Hva er den mest økonomiske hybrid SUV?

Hele poenget med å kjøpe en hybrid SUV er å nyte en effektiv, men upmarket kjøreopplevelse. De siste årene har hybrider blitt stadig mer populære, og det virker som om trenden bare blir større. Som sådaner detbest å maksimere hybridplattformen ved å velge den mest økonomiske hybrid-SUV-en der ute.

Enten det er for bykjøring eller motorveikjøring, er den perfekte hybriden der ute, og vi vil hjelpe deg med å finne den. For tiden er den mest økonomiske SUV på markedet BMW X3 xDrive30e fulgt tett av Volvo  XC60  Hybrid og Volvo XC90 Hybrid.

Den Audi Q5 E er på tredje plass, og fjerde plass går til BMW X5 xDrive45e. Men hvis du vil ha en rimeligere hybrid SUV som fortsatt tilbyr overlegen effektivitet vurderinger, Toyota RAV4 Hybrid og Ford Escape Hybrid er de å vurdere.

Deter verdt å nevne at BMW X3 xDrive45e, Toyota RAV4 Hybrid,  og Volvo XC90 Hybrid er best når det gjelder motorveikjøring, mens Ford Escape Hybrid og Audi Q5 E ser ut til å få de beste MPG-resultatene i byen.

BMW X3 xDrive30e

Med en kombinert utgang på 60MPGe, er BMW X3 xDrive30e den mest økonomiske hybrid SUV der ute. Foruten å være miljøvennlig og drivstoff-effektiv, er denne bayerske semi-kompakte SUV også en flott alt-rundt SUV.

Hele X3-plattformen har en flott design med mange sporty innslag som fungerer bra med BMW X3 urban tankegang. Teknologien er utrolig avansert, og denne SUV-entilbyr  stort sett alle moderne teknologi du ønsker deg i en slik bil. Komfort er også flott, og det samme er det indre rommet.

  Er en BMW hybrid verdt det?

Volvo XC60 Hybrid

Volvo XC60 Hybrid er vurdert til 57MPGe som plasserer denne semi-kompakte svenske SUV på nummer 2 sted. Volvo XC60 Hybrid og BMW X3 xDrive30e er så tett matchet når det gjelder effektivitet at detervanskelig å si at den ene er bedre enn den andre. Alt avhenger av hvordan du kjører bilen.

I tillegg til effektivitet tilbyr XC60 en mer moden minimalistisk design både innvendig og ute. Imidlertid er teknologinivåer og komfort også tett matchet med X3, mens innvendig plass er litt bedre med BMW X3. Du gjør ikke en feil ved å velge noen av disse.

Audi Q5 E

Mens vi er på temaet semi-kompakt SUVer, bør vi nevne hva Audi tilbyr i dette segmentet, og det ville være Audi Q5 E. Dennekjekke -ser SUV er bra for 50MPGe som plasserer den bak BMW og Volvo.

Men der Audi biler er forskjellige er den rene oppmerksomheten på detaljer og teknologi. Selv om både Volvo og BMW faktisk er technolog ically avansert og futuristisk utseende, er det trygt å si at Audi ser bedre ut inne og ute. Foruten en futuristisk arkitektur, tilbyr Q5 E også en overflod av plass.

 

Toyota RAV4 Hybrid

Det ville ikke være en konkurranse om hybrid effektivitet uten å nevne minst en Toyota-modell, og i dette segmentet er RAV4 den beste. Med en kombinert effekt på rundt 50MPGe, er RAV4  rett der oppe med de mest effektive hybrid-SUVene på markedet.

  Beste hybridbiler for eldre

I tillegg til å være effektiv, tilbyr RAV4 en ganske konkurransedyktig pris, et godt liktpedinteriørog  overlegen pålitelighet. En Toyota må være effektiv og pålitelig, det er det viktigste salgsargumentet for moderne Toyota-modeller, og RAV4 er definitivt en slik bil.

Ford Escape Hybrid

Ford Escape Hybrid tilbyr identiske MPGe resultater  som med Toyota RAV4. Foruten stor effektivitet, tilbyr Escape en gjennomtenkt-etter  interiørdesign    som  fremmer ergonomi og intuitiv knapp posisjonering. Plassen er også flott med brede åpningsdører og et høyt innvendig tak.

Dette betyr at Escape er lett å kjøre og lett å finne ut som gjør det mulig for sjåføren å dra nytte av alle funksjonene Escape har å tilby. Reliability og overkommelig pris er også sterke drakter av Ford Escape Hybrid. Så  uansett hvordan du ser på det, er Escape Hybrid en veldig velkommen annonsedition til dette segmentet.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom MPG og MPGe?

MPGe betyr miles per gallon av en bensinekvivalent som tar hensyntil  en hybrids evne til å dra nytte av en forbrenningsmotor og en elektrisk motor. Forskjellen er det faktum at den vanlige MPG-vurderingen bare vurderer tradisjonelle miles per gallon drivstoffvurderinger.

Denne typenvurderinger  gjør det lettere å forstå hvor godt en hybrid opererer sammenlignet med andre hybrider og tradisjonelle forbrenningsmotorbiler. Etter hvert som teknologien fortsetter å utvikle seg, vil vi sannsynligvis se bedre rangeringer med mindre motorer og større batterier.

Hvor pålitelige er MPG- og MPGe-estimater? 

Deter verdt å nevne at MPG- og  MPGe-estimater  ikke er pålitelige i det hele tatt. For å nå denne typen tall, må du ha en perfekt vei, perfekt vær, en perfekt sjåførog det perfekte drivstoffet. Dette er mer et ideelt situasjonsresultat, og oftere enn ikke oversetter de aldri til ekte-verdensbruk.

  Beste bil for ryggsmerter

Men når du handler etter en hybrid, er disse estimatene avgjørende, men vær oppmerksom på at en 10-15MPG forskjell mellom to modeller ikke er noe problem. Bare hvis forskjellen er langt høyere enn den virkelige-vil bruksforskjellen i verden nevnes. Tross alt er MPG-resultatene for det meste ned til hvordan vi kjører, og ikke hva vi kjører.

Bør jeg kjøpe en hybrid SUV?

En hybrid SUV virker som en perfekt type bil for enn  environmentally  conscious person som ønsker å nyte en state-of-the-artbil. Det er mange hybridalternativer å velge mellom, og noen av dem er bedre enn andre. Deter best å velge en plug-in hybrid, da disse vanligvis er de beste når det gjelder effektivitet og tilgjengelighet.

Som sådan, hvis du er i stand til å utnytte hybridplattformen helt, bør du kjøpe en hybrid, hvis ikke, bør du vente noen år til du har muligheten til å gjøre det.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter