BMW X6 M Pålitelighet

M-modellene er de høytytende, enda mer premium luksusmodellene til BMW. X6 M-modellen kommer med en enda raskere motor og bedre bremser, kombinert med til og med luksuriøse interiørfunksjoner. Teknologifunksjonene er helt topp, og det ser enda mer sporty ut.

Oversikt

Denne SUV-en er mye raskere, har et AWD-system og til og med forbedret hjuldesign. Girkassesystemet i bilen er et 8-trinns automatgirsystem, som også kan gå til en manuell girkasse. Videre, som alle M-modellene, kommer den med selv responsive bremser med sitt 6-stempel bremsesystem og dens V8 twin-turbocharged motor.

Pålitelighet

Pålitelighet er et viktig aspekt ved valg av bil, da ikke mange mennesker ønsker å tilbringe tiden i garasjen. En holdbar motor og kvalitet på deler øker påliteligheten, men sikkerhetsmålingene og vedlikeholdskostnadene er også viktige. BMW kommer på 31st av 40 bil merker.

X6 M har alle delene av førsteklasses kvalitet og en slitesterk motor. Denne motoren brukes i mange andre BMW-biler, og den har vist seg å være ganske pålitelig. Hvis vi ser på pålitelighetsvurderingene, er det også bra, og J.D Power ga 82 av 100 til X6-serien.

Sikkerhet

Sikkerhetsperspektiv er alltid perfekt i tyske biler som BMW. X6 M selv har alle de aktive og passive sikkerhetsfunksjonene, og alle av dem er av fineste kvalitet. Mange krasjtestingsorganisasjoner har vurdert X6 med 5 stjerner.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er den vanskelige delen av å kjøpe en BMW. BMWs trenger ofte mye vedlikehold for å fungere perfekt, og M-modellene trenger enda mer vedlikehold. Men takket være kvalitetsdelene bryter de ikke veldig ofte. Likevel bør du spare nesten $ 1200 årlig for vedlikehold av ting som oljeskift eller filterutskifting, og andre reparasjoner.

  BMW VS Skoda pålitelighet – som er bedre?

FAQ

Er BMW X6 M en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

BMW X6 M er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW X6 M?

BMW X6 M er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en BMW X6 M og har den en turbo?

BMW X6 M har 567 hestekrefter og 553 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.4 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har BMW X6 M?

21,34 cm (8,4 tommer)

Hvilken type hjul har den?

BMW X6 M har 21 X 10.5 tommers aluminium forhjul og 21 X 11.5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter