Hvilke årganger av Kia Niro bør man unngå?

Kia Niro

Kia Niro er riktignok en relativt ny bil på markedet, men det er lett å se hvilke årsmodeller som er bra og mindre bra. Så hvilke Kia Niro-årganger bør du unngå?

Modellårene for Kia Niro som bør unngås er 2016, 2017, 2018 og 2019. Disse årsmodellene har rapportert flere problemer sammenlignet med de nyeste årsmodellene. De mest problematiske modellårene for Kia Niro er likevel 2017 og 2019.

Hvilke årsmodeller av Kia Niro bør jeg unngå?

2016 Kia Niro modellår

Kia Niro modellår 2016 er den første bilen som produseres i serien. Som et resultat forventes det at den har flere problemer, noe den også har. Det vanligste problemet med Kia Niro modellår 2016 er at det ble funnet grader i den hydrauliske aktuatoren som ble produsert under produksjonsprosessen.

Grater kan skade oljetetningen og føre til at olje siver ut eller, i ekstreme situasjoner, føre til kortslutning og brann. Et annet vanlig problem som eiere av denne årsmodellen har rapportert om, er overoppheting av det elektriske reléet og bremseproblemer.

Bilen mangler dessuten sikkerhetsutstyr og har flere rapporter om upålitelighet. Til tross for at den ikke er pålitelig, mottok denne bilen den offisielle Guinness World Record-prisen for det laveste drivstofforbruket da den ble lansert.

2017 Kia Niro modellår

Dette er en annen Kia Niro-modellårgang som kjøpere bør holde seg unna. Denne årsmodellen har fått flere klager knyttet til motoren og andre deler. I likhet med 2016-modellen av Kia Niro ble også denne årsmodellen tilbakekalt fordi det ble funnet grader i den hydrauliske aktuatoren som ble produsert under produksjonsprosessen.

  Ford Explorer Overføring Problemer

Andre problemer knyttet til denne årsmodellen er glidning i girkassen, feiltenning i motoren, manglende start, sprekk i katalysatoren, oljelekkasjer, tap av kraft og kjølevæskelekkasje. Legg merke til at denne årsmodellen hadde flest klager, da det ble registrert mer enn 75 klager.

Et annet vanlig problem som de fleste 2017 Kia Niro-eiere har rapportert, er et dørhåndtak som har en tendens til å gå i stykker, og de soyabaserte drivstoffledningene kan tiltrekke seg gnagere.

2018 Kia Niro modellår

Selv om 2018-modellåret ikke er like upålitelig som bilene på denne listen, registrerer den fortsatt et betydelig antall problemer enn de nyeste modellene. I følge CarComplaints har Kia Niro 2018 registrert mer enn 39 klager, noe som ikke er mange, men likevel verdt å vurdere.

Et av de største problemene med Kia Niro 2018 er det elektriske systemet. Noen av de elektriske problemene som brukerne trekker frem er feil på girlåsen, problemer med datasystemet og dørhåndtak som faller av bilen. Andre problemer inkluderer motorstopp, bremseproblemer, problemer med klimakontrollen og problemer med motoren.

Alt i alt er Kia Niro 2018 en pålitelig bil med noen få problemer å stri med. Med godt stell og vedlikehold er denne bilen enklere og billigere å vedlikeholde enn andre årsmodeller på denne listen.

2019 Kia Niro modellår

Kia Niro 2019 er den verste årsmodellen av Kia Niro å eie. Dette er fordi den har flest alvorlige problemer, selv om den ikke har like mange klager som 2017-modellen. Så langt har den hatt litt over 67 reklamasjoner uten noen tilbakekallinger. Dette i motsetning til 2017-modellen som har mer enn 4 tilbakekallinger.

  Vanlige problemer med Mercedes E270 CDI

Noen av de mest rapporterte problemene med Kia Niro 2019 er feil girkassevæske som fører til slingring, at batteriets kjørelengdeeffektivitet synker, problemer med overoppheting av startbatteriet og feil på kollisjonsputen på passasjersetet foran. I tillegg har denne årsmodellen et mindre lasterom enn de fleste av konkurrentene.

Et annet vanlig problem med 2019-modellen av Kia Niro er feilen check hybrid engine system.

FAQ

Hvilken årsmodell av Kia Niro er best?

Kia Niro har vært på markedet fra 2016 til i dag. Selv om den har eksistert i mindre enn et tiår, har denne modellen både gode og dårlige modellår. De beste modellårene for Kia Niro er 2020, 2021, 2022 og 20233. Disse modellårene har registrert færre problemer enn tidligere modeller.

Er det verdt å kjøpe en Kia Niro?

Ja, det er verdt å kjøpe Kia Niro. Dette er fordi den kommer med en romslig kupé, et allsidig interiør og god lasteplass. Dessuten gir Kia Niro en jevn kjøretur og avanserte sikkerhetsfunksjoner. Den er også drivstoffeffektiv og billig å vedlikeholde. Men hvis du er ute etter en kraftig, høytytende og avansert kompakt hybrid- eller PHEV-SUV, bør du se deg om etter en annen bil.

Hvor mye koster det å vedlikeholde en Kia Niro?

Kia Niro er en fin bil og enkel å vedlikeholde. Det vil koste deg mellom $95 og $2307 å vedlikeholde Kia Niro. I gjennomsnitt må du betale rundt $ 245 for å vedlikeholde denne bilen. Merk at kostnadene varierer i henhold til problemet. Med god pleie og vedlikehold vil kostnadene for å vedlikeholde denne bilen være lavere.

  Vanlige problemer med Suzuki Swift Sport

Hva er det vanlige problemet med Kia Niro?

Kia Niro er en fantastisk bil fordi den er praktisk og effektiv. Likevel kommer den også med flere problemer som brukerne bør være oppmerksomme på. De største problemene med Kia Niro er problemer med det elektriske systemet, langsom ladehastighet, mindre kraftig motor.

Hva er den beste Kia Niro-motoren?

Kia Niro kommer med flere motoralternativer som lar interesserte kjøpere velge et motoralternativ etter eget valg. Likevel er den beste Kia Niro-motoren Kappa II GDI HEV. Denne motoren har et slagvolum på 1 579 cm3 og støttes av en elektrisk motor. Den har en samlet effekt på 139 hk og et dreiemoment på 195 lb-fot.

Konklusjon

Hvis du vil kjøpe en brukt Kia Niro, bør du vurdere å holde deg unna Kia-modellårene 2017 og 2019. Videre har modellårene 2016 og 2018 også flere problemer som interesserte kjøpere bør være på vakt mot. På den annen side er de mest pålitelige Kia Niro-modellårene 2021, 2022 og 2023.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter