge SUV-alternativer

Med tusenvis av SUV-er på markedet, er det aldri lett å finne den beste SUV-en. Det er mange SUV-er med høyteknologiske og avanserte funksjoner. Imidlertid er ikke alle av dem trygge og pålitelige. Men modellene vi har fremhevet er pålitelige og velprøvde.  

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter