Chevrolet Equinox Pålitelighet

Chevrolet er et av de beste valgene i budsjettbiler på grunn av sin gode pålitelighet score og lave priser. Equinox er en kompakt crossover SUV, veldig mye som Chevrolet Blazer. Equinox har mange attraktive funksjoner, og dette kommer også med et AWD-system.

Oversikt

Equinox er laget for ekstra plass til bagasje og passasjerer, og den kan også brukes til lavnivå off-roading opplevelser på grunn av AWD-systemet som er til stede i bilen. Det er fire trim nivåer til stede av bilen med en 1,5 L turbocharged motor. Den har også mange funksjoner som et flott infotainmentsystem for tilkobling og mange andre sikkerhetsfunksjoner.

Pålitelighet

Chevys er kjent for å vare i mange år, og kjørekvaliteten deres er også ganske hyggelig. Equinox er også en pålitelig SUV med mange flotte funksjoner. Når det gjelder pålitelighetspoeng, scoret Equinox 85 av 100 i sin forventede pålitelighetspoengsum av J.D Power, noe som er en flott poengsum. Bilen har heller ingen store problemer å være bekymret for.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for kjøpere, og Chevrolet er kjent for sine gode sikkerhetsmålinger. SUVer er kjent for å være tryggere enn sedans, men de har et problem med rollovers. Equinox har en 5-stjerners vurdering for sin krasjsikkerhet og andre sikkerhetsfunksjoner av NHTSA. Den har alle nødvendige førerassistansefunksjoner og andre krasjsikkerhetsfunksjoner.

Avskrivningssats

Chevys mister ikke mye av verdien sammenlignet med andre luksusmerker på grunn av sin høye etterspørsel. Equinox yter tilfredsstillende i motsetning til andre SUV-er i denne kategorien. Den mister rundt 30% av verdien like etter ett år, og 50% av verdien etter 5 år.

  Chevrolet Spark EV pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Low- Maintenance er et av de største plusspunktene til Chevys. Disse bilene er ikke de mest komplekse å reparere seg selv, og ethvert lokalt verksted kan hjelpe deg billig. Men med en garanti trenger du ikke å bekymre deg for mange ting. Etter at garantien utløper, vil bilen koste deg bare mer enn $ 600.

FAQ

Er Chevrolet Equinox en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Equinox er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Equinox?

Chevrolet Equinox er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Equinox og har den en turbo?

Chevrolet Equinox har 170 hestekrefter og 203 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 1.5L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Chevrolet Equinox?

20,07 cm (7,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Equinox har 17 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 17 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Har Chevy Equinox mange problemer?

Equinox var veldig populær, men det hadde også noen pålitelighetsproblemer. Ifølge NHTSA var det i gjennomsnitt mer enn 550 klager per modellår.

Varer Chevy Equinox lenge?

Det korte svaret på spørsmålet om hvor lenge Chevrolet Equinox vil vare er: Chevrolet Equinox-modeller rapporteres å vare mellom 150,000 og 200,000 miles med regelmessig service. En Chevrolet Equinox kan vare mellom 10 og 13 år basert på gjennomsnittlig årlig kjørelengde (15,000 miles).

  McLaren 720S Pålitelighet

Hva er dårlig med Chevy Equinox?

Spesielle Equinox-modeller fra 2010 til 2017 er toppmoderne for de som ønsker å unngå høyt gassforbruk, mangler moderne funksjoner og dårlige sikkerhetsfunksjoner. Spesielt er modeller med en 2.4L-motor mindre drivstoffeffektive enn konkurrentene og har en høyere erstatningskostnad.

Er Chevy Equinox en dårlig bil?

Første generasjon Chevrolet Equinox er en dårlig SUV. Interiøret er laget av dårlige materialer og har et romslig baksete. Den 3,5-liters, gammeldagse 185-hk V6 er et dårlig valg for drivstofføkonomi og mangler raffinement.

Hvilken er bedre Honda CR V eller Chevy Equinox?

CR-V-fordelene inkluderer mer takhøyde og benplass foran, samt høyere videresalgsverdier. Prisene på høyere trimnivåer er lavere. Equinox Fordeler – Litt høyere drivstofføkonomi, høyere slepevurdering med en valgfri turbo, valgfritt undergulv for ekstra lagring; driverassistansefunksjoner på alle trims.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter