Mercedes-AMG C63 Pålitelighet

Mercedes er en ganske pålitelig bilprodusent, og AMG-modellene er deres ytelsesorienterte modeller. C63 er en ytelsesmodell av tredje generasjons Mercedes-biler i C-klassen. C-Klasse-bilene er kompakte utøvende kjøretøy, og de har flotte kropper.

Oversikt

AMG-modellene har alltid en ganske rask motor med mange andre flotte funksjoner i bilen. C63 drives av en 4,0 L V8 Biturbo-motor som produserer en enorm mengde 503 hestekrefter. Bilen kan gå fra 0 til 60 mph på bare 3.8 sekunder, noe som er flott.

Pålitelighet

Påliteligheten til en bil er en ganske viktig faktor før du kjøper et kjøretøy fordi den beskriver vedlikeholdskostnadene, sikkerhetsfunksjonene og avskrivningsraten til bilen. Mercedes har eksistert i årevis, og de produserer noen solide biler, men de er dyre å vedlikeholde akkurat som alle andre luksuriøse tyske bilmerker. AMG C63 er også en pålitelig og pålitelig bil med en pålitelighetsgrad på 4,8 av 5 av car.com.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner påvirker også påliteligheten til en bil, og tyske biler har et godt rykte for sine sikkerhetsfunksjoner. Mercedes utfører aktivt kollisjonstester på bilene sine, og de har vist seg å være en av de sikreste bilene. C63 har blitt vurdert av IIHS og NHTSA, og de har vurdert bilen med en perfekt poengsum.

Avskrivningssats

Å kjøpe en tysk bil er alltid en stor investering for fremtiden fordi de ikke mister verdien når som helst før. Mercedes biler vanligvis avskrive rundt 45% etter 5 år. AMG C63 avskriver rundt 46% etter 5 år i gjennomsnitt, noe som er flott.

  Mercedes AMG S63 - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de største bekymringene blant bileiere. Mercedes-biler er alltid ganske solide, og de koster gjennomsnittet sammenlignet med andre tyske oppføringer. AMG C63 koster rundt $ 426 årlig for alt vedlikehold og andre reparasjoner avhengig av type reparasjoner.

FAQ

Er Mercedes-AMG C63 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG C63 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG C63?

Mercedes-AMG C63 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG C63 og har den en turbo?    

Mercedes-AMG C63 har 469 hestekrefter og 479 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG C63?

12,6 kubikkfot ( 0,357 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG C63?

9,14 cm (3,6 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG C63 har 18 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 18 X 9,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil en C63 vare?

En Mercedes-AMG C 63 kan vare opptil 20 år hvis du tar vare på den riktig. Du vil at Din Mercedes-Benz C63AMGS skal vare så lenge som mulig. Din Mercedes-Benz C63 AMG S kan vare opptil 200,000 miles.

Er det verdt å kjøpe en C63 AMG?

Disse er mer raffinerte enn tidligere modeller, men pakker fortsatt et slag. De høres også bra ut. C63 S er verdt pengene, men det er verdt å handle rundt. Sørg for å se etter 507s samt MY17-modeller. C63 507 er et fantastisk dyr, spesielt i kupékonfigurasjon.

  Vanlige problemer med Mercedes E220

Kan du daglig kjøre en C63?

Ja, du kan daglig kjøre en C63. Det er ikke en sporty bil, så du trenger ikke å bekymre deg for å kjøre fort. Det er en komfortabel tur, og du har ikke noe problem med å komme inn på det. Du kan kjøre firedørs AMG C63 hver dag. Det er en komfortabel luksus cruiser som er veloppdragen i Komfort modus. C63 S vil gi deg 503 hestekrefter og 516 pund-meter dreiemoment.

Hvilket år er C63 best?

Vi anbefaler 2010 C63 AMG hvis du er i markedet. Den har flere alternativer, kan fortsatt kjøpes med en garanti og er tilgjengelig uten behov for å bygge en headbolt.

Er C63 AMG en superbil?

Dette er den perfekte kompakte V8 superbilen for enhver anledning. Mercedes-AMG C63 har fire kroppsstiler, i motsetning til rivaler som Audi, BMW og Alfa Romeo. Det er to alternativer: en C63 Coupe med et bredt buet tak og en C63 Cabriolet med lerretstak.

Hvor mange W204 C63 ble laget?

Verdensomspennende produksjon nådde mer enn 2,4 millioner enheter, og W204 var det mest populære kjøretøyet til merkevaren på et tidspunkt.

Er 2013 C63 AMG twin turbo?

Ja, den nye C63 AMG kommer med en oppgradert 5,5-liters twin-turbocharged V8-motor. Dette er både kraftigere og mer effektivt. Den reagerer umiddelbart på gassinngang, trekker hardt alle måtene å redline, gjør alle riktige lyder, og det er helt motorfritt, uten turboladere. Du vil nyte denne alvorlige motoren.

  Kia Spectra5 Pålitelighet

Er en C63 en sportsbil?

Mercedes-Benz AMG C 63 sportsbil er et godt valg. Bilen har en twin-turbocharged, 4.0-liters V8 motor og høy ytelse funksjoner. Det er et utmerket eksempel på AMG-merket og er veldig populært blant entusiaster.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter