Ford Explorer Overføring Problemer

2023 Ford Explorer

Ford Explorer er en av de mer populære SUV-ene av hele Fords utvalg, da den er mer enn stor nok for de fleste, men er ikke så gigantisk som toppspesifikasjonen Expedition. Den første Explorer ble introdusert i 1990 og ble ofte sett på som den beste SUV-en i sin klasse. Ford klarte også å selge massevis av disse gjennom årene, noe som betyr at Explorer sannsynligvis er kommet for å bli.

Når det gjelder mekanikken, har Explorer en tendens til å være en tilstrekkelig pålitelig SUV, men i denne artikkelen skal vi fokusere på de vanligste Ford Explorer-overføringsproblemene. Det første problemet vi skal snakke om er girglidning og den generelle vanskeligheten med å skifte gir på en behagelig måte.

Explorer er også kjent for å være litt rykkete, spesielt under ting som trepunktssvinger eller parkering. Stalling kan også skje, spesielt med eldre momentomformer enheter. Til slutt skal vi også nevne potensielle komplette overføringsfeil som definitivt er bekymringsfulle siden de kan koste flere tusen dollar å fikse eller erstatte.

Alt i alt er den nye 10-trinns girkassen på Explorer satt til å bli en stund fremover, noe som betyr at Ford sannsynligvis vil gjøre det bedre og bedre etter hvert som tiden går. Disse er også tilgjengelig for Fords F-serie med lastebiler, som er en utrolig populær serie med lastebiler, noe som betyr at Ford trenger denne overføringen for å være så pålitelig som mulig.

Girslipp og vanskelige girskift

Girglidning, forsinkelser og uberegnelige girskift ser ut til å være en ganske vanlig forekomst med denne 10-trinns enheten. Disse er vanligvis forårsaket av klebende ventiler og solenoidproblemer som noen ganger kan løses via enkle tilbakestillinger av systemet. Clutchplatene kan også slites ut, mens ren mangel på transmisjonsolje også kan føre til disse problemene.

  Er Ford Mustang Ecoboost en god bil?

Sørg for å fylle opp væsken om nødvendig, hvis ikke, en komplett overføring inspeksjon er faktisk en veldig god ting. Hvis problemet er ned til clutch problemer, mer spesifikt clutch plate, det er bare best å erstatte det som dette er den eneste gode måten hvordan man kan løse dette problemet.

Rykkete lavhastighetsoverføring

Rykkete lavhastighetsoverføringsytelse er for det meste et problem med dobbeltkoblingsenheter, men noen dreiemomentomformeroverføringer er også skyldige i dette problemet. 10-trinns girkasse med Explorer ser også ut til å høre hjemme i den gruppen. Det gode er at de fleste av disse er relatert til feil vedlikehold av transmisjonen, nærmere bestemt tette transmisjonsvæsker.

Defekte masseluftstrømssensorer og forurenset transmisjonsvæske kan også forårsake disse problemene. For det første er det best å omprogrammere transmisjonsmodulen hvis væsken og filtrene er i orden, hvis de ikke er det, bytt dem begge og programmer modulen på nytt. Noen ganger kan solenoidenheten forårsake disse problemene, og den eneste måten å reparere dette på er å bytte ut enheten.

Stalling

Eldre Ford Explorer-modeller var kjent for å stoppe uten noen åpenbare grunner. Stallen er vanligvis forårsaket av et vedvarende overføringsproblem, og fordi overføringen er koblet til enhver tid, slutter akselen å rotere og dermed stanser bilen. Dette kan være veldig stressende, spesielt hvis det skjer ofte, noe som vanligvis er tilfelle hvis du ignorerer dette problemet.

  Vanlige problemer med Skoda Fabia

Når det gjelder å reparere dette problemet, sjekk drivstoffpumpen, da det noen ganger kan føre til at bilen stanser på grunn av mangel på drivstoff. Noen luftfilter- og eksosproblemer kan også føre til at bilen stanser. Til slutt kan overføringselektriske og moduler koble fra i noen sekunder og føre til at dette problemet oppstår.

Girkassefeil

En overføringsfeil er det verste problemet du kan støte på, da du trenger en fullstendig gjenoppbygging / utskifting av overføringen hvis du vil løse det. Heldigvis, disse problemene er for det meste en ting for eldre pre-2010 Explorer-modeller, men den dårlige tingen er at de er ganske vanlig. En annen dårlig ting er at disse kan skje i bare et par titusenvis av miles på klokken.

Eiere har rapportert at bilen trenger å nå virkelig høye turtall for selv å være i stand til å skifte. Når dette vedvarer og du ikke tar vare på det umiddelbart, er en fullstendig feil overhengende. Prøv å inspisere magnetventilen umiddelbart eller clutchen som å fikse disse to kan forhindre at overføringen dør.

Ofte stilte spørsmål

Er Ford 10-trinns girkasse noe bra?

Hvis du går online og ser etter informasjon om 10-trinns Ford-enheten, vil du ofte finne mange eiere og juridiske rådgivere som klager over at 10-trinns er feil og utsatt for mange problemer. Førstnevnte har ofte fortjeneste ettersom det er forskjellige problemer med 10-trinns, mens sistnevnte hovedsakelig er der for å oppmuntre til utpressing og store gruppesøksmål.

Realiteten er at 10-hastigheten er mer enn god nok hvis du tar ordentlig vare på den. Jada, det lider av problemer, men det er tilfelle med praktisk talt alle overføringer der ute. Disse mekaniske enhetene er delikate og krever rettidig og riktig vedlikehold, ellers kommer alle av dem til å mislykkes.

  Vanlige problemer med BMW 316i

Er Ford Explorer en God SUV?

Ford Explorer er faktisk en veldig god familie-SUV som gjør susen for de som leter etter sikkerhet, komfort, plass og relativt lave driftskostnader for en familie-SUV. Explorer er ikke en luksus SUV som det ikke prøver å være en, det er en familie SUV som gjør alt du ønsker fra en familie SUV uten å koste massevis av penger.

Det er ikke den mest komfortable eller den mest pålitelige SUV i sin klasse, men det gjør opp for det ved å tilby virkelig god base utstyr, gode og sterke motorer, og massevis av standard og valgfrie sikkerhetsfunksjoner.

Hvilke Suv-er Rival Ford Explorer?

Ford Explorer ligger i mellomstore familie-SUV-segmentet som er fullpakket med massevis av fantastiske alternativer som dette segmentet er virkelig konkurransedyktig. De mest populære Explorer-rivalene inkluderer Kia Sorento, Ford Bronco, Hyundai Santa Fe, Jeep Grand Cherokee og Honda Pilot.

Som Explorer kan tilby tre rader med seter, noen alltid sammenligne det til fysisk større og dyrere Suv-er som Kia Telluride og Hyundai Palisade.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter