Buick Regal Sportback Pålitelighet

Sportback-versjonen av Buick Regal er kjent for sin kroppsdesign og motorytelse. Bilen er også romslig for passasjerer så vel som for bagasje. Bilen er designet i en liftback kroppsform, som også har en hatchback-stil støveldør. Bilen ble imidlertid avviklet, den er fortsatt en av de mest pålitelige bilene.

Oversikt

Bilen har et førsteklasses interiør med kraftige drivlinjealternativer. Den kommer i 2 2.0 L turbomotorer som produserer 250 hestekrefter, og 8-speed automatic transmission system. Videre, for å øke veigrepet, kommer bilen også i et AWD-system.

Pålitelighet

Pålitelighet i biler er betydningen av en pålitelig bil, som ikke trenger mye vedlikehold og er trygt. Buick-bilene er designet for å tilby maksimal pålitelighet, og kvaliteten på delene som brukes i bilen er også god, men ikke så god som andre luksusmerker.

Regal Sportback er en del av Regal-serien som betegnes som en av de mest pålitelige innenlandske bilene. Pålitelighetspoengsummen til Regal er 91 av 100 av J.D Power, som betegnes som best. Bilen er også ganske pålitelig når det gjelder videresalgs- eller vedlikeholdsperspektiver.

Sikkerhet

Buick biler har hatt en god historie når det gjelder sikkerhetsmålinger. Regal Sportback har fått gode vurderinger i kollisjonssikkerhet. De aktive og passive sikkerhetsfunksjonene er også der for å minimere skade. Den tilbyr alle viktige førerassistansefunksjoner som trekkraftkontroll, AEB-system, etc.

Vedlikehold og reparasjon

Påliteligheten til enhver bil er svært avhengig av vedlikeholds- og reparasjonskostnadene for bilen. Buick-bilene har slitesterke motorer med kroppsdeler av god kvalitet, som er enkle å erstatte. Vedlikeholdskostnadene for Regal Sportback, ifølge mange kilder, er rundt $ 500 årlig. Dette er veldig økonomisk ved å se på bilens egenskaper.

  Buick Envision pålitelighet

FAQ

Er Buick Regal Sportback en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Buick Regal Sportback er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Buick Regal Sportback?

Buick Regal Sportback er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Buick Regal Sportback og har den en turbo?

Buick Regal Sportback har 250 hestekrefter og 260 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Buick Regal Sportback har 17 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 17 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Hvor trygt er en Buick Regal?

Regal ble tildelt en god vurdering av Insurance Institute for Highway Safety. Frontscoren ble forhøyet til Superior av tilgjengeligheten av frontkollisjonsadvarsel og automatisert bremsing. Regal ble tildelt en femstjerners totalvurdering av National Highway Traffic Safety Administration.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter