Mercedes AMG GLE43 Kupé / GLE63 S Coupe – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. GLE-klassen inkluderer mellomstore luksus-SUVer som tilsvarer E-klasse. AMG GLE63 S-modellen er en 5-dørs coupe SUV med den raskeste motoren i serien.

Oversikt

GLE-klassen har vært i produksjon siden 1997, og serien er for tiden i fjerde generasjon. AMG GLE63 har en 4.0 L V8 Biturbo + EQ Boost-motor som produserer maksimalt 603 hestekrefter, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 3,8 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. GLE-Klasse biler har vært ganske solide og GLE63 har en stor pålitelighet score på 78 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. AMG GLE63 har ikke blitt krasjtestet, men de andre bilene i serien har prestert bra i sin pålitelighet.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. AMG GLE63 mister rundt 60% av sin opprinnelige verdi.

  Hva er de beste elbilene for sikkerhet og pålitelighet?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. AMG GLE63 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe er en All Wheel bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe og har den en turbo?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe har 577 hestekrefter og 561 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.5 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLE43 Coupe / GLE63 S Coupe har 22 X 10 tommers aluminium forhjul og 22 X 11,5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter