Kia Optima Pålitelighet

Kia Corporation er en sørkoreansk multinasjonal bilprodusent basert i Seoul, Sør-Korea. Per desember 2015 er Kia Corporation et minoritetseid selskap av Hyundai, som har en eierandel på 33,88% verdsatt til i overkant av 6 milliarder dollar. Kia K5, tidligere kjent som Kia Optima, er en mellomstor bil produsert av Kia siden 2000 og markedsført over hele verden under ulike navneskilt. august 2007 drevet av en 2,0-liters Theta DOHC CVVT-motor med en 4-trinns automatgirkasse.

Oversikt

Det er 16-tommers legering hjul, LED dagtid kjører lys, oppvarmet side speil, en 3,5-tommers LCD gauge klynge skjerm, seksveis manuelt justerbare forseter, en 8.0-tommers berøringsskjerm infotainment system med Apple CarPlay og Android Auto, seks høyttalere, og valgbare stasjonen moduser.

Pålitelighet

Kia Optima Pålitelighetsvurdering er 4.0 av 5.0, som rangerer den som nummer 8 av 24 for mellomstore biler. Den gjennomsnittlige årlige reparasjonskostnaden er $ 471, noe som gjør eierskapet rimeligere enn gjennomsnittet. For Optima er det ekstremt sjelden å trenge store reparasjoner siden alvorlighetsgraden av reparasjoner er gjennomsnittlig og frekvensen av disse problemene er lav.

Sikkerhet

National Highway Traffic Safety Administration tildelte Kia Optima den 5-stjerners generelle sikkerhetsvurderingen, noe som betyr at den oppnådde gode resultater i tester om frontkollisjoner, sidekollisjoner og rollovers.

Videresalgsverdi

Kia Optima holder verdien godt, med svært lite avskrivninger i løpet av de tre første årene av eierskapet. De kommer også inn med noen av de høyeste private salgsverdiene til alle biler i sin klasse, spesielt hvis de har blitt kjørt i mindre enn 25 000 kilometer i året.

  Hvilken er den mest pålitelige Mercedes SUV?

Vedlikehold og reparasjon

I sine første 10 års tjeneste vil KIA Optima koste rundt $ 5,934. Dette er mer enn bransjegjennomsnittet for populære sedanmodeller med $ 905. I tillegg er det 17,53% sjanse for at en Optima vil kreve en større reparasjon.

FAQ

Er Kia Optima en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Kia Optima er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Kia Optima?

Kia Optima er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Kia Optima og har den en turbo?

Kia Optima har 178 hestekrefter og 195 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Kia Optima?

15,9 kubikkfot ( 0,45 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Kia Optima?

13,46 cm (5,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Kia Optima har 17 X 6,5 tommers aluminiums forhjul og 17 X 6,5 tommers bakhjul i aluminium.

Hvilke problemer har Kia Optima?

  • Utdatert overføringsprogramvare.
  • Bryter for defekt gassposisjon (TPS)
  • Motorfeil og feil.
  • Dørlås som ikke fungerer som den skal.
  • Svak dynamo.
  • Defekt og lekk drivstoffslange med lavt trykk.
  • Styre komplikasjoner.

Er Kias like pålitelige som Toyotas?

Både Kia, så vel som Toyota, er kjent for sin pålitelighet. De har begge en RepairPal-pålitelighetspoengsum på 4.0 ut 5.0. RepairPal priser henholdsvis Kia åttende og Toyota tredje, så Kias kan være litt mer pålitelig.

  Chrysler 300 SRT pålitelighet

Hvilke Kia-modeller har motorproblemer?

Kia tilbakekaller mer enn 618 000. Disse kjøretøyene er fra 2011-2014 Kia Optima og 2012-2014 Sorento modeller. Motorlagre kan svikte og føre til at motorer griper.

Er Honda mer pålitelig enn Kia?

Både Honda- og Kia-biler er pålitelige og tilbyr imponerende garantier. Honda vil at kjøretøyet, lastebilen eller SUV-en skal vare så lenge som mulig.

Er Kia Optima en god bruktbil?

2020 Optima kan betraktes som en flott bruktbil. Sedan tilbyr en komfortabel tur, romslig hytte, stor koffert, og et brukervennlig og velutstyrt infotainmentsystem. Denne sedan er lastet med sikkerhetsfunksjoner og har en av de høyeste sikkerhetspoengene i sin klasse.

Hvor lenge varer Kia Optimas vanligvis?

Så lenge bilen vedlikeholdes godt, kan en Kia Optima vare mer enn 200 000 miles. Regelmessig vedlikehold som oljeskift kan utgjøre en stor forskjell i bilens levetid. Spesielt hvis du bruker den anbefalte oljen til alle oljeskift.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter