Jaguar mot Mercedes: Pålitelighet

Jaguar og Mercedes er noen av de beste europeiske luksusbilmerkene. Begge disse merkene har overlegen ingeniørkunst, komfort og nydelige design. Men hvordan sammenligner de når det gjelder pålitelighet? Benz tar ledelsen.

Mercedes-Benz slår Jaguar hendene ned når det gjelder pålitelighet. Selv om Jaguar har forbedret seg mye de siste årene, er Mercedes fortsatt et av de mest pålitelige luksusbilmerkene på markedet. Jaguar har vanligvis en pålitelighetspoengsum på ca 86%, mens Benz har rundt 93%.

Den minst pålitelige Jaguar ifølge forbrukerrapporter er Jaguar XJ. Denne bilen opplever flere problemer som er koblet til batteriet, motoren, infotainmentsystemet, innvendig trim og suspensjon. Mercedes-Benz C-klasse er den minst pålitelige Mercedes-modellen.

Hvilken bil er mer pålitelig – Jaguar eller Mercedes?

Når du velger en bil, er det viktig å vurdere andre faktorer bortsett fra utseendet og påliteligheten. Faktorer som ytelse, komfort, pris og sikkerhet er også avgjørende. Her er noen av de populære Jaguar- og Mercedes-Benz-modellene og hvordan de sammenlignes med hverandre.

Jaguar XF eller Mercedes-Benz E-klasse

Hvis du leter etter en mellomstor luksus sedan, kan du være usikker når du velger mellom Jaguar XF og Mercedes-Benz E-klasse. Begge disse luksusbilene har fantastiske funksjoner og avansert teknologi. Derfor er kjøpere vanligvis forvirret når det gjelder å velge mellom de to.

Pålitelighet

Mercedes E-klasse er mer pålitelig enn Jaguar XF. Takket være de færre rapporterte feilproblemene enn Jaguar XF. Dessuten varer Mercedes E-klasse lenger enn Jaguar XF. Derfor er det også en god investering for folk som vil ha en bil som varer lenge.

Utseende

Først og fremst kommer Jaguar XF og Mercedes E-klasse begge med klassisk og elegant utvendig design. Men når du ser nøye etter, har Jaguar XF et bedre design og appell enn E-klasse. Så når det gjelder utseende, har XF en fordel over E-klasse.

  Hvilken Mercedes har luftfjæring?

Prestasjon                                                             

Begge disse luksuriøse sedans fungerer bra. Jaguar XF presterer imidlertid noe bedre enn Mercedes E-klasse. De har en 2,0-liters interkjølt turbo premium blyfri I-4-motor. XF har et RWD-system, mens E-klassen har et AWD-system.

Sikkerhet

Luksusbilmerker produserer noen av de sikreste kjøretøyene på markedet. Så enten du velger Jaguar XF eller Mercedes-Benz E-klasse, er du garantert å kjøre en trygg bil. Mercedes-Benz E-klasse kommer imidlertid med mer sofistikerte sikkerhetsfunksjoner enn Jaguar.

Pris 

Som forventet er Mercedes-Benz E-klasse litt dyrere enn Jaguar XF. Jaguar XF har en startpris på rundt $ 44,000 XNUMX, mens Mercedes E-klasse har en startpris på rundt $ 57,800. Likevel er begge bilene verdt prisen, da Mercedes E-klasse kommer med mer avanserte funksjoner enn Jaguar XF.

Jaguar XE eller Mercedes-Benz C-klasse

Pålitelighet

Til tross for at C-klasse er den minst pålitelige Mercedes-modellen, rangerer denne bilen fortsatt høyere enn Jaguar XE når det gjelder pålitelighet. Likevel vil begge disse bilene koste deg mye å vedlikeholde på lang sikt. På samme notat har Jaguar XE ($ 42,950) en høyere startpris enn Mercedes C-klasse ($ 42,650).

Utseende                        

Hvis du vil ha en liten luksus sedan, er Jaguar XE og Mercedes C-klasse de beste alternativene. Selv om Jaguar er kjent for sitt vakre eksteriørutseende, gir C-klassen XE et løp for pengene sine, da det også er godt bygget. Begge interiørene ser uberørte og overdådige ut, men de er litt trange.

Prestasjon

Jaguar XE er ytelsesmessig og yter noe bedre enn Mercedes-Benz C-klasse. Men hvis du velger C-klasse AMG-linjen, henger XE. C-klasse er utstyrt med et bakhjulsdriftssystem, mens XE leveres med et firehjulsdriftssystem, som er perfekt for alle terreng.

  Hvem lager den mest pålitelige turbomotoren?

Sikkerhet

Begge disse små luksus sedans er trygge som de er utstyrt med noen av de beste sikkerhetsteknologi på markedet. Jaguar XE har funksjoner som elektronisk stabilitetskontroll, kjørefeltsassistent og avreisevarsel. Mercedes C-klasse har blind flekk assistanse, elektronisk stabilitetskontroll, og Mercedes Me koble. 

FAQ

Hvilken luksusbil er den mest pålitelige – Audi, BMW, Mercedes eller Jaguar?

Blant disse fire eksepsjonelle merkene er Mercedes den mest pålitelige bilen, etterfulgt av BMW. Jaguar er den minst pålitelige bilen og i tredje plass er Audi. Det som får Audi til å falle bak sine nære konkurrenter er de dyre reparasjonene som eiere må tåle etter hvert som de eldes.

Hvorfor har Jaguars rykte på seg for å være upålitelig?

Jaguarer anses normalt som upålitelige på grunn av den dårlige kvaliteten på biler som de produserte på 1950- og 1960-tallet. På dette tidspunktet var de eid av britiske Leyland, som aldri understreket kvaliteten på bilene de laget.

Dessuten var Jaguars laget før 1970-tallet ganske kostbar sammenlignet med mange andre biler, men veldig upålitelige. Som et resultat ble deres rykte svertet. Men da Ford overtok selskapet, endret ting seg, og de begynte å produsere noen av de best designede og pålitelige bilene på markedet.

Hvilken bil bør jeg kjøpe – Jaguar eller Mercedes?

Det avhenger av budsjettet og behovene dine. Hvis du vil ha en unik og vakkert designet luksusbil, er Jaguar det beste valget. Men hvis du vil ha klasse, luksus og komfort, er Mercedes det bedre alternativet. Likevel er begge disse bilene enestående og i en klasse for seg selv.

  Hvilken Mercedes er best å kjøpe?

Hvilken bil er mer prestisjefylt – Mercedes eller Jaguar?

Mercedes er det mer prestisjefylte merket. Dette er fordi det har opprettholdt de høye standardene gjennom årene, mens Jaguars rykte har vært opp og ned. Dessuten har Mercedes en eksepsjonell samling av biler som setter den over Jaguar, som tilbyr begrensede modeller.

Hvilken luksusbil tilbyr en bedre kjøreopplevelse – BMW, Audi, Jaguar eller Mercedes?

Hvis du vil nyte turen, BMW er den beste bilen å velge. Takket være den enestående ytelsen og håndteringen. På toppen av det er det førerfokusert, noe som betyr at du vil ha god tid til å kjøre bilen. Neste i rekken er Audi, Jaguar, og til slutt Mercedes-Benz.

For luksuriøs pålitelighet: Gå med Mercedes

Hvis du vil ha en pålitelig luksusbil, er Mercedes den bedre bilen. Etter hvert som begge disse bilene blir eldre, vil Jaguar kommandere flere reparasjoner, som også er dyrere enn Mercedes. Videre eldes Jaguar raskere enn Mercedes, noe som ikke er bra.

Alt-i-alt, begge disse bilene er eksepsjonelle i ytelse og veldig behagelig. Hvis du ønsker stil og unikhet, er Jaguar et fantastisk valg. I tillegg er Jaguar litt billigere enn Mercedes-Benz, men med høyteknologiske funksjoner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter