Hva er de mest brukte bilene for sikkerhet og pålitelighet?

Hvis du er i markedet for de mest brukte bilene for sikkerhet og pålitelighet, er det mange alternativer å velge mellom. Bare velg riktig bruktbil for budsjettet og behovene dine.

De mest brukte bilene for sikkerhet og pålitelighet inkluderer Toyota Yaris, Honda Fit, Honda Accord, Volkswagen Jetta, Toyota Prius og Subaru Impreza. Disse bilene har en utmerket merittliste for både sikkerhet og pålitelighet. De fleste av dem er rangert høyt på Forbrukerrapporter og andre pålitelighetsvurderingsbyråer.

Nedenfor er en liste over de mest brukte bilene for sikkerhet og pålitelighet:

Toyota Yaris (2011 – nå)

På toppen av listen vår er Toyota Yaris fra modell 2011 og utover. Denne kompakte japanske bilen er en av de beste kompakte bilene på markedet. Ikke bare er denne nydelige hatchback vakker og drivstoffeffektiv, men den rangerer også høyt i mange sikkerhets- og pålitelighetsvurderinger.

Toyota Yaris kommer også med en forhjulsdrift system. Bilen er enkel og morsom å håndtere og kjøre med sin enestående kjøredynamikk. Med en sittekapasitet på fem, er dette en perfekt bil for nye sjåfører og familier. Dessuten er en brukt Toyota Yaris billig, da det koster rundt $ 14,000 XNUMX.

2012 Honda Fit

Hvis du leter etter en pålitelig subcompact bil, bør Honda Fit være på toppen av listen din. Bortsett fra å være trygg og pålitelig, er Honda Fit enkel å vedlikeholde og med stor gass kjørelengde. Det eneste problemet med denne bilen er Sat-nav. En brukt Honda Fit koster rundt 13 000 dollar.

I likhet med Toyota Yaris kommer Honda Fit med et forhjulsdriftssystem og en kapasitet på 5 passasjerer. Men i motsetning til de fleste subcompact biler, Honda Fit er ganske romslig med et større lasteområde. Det er den mest brukte bilen på denne listen for folk som leter etter kvalitet og verdi.

  Hvilken måned å kjøpe en brukt Mercedes

Toyota Prius Prime (2017 eller nyere)

Totalt sett gjør Toyota noen av de mest pålitelige bilene på markedet. Så det er ikke en overraskelse at tre av de mest brukte bilene for sikkerhet og pålitelighet på listen vår er fra Toyota. Toyota Prius Prime er en annen pålitelig og trygg bil for førstegangssjåfører. En brukt Toyota Prius Prime går for omtrent $ 20,000 XNUMX.

Toyota Prius Prime er den best brukte hybridbilen for sikkerhet og pålitelighet. Så hvis du ønsker å bli grønn, men ikke har penger til å bruke på en ny bil, er dette det beste valget. Ikke bare har den eksepsjonelle sikkerhetsfunksjoner, men den leverer også klasseledende kjørelengde på 133  MPGe.

Volkswagen Jetta (2016 – 2018)

Volkswagen Jetta er den mest populære Volkswagen-modellen det siste tiåret. På toppen av det er det en av de sikreste og mest pålitelige Volkswagen-modellene sammen med Volkswagen Passat. Dessuten handler denne modellen til en utmerket pris i bruktbilmarkedet til rundt $ 21,000 XNUMX.

Det som gjør at Volkswagen Jetta skiller seg ut fra biler i sin klasse er den nydelige og elegante designen. I tillegg er bilen romslig med mye plass til 5 passasjerer. En annen eksepsjonell funksjon i Jetta er de intuitive infotainmentfunksjonene. I motsetning til de fleste biler i sin klasse, er denne modellen veldig drivstoffeffektiv.

Mazda 3

Hvis du vil ha den beste bilen for en uerfaren sjåfør, er Mazda 3 hatchback eller sedan det beste valget. Denne lille bilen rangerer høyt når det gjelder sikkerhet, pålitelighet og drivstoffeffektivitet. Dessuten har den fantastisk håndtering, utmerket kraft, og det er morsomt å kjøre. En brukt Mazda 3 går for rundt $ 19,500.

  Hva er den billigste måten å sende bilen min på?

Honda Accord Sedan (2013 eller nyere)

En kvalitet brukt Honda Accord går for rundt $ 25,000 XNUMX. Selv om denne prisen er litt høyere sammenlignet med de brukte bilene på denne listen, får du det du betaler for. Honda Accord er mer luksuriøs, romslig og yter bedre enn de fleste kjøretøy. I tillegg er det trygt, pålitelig og effektivt.

Subaru Impreza (2014 eller nyere)

Subaru Impreza er en annen kvalitets bruktbil for sikkerhet og pålitelighet. Utstyrt med en firehjulsdrevet drivlinje, kan denne bilen enkelt cruise i forskjellige terreng, noe som gjør den til den beste allværs bruktbilen på denne listen. En brukt Subaru Impreza kan koste rundt $ 20,500 XNUMX.

Toyota Avalon

For elskere av store sedans, Toyota Avalon er den best brukte store sedan for sikkerhet og pålitelighet. Det er også den største sedan på denne listen og kan skryte av en rekke sikkerhetsfunksjoner. Dessuten er det romslig, luksuriøst og pålitelig. Takket være den lavere vedlikeholdskostnaden. En brukt Toyota Avalon vil koste rundt $ 19,000 XNUMX.

Buick LaCrose

Sist, men ikke minst, erBuick  LaCrose  en annen utmerket bruktbil med god sikkerhet og pålitelighetsvurderinger. Bortsett fra det, kommer det også med et luksuriøst interiør som konkurrerer med luksuriøse sedans. Til tross for flere fantastiske funksjoner, er en brukt Buick LaCrose  rimelig og går for rundt $ 21,000 XNUMX dollar.

Vanlige spørsmål om brukte biler

Hvilke brukte biler er upålitelige?

Hvis du er i markedet for en bruktbil, er det noen biler du bør unngå for enhver pris. Disse bilene er veldig upålitelige og vil koste deg enda mer i det lange løp. De inkluderer Dodge Avenger fra 2008, Audi A6, Mitsubishi Mirage, Jaguar XJ, Mercedes-Benz C-klasse, Peugeot 308 og KIA Picanto.

  Hvilke biler er minst sannsynlig å ruste?

Hva er de mest brukte bilene for tenåringer?

Når foreldre kjøper en bil for tenårene, ser de alltid etter en trygg, pålitelig og rimelig bil. Siden tenåringer er uerfarne og kan bli fristet til å kjøre fort, anbefales det ikke å kjøpe dem en raskere bil i det hele tatt.

Så hvis du vil holde tenåringene dine trygge og sikre når de lærer å kjøre, kan du kjøpe dem en veldig pålitelig og trygg bil. De beste bilene for tenåringer inkluderer 2011 eller nyere Mazda 3, 2012 eller nyere Honda Accord, 2011 til 2015 Ford Taurus,

Hva bør du unngå før du kjøper en bruktbil?

Mange brukte bilkjøpere gjør noen feil som ender opp med å koste dem på lang sikt. Når du kjøper en bruktbil, unngå at selgeren skynder deg til å kjøpe bilen. Ta deg tid til å inspisere og teste bilen. Sjekk også alltid VIN- og kjøretøyhistorikken før du betaler deg.

Konklusjon

Nå som du vet de mest brukte bilene for sikkerhet og pålitelighet, bør det ikke være noe problem å velge den beste bilen for dine behov og budsjett. Alle  bilene vi har listet opp er rimelige og veldig pålitelige. Bare sørg for å velge en bil som appellerer til din smak og personlighet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter