Beste elbiler for en første bil

Elbiler blir sakte det mest populære nye bilsegmentet der ute. Etter utgivelsen av Tesla Model S har ELBIL-markedet opplevd et betydelig løft i forskning og utvikling.

Hvis du bor i et område der du kan  bruke et riktig ladenettverk, er en EV som første bil et godt forslag. De beste mindre kompakte ELBIL-ene er Peugeot e-208, Mini Electric, Honda E, BMW i3S, VW e-UP og Renault Zoe.

Hvis du vil ha en større, men likevel ganske kompakt EV, er de beste alternativene Tesla Model 3 eller Model Y, VW ID.4, Kia NiroEV  eller Audi e-Tron  SUV. Dette er sannsynligvis det mest populære EV-segmentet der ute og er snart den mest konkurransedyktige av  gjengen.

Men hvis du vil ha en full-on luksus-TV-opplevelse, er det Porsche Taycan,Tesla Model S, Mercedes EQS og Audi e-Tron GT som du bør vurdere. Dette er EV-segmentet som lager all støyen i dag, og stort sett alle disse er banebrytende teknologi for hvert respektive merke.

Beste lille EV som din første bil

En liten hatchback EV er sannsynligvis det beste alternativet for bykjøring fordi denne typen biler er små, kvikke, enkle å manøvrereerog parkere, og de koster heller ikke så mye. Å navigere i en  Taycan  eller en Model S gjennom overfylte bygater kan noen ganger føles litt frustrerende, men det er der disse lommeraketter utmerker seg.

Peugeoe-208 tilbyr et flott interiør og utvendig design, en rimelig prislapp og et anstendig brukbart utvalg som tar denne Peugeot helt til toppen av hatchback EV-listen. Mini Electric og BMW i3 er ganske like fordi de tilbyr samme drivlinje.

  Hvem lager den mest pålitelige turbomotoren?

Men det er der likhetene slutter fordi Mini er plassert som mer av en vanlig bil med en EV powertrain, mens BMW i3 ser ut og føles som en ekte EV. I3 koster mer enn Mini og de fleste bilene som er oppført her, men det tilbyr ikke så mye mer til gjengjeld.

Honda E ser fantastisk ut inne og ute, VW Up ser rart ut, og Renault Zoe er et sted i mellom. Alle tre av disse er like, men Honda E er den som ser mest lovende ut.

 Beste kompakte elbiler som din første bil

Kompakte elbiler begynner bare å ta igjen, men om noenår  vil vi sannsynligvis være vitne til dette elbilsegmentet for å tilby flest alternativer. Kompakte elbiler er den perfekte midtbanen mellom veien til små EV-byløp, og altfor store  elektriske  SUV-er og sedaner.

Og Tesla Model 3 virker som det beste valget av gjengen. Model 3 drar nytte av Teslas avanserte ladenettverk, pluss at det også ser bra ut innvendig og innvendig. Model Y er mer eller mindre den samme bilen  som  Model 3, og disse to er sannsynligvis de to beste kompakte EV-alternativene der ute.

VW ID.4 lager også ganske mye støy i det siste fordi det virker som VW endelig har bygget en full-on konkurransedyktig EV. Og det er faktisk sant fordi ID.4 tilbyr mange nyttige VAG-familieteknologifunksjoner som får ID.4 til å virke som en eksklusiv modell sammenlignet med en vanlig VW Golf.

Den Audi e-Tron SUV er også et ganske populært alternativ. E-Tron SUVene  og Mercedes EQC er EV-versjonene av Audi Q5 og Mercedes GLC. Begge disse er fantastiske inne og ute, men per nå kan de ikke  matche Tesla.

  Hvilken bil er mest behagelig for lang kjøring?

Beste luksus-ELBILER

Luksus-elbiler blomstrer akkurat nå, og det virker som om det hver måned er en ny konkurrent i byen. Disse bilene tilbyr plass-aldersteknologi kombinert med godt gammelt skinn og piano svart / tre innlegg. De er det aller beste EV-markedet kan tilby, og å velge en av disse som din første bil setter deg rett på toppen av listen.

Sannsynligvis den beste luksus EV der ute akkurat nå er Porsche Taycan  fordi  Taycan tilbyr fantastisk design inne og ute, en ekte Porsche kjøreopplevelse,  og  en stor spådd pålitelighet  score. Porsche sier at  Taycan  er 100% en ekte Porsche, og det virker som de fleste Porsche-entusiaster har en tendens til å være enige.

Model S kan derimot ikke  matche  Taycan,Mercedeseller Audi for luksus, sportiness, komfort eller byggekvalitet. Men Tesla tilbyr et langt mer avansert ladenettverk som gjør Model S til en langt enklere bil å bo  i innenfor områder der det ikke er så mange ladestasjoner.

Audi e-Tron GT er uten tvil den peneste EV på planeten, og e-Tron RS GT-modellen er også en av de raskeste. Mercedes EQS er rettet mot å være S-klasse elbiler som gjør EQS til den mest luksuriøse EV på markedet akkurat nå.

Delen Vanlige spørsmål

Er en EV et godt første bilalternativ?

Det avhenger av flere  forskjellige  aspekter. Først og fremst bør du kunne dra nytte av hurtigladeinfrastruktur  hvis du vil ha en virkelig sømløs EV-eieropplevelse. Og sannheten er at det meste av verden fortsatt ikke tilbyr på langt nær så mnoen  ladestasjoner  for at dette skal være mulig.

  Hva er den beste luksus SUV for eldre?

Å kjøpe, eie,betjene  og selge en vanlig forbrenningsmotorbil er mye enklere og mindre stressende. Du bør sannsynligvis velge en vanlig ICE/hybridbil  hvis du bare planlegger å eie en enkelt bil.

Hvilken EV er den mest sporty?

Den sportiest EV der ute er Taycan. Men hvis du ser på den aller høyeste enden av EV-markedet, lager merker som Rimac,  Pininfarinaog Lotus biler som  kan  treffe 60 mph fra en stillstand på mindre enn 2 sekunder.

Men akkurat nå er Taycan  den mest sporty. Tesla Model S Plaid er snart å bli utgitt, og det vil tilby en bedre 0-60mph  tid,men håndteringsegenskapene vil sannsynligvis fortsatt ikke kunne matche  Taycan.

Hvor mye tar det å lade opp en EV fullt ut?

Et typisk bilbatteri er et sted langs 60 kWh, og det tar omtrent 8 å lade det opp gjennom et vanlig 7kW vegguttak. Hvis du bruker en vanlig billader som for det meste finnes på motorveier, stopper, ser du på rundt 40 minutter for en  80% lading.

Hvis du er i stand til å finne en hurtiglader, er 80% ladetilstand lett tilgjengelig etter 20-30 minutter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter