Kia Niro Pålitelighet

Kia Corporation ble etablert i mai 1944 og er Koreas eldste bilprodusent. Mer enn 1,4 millioner Kia-kjøretøy produseres hvert år i 14 produksjons- og monteringsanlegg i åtte land. I 2016 introduserte Kia Niro, en kompakt crossover SUV (C-segment) med fokus på elektrisk teknologi, og tilbyr et utvalg av hybrid, plug-in hybrid og batterielektriske modeller.

Oversikt

I Kia Niro hybrid, en 1,580-cc fire-sylinder turbo bensinmotor er kombinert med en 32kW elektrisk motor for en total hybrid systemkraft på 137hp tilgjengelig på 5,700 RPM, og dreiemoment på 264Nm mellom 1,000 og 2,400 RPM. I en elbil er toppfart ikke helt relevant. 64kWh e-Niro-modellen kan nå 104 mph, men kjøring med denne hastigheten på en autobahn vil tømme batteriet veldig raskt.

Pålitelighet

Det kan sies som en pålitelig bil, men problemer som batteri og andre gjør det ikke mer pålitelig. Når det gjelder Niro, rangerte den i den nederste halvdelen av hybrid- og elektrisk bord. Den leveres med Kias syvårige/100 000 kilometer lange garanti, som er mer enn en Seat Ateca eller Skoda Karoq.

Sikkerhet

Sikkerheten til kjøretøy er alltid på toppen. Sikkerhet er også bra; Kia Niro har blitt tildelt en 5-stjerners vurdering av Euro NCAP etter krasjtestene. Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), Lane Keep Assist System (LKAS) og syv kollisjonsputer (en mer enn Kona Electric og BMW i3) kommer alle som standard på Niro.

  Porsche VS Lamborghini pålitelighet 

Videresalgsverdi

Videresalgsverdien av et kjøretøy avhenger helt av kjøretøyets tid og tilstand. En KIA Niro vil avskrive 55% etter 5 år og ha en 5-års videresalgsverdi på $ 13,944.

Vedlikehold og reparasjon

Å holde en Kia Niro i god stand er estimert til å koste alt fra $ 95 til $ 2307, med en gjennomsnittlig kostnad på $ 245.

FAQ

Er Niro en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Kia Niro er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Kia Niro?

Kia Niro er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Små stasjonsvogner

Hva er hestekreftene i en Kia Niro og har den en turbo?

Kia Niro har 139 hestekrefter og 195 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass / elektrisk I-4 med en forskyvning på 1,6 l Drivstoffsystemet er: Bensin direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Kia Niro?

16 cm (6,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Kia Niro har 16 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 16 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Er Kia Niro hybrid en pålitelig bil?

Niro-hybriden endte i den nederste halvdelen for både hybrid- og elektriske bord i en pålitelighetsundersøkelse. Hver Niro leveres med Kias syvårige/100 000 kilometer lange garanti, som er mer deksel enn en Seat Ateca eller Skoda Karoq kommer med som standard.

Er Kia Niro komfortabel?

Niro tilbyr en romslig, komfortabel hytte som er mer romslig enn mange andre hybrider. Selv om det ikke er så effektivt som segmentledere som Toyota Prius, har den attraktive teknologifunksjoner, inkludert de mest avanserte kjørehjelpemidlene i sin klasse.

  Kia Rondo Pålitelighet

Hva kan Kia Niro sammenlignes med?

Toyota Prius er et utmerket alternativ til Kia Niro. Toyota Prius er et flott alternativ til Kia Niro hvis du er en streng tro på pålitelighet. Ifølge EPA er 2021 Niro i stand til bare å oppnå en EPA-estimert 53 mpg by og 48 mpg motorvei.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter