Honda Pilot Pålitelighet

Honda er et kjent merke for sin pålitelighet og overkommelige pris. Pilot er en mellomstor crossover SUV, og det er den største SUV av Honda. Den har til og med en tredje rad for å sitte, og den er også romslig innvendig. Bilturen er også flott og komfortabel.

Oversikt

Hondas har et rykte for komfortabel sitteplass for hver passasjer. Piloten er den største SUV-en av Honda, og den har en 3,5 L V6-motor, og fra og med 2021 er den bare tilgjengelig i et 9-trinns automatgirsystem. Det er også et AWD-system tilgjengelig for isete veier og mindre terrengopplevelser.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. Pilot er enda en pålitelig oppføring av Honda, og 2021-modellen har en pålitelighetspoengsum på 79 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. Piloten har blitt krasjtestet av både IIHS og NHTSA, og den har fått perfekte resultater fra begge disse. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som lane kollisjonsputer, automatiske nødbremser, kollisjonsvarsel, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. Passet avskriver rundt 42% etter 5 år, noe som er flott. 

  BMW M4 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden og enkle reparasjonsbiler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.  Videre har CR-V en gjennomsnittlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 542, som er litt høyere enn Honda-gjennomsnittet, men fortsatt lavere enn mange andre større SUV-er.

FAQ

Er Honda Pilot en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller allhjulsdrevet bil?

Honda Pilot er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Honda Pilot?

Honda Pilot er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Honda Pilot og har den en turbo?

Honda Pilot har 280 hestekrefter og 262 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Honda Pilot har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Har Honda-piloter problemer?

Selv om Honda Pilot ikke er uten problemer, har den vært konsekvent og pålitelig i alle utgivelsene. Disse alternativene er pålitelige og holdbare, og de har en lav feilfrekvens som var et problem med eldre Pilot-modeller.

Hvilket år er mest pålitelig for Honda Pilot?

Det er generelt en god idé å velge en modell enten fra slutten av den første eller begynnelsen av andre generasjon. Spesielt dyktige og pålitelige er 2008- og 2015-modellene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter