Vanlige problemer med Mercedes E270 CDI

Mercedes E270 CDI problemer & feil

Mercedes E270 CDI er den mellomstore luksus sedan først introdusert med 1999 W210. E270 CDI er også tilgjengeligmed W211-modellen.  Begge disse var ekstremt populære i Europa da de kom ut, men er fortsatt ganske populære på 2nd hand-markedet, spesielt W211.

Begge disse anses som vesentlig pålitelige, men du må opprettholde dem til så godt som mulig av dine abilities.  De vanligste E270 CDI-problemene er knyttet til motoren, oljelekkasjer, overopphetingsproblemer, en støyende motor og elektronikk.

Mange av disse kan ødelegge en bil som betyr at riktig vedlikehold bør være et must. Dieselmotorer kommer med sin del av problemer og ulemper, men ingen kan benekte at de er mestere når det gjelder effektivitet, spesielt hvis du ofte cruiser med motorveihastigheter.

Uansett kan E270 CDI fortsatt være en ganske hyggelig cruiser, selv om det er en relativt gammel bil etter moderne standarder. Vær det som mulig, noen mennesker er allerede lei av omfattende altfor designede biler og vil bare ha noe enkelt som fungerer hver gang, og det er E270 CDI i et nøtteskall.

Problemer med Mercedes E270 CDI-motor

E270 CDI-motoren er en 2,7 L innebygd 5-sylindret motor med mer enn 170hp. Denne motoren blir kontinuerlig rost for sin pålitelighet og evnen til å overvinne en haug med problemer før den endelig når noen hundre tusen miles. De vanligste problemene med denne motoren er relatert til pakningen, da det er kjent for å ofte løsne.

Glødepluggene er noen ganger kjent for å sprette ut, noe som kan føre til feil i motoren.  Alt i alt kan motoren noen ganger være nølende, og det er ikke den mest responsive motoren i spillet. Uansett, hvis du gjør alt planlagt vedlikehold som tiltenkt, vil motoren sannsynligvis holde opp i flere tiår.

  Vanlige problemer med Mercedes W212

Mercedes E270 CDI olje lekkasjer

Den første E270 CDI ble først introdusert på slutten av 1990-tallet, noe som betyr at den nå er mer enn 30 år gammel.  Disse E270-modellene er kjent for å gå gjennom olje som om den er gal.  W211 E270 CDI er veldig mye det samme som det også er tungt på oljeforbruket. Årsaken til at dette skjer er at bilen er gammel, eller fordi bilen lekker olje.

Hvis du ønsker å kjøpe en brukt E270 CDI, må du gå gjennom alle tetningene for å sikre at oljen ikke lekker noe sted. Hvis det er det, gjør en trykktest og finn alle lekkasjeflekkene. Sjansen er stor for at noen av selene er slitt ut og må byttes ut. Skyll hele systemet og topp bilen med helt ny olje.

Mercedes E270 CDI overoppheting problemer

Et av de alvorligste problemene med E270 CDI er overoppheting av motoren. Årsaken til at dette skjer er at motorkjølesystemet ikke ofte er i stand til å kjøle ned bilen hvis det er noe galt med den. Mange eiere har rapportert at bilen går godt over den sikre terskelen, spesielt hvis de er tunge på gassen.

De sier også at blødning av kjølesystemet ikke kommer til å hjelpe, men hvis du blør det og omtrykker det, bør du være god. Du bør også rengjøre radiatorfinnene som har en tendens til å bli blokkert med smuss og rusk over tid.

  Hvilken Mercedes har ekstern start?

Mercedes E270 CDI støyende motor problemer

Mercedes er kjent for å lage pålitelige og kraftige dieselmotorer som kan vare livet ut, men Mercedes er også et merke som er stolt av å være sofistikert og luksuriøs. Iboende kommer en dieselmotor aldri til å bli sofistikert, men noen merker som VW og Jaguar vet hvordan de skal få en dieselmotor til å høres raffinert ut.

Mercedes ble med i den gjengen for noen år siden, noe som betyr at tidligere Mercedes dieselmotorer noen ganger høres ut som traktorer. Den 2,7 L innebygde 5-sylindrede som finnes i E270 CDI er en av disse motorene fordi det høres rotete ut, spesielt på tomgang. Dessverre er det ingenting du kan gjøre med dette.

Mercedes E270 CDI elektriske problemer

Gamle Mercedes-modeller sliter med å opprettholde kontinuerlig elektrisk systemfunksjonalitet. Det er ikke noe utenom det vanlige for nesten alle bilmerker, spesielt fordi Mercedes alltid prøver å tilby deg alle funksjonene de kan. De vanligste elektriske problemene med E270 CDI er forbundet med utvendig belysning, strømlokk, strømvinduer og innvendige klyngeskjermproblemer.

270 CDI kan noen ganger lide av problemer knyttet til generatoren og batteriet også.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilken Mercedes E270 CDI bør jeg kjøpe?

Den beste Mercedes E270 CDI-modellen er utvilsomt W211, men de senere modellene som de er mye mer pålitelige og også nyere. Mercedes er et av de merkene somkontinuerlig gjør forskjellige justeringer i en bil i løpet av produksjonsperioden, noe som gjør det mer pålitelig og langvarig.

Derfor er senere W211 E270 CDI-modeller best. Videre er W211 mye nyere enn W210 fordi disse to ikke deler mange deler med hverandre. W210 er nå litt for gammel til å bli kjørt på daglig basis, og det er mange flere interessante gamle Mercedes-modeller du kan kjøpe til prisen på W210.

  Elektriske problemer med Citroën C4

Hvorfor liker folk dieselmotorer?

Diesel er tettere med energi enn bensin, noe som betyr at du får en mer effektiv opplevelse generelt, spesielt hvis du ofte cruiser på motorveien.  Dieselmotorer er sertifiserte transportører, noe som betyr at de fleste som bruker biler til arbeidsformål, vil velge en diesel. Det er også derfor de fleste amerikanske tunge lastebiler er diesel.

Noen estimater sier at dieselbiler har en 20% -40% bedre drivstoffeffektivitet sammenlignet med en bensinekvivalent.  Diesel er mer pålitelig, mindre brannfarlig, og er fortsatt veldig lett å komme forbi.

Er det fornuftig å kjøpe en brukt Mercedes luksus sedan?

En brukt Mercedes luksus sedan er ikke en bil kjøpt av grunn, men heller utenat. Årsaken til at det er enkelt, disse bilene er ikke de billigste å vedlikeholde, samtidig som de er dyre for det de er. Noen biler som W211 har fortsatt anstendig verdi, og du kan kjøpe en bil som er 10 år nyere for samme mengde penger.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter