Mercedes Benz A – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. A-klasse biler av Mercedes inkluderer subcompact hatchbacks eller sedans. Disse bilene er ganske rimelige og pålitelige å eie.

Oversikt

A-klasse biler har vært i markedet i flere år, og det er for tiden i sin fjerde generasjon. Bilene har forskjellige drivlinjer fra en 1.3 L I4 turbomotor til den største 2.0 L I4 turbo-motoren. Mercedes tilbyr også en hybridmodell av A-klasse. Disse bilene har mange funksjoner, og interiøret er ekstremt ekstravagant å sitte i.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. A-klasse-bilene har vært ganske solide, og de har en pålitelighetspoengsum på 76 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. A-klasse-bilene har ikke blitt krasjtestet i USA, men det har gode rangeringer over hele verden. Det er også mange sikkerhetsfunksjoner i disse bilene som kollisjonsvarsler, automatiske nødbremser, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. A-klasse-bilene mister spesielt rundt 52% av verdien etter 5 år.

  Maybach 57 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. A-klasse biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-Benz A-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz A-klasse er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz A-klasse?

Mercedes-Benz A-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz A-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz A-klasse har 188 hestekrefter og 221 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz A-klasse har 17 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Brukes Mercedes A-klasse pålitelig?

Ja, en brukt Mercedes A-klasse kan være veldig pålitelig hvis du kjøper den fra en anerkjent forhandler. Det er alltid bedre å kjøpe en ny bil i stedet for en bruktbil. Det er imidlertid bedre valg for pålitelighet. Pålitelighetsundersøkelse, 26. plass av 31 produsenter. A-klassen gjorde det ikke bra i familiebilkategorien. De best presterende modellene i en 27-medlemsklasse var bensinklassene, som klarte 19.-plass, mens dieselmodeller kom inn på 25.-plass.

Har Mercedes A-klasse problemer?

Mercedes A-klasse manuelle og automatiske girkasser kan begge bli påvirket av problemer. Symptomene kan imidlertid variere mellom dem. Det vil gjøre Mercedes ekstremt vanskelig å kjøre og svært vanskelig å reversere, som med alle girkasse problemer.

  Cadillac CT6 Pålitelighet

Er Mercedes A-klasse verdt å kjøpe?

Teknologien og det klasseledende interiøret gjør det attraktivt. Den glatte girkassen og det rolige interiøret gjør det til en hyggelig bil å kjøre, selv om det ikke er den mest luksuriøse premium hatchback. Den minst kraftige bensinmotoren mangler slag. Andre motorer tilbyr mer kraft og økonomi.

Hvorfor er ikke Mercedes pålitelig?

Mercedes og andre premiummerker har hatt dårlige pålitelighetspoeng fordi de inneholder mye ny teknologi. Det er mer som kan gå galt.

Hvor lenge kan en Mercedes A-klasse vare?

Mercedes kan vare i gjennomsnitt 13-17 år med riktig vedlikehold. Mercedes kan vare fra 200.000 til 250.000 mpg før de trenger større reparasjoner. Dette er basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde på  15.000.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter