Vanlige problemer med Hyundai ix35

Hyundai ix35

Navnet Hyundai ix35 refererer til både de tidligere Hyundai Tucson-modellene og den nåværende ix35 som nå selges eksklusivt i Kina. Den første ix35 ble introdusert tilbake i 2009 og er i kontinuerlig produksjon den dag i dag. I denne artikkelen skal vi diskutere de vanligste problemene med Hyundai ix35. Så hvis du er interessert i en, må du huske å lese denne artikkelen!

Den vanligste suspensjon problemet med ix35 er en der suspensjon utvikler knirkende lyder som er mest tydelig når du går over ujevne overflater eller fartsdumper. Elektriske problemer er vanlig på tvers av flere generasjoner av ix35, men de fleste av dem er for det meste en plage og er ikke for alvorlig for kjøring formål.

Overføringen er kjent for å oppleve problemer med å hoppe ut av gir, mens den manuelle girkassen er kjent for å lide av clutch-relaterte problemer. Drivstofflekkasjer er dessverre også vanlig på tvers av eldre 2009-2015 ix35 modeller og kan også føre til at bilen bryter ut i flammer som er faktisk et alvorlig problem.

Til slutt må vi også snakke om problemer med beltestrammere som er kjent for å svikte og dermed kan føre til skader eller til og med død i en ulykke. Selv om mange av disse synes virkelig alvorlig, ix35 er en anstendig pålitelig bil som bør være i stand til å vare en anstendig mengde tid uten å bryte ned.

Problemer med fjæringen

Mange eiere av ix35 rapportert problemer med den fremre fjæring knirkende mens du går over ujevne overflater og fartsdumper. Det sies at dette problemet er forårsaket av overdreven bevegelse mellom det fremre øvre fjæringslageret og den fremre støtdemperstangen. Løsningen på dette problemet ser ut til å være veldig billig og enkelt, da det ikke krever reservedeler og tilsetning av ekstra tetningsmasse vil gjøre susen.

  Problemer med Fiat 500x Turbo

Andre fjæringsproblemer inkluderer den fremre fjæringen som lager rare tappelyder som har en tendens til å føre til en defekt frontbalansespak som må byttes ut. Til slutt må vi også nevne bakhjulsoppheng som er forårsaket av at sikkerhetsboltene på underarmen løsner.

Elektriske problemer

Elektriske problemer er vanlig på tvers av flere Hyundai-modeller og er til stede i nesten alle biler i disse dager. Uansett er noen av disse litt mer problematiske enn andre, for eksempel problemer med batteriet eller generatoren som kan føre til problemer med å starte bilen og til og med føre til at bilen blir strandet og trenger en komplett batteribytte og / eller generatorreparasjon / utskifting.

Andre elektriske problemer inkluderer problemer med infotainmentsystemet, som er kjent for å gå tomt eller fryse. Utvendig belysning og elektriske vinduer kan svikte på eldre ix35-modeller med høyere kjørelengde, men det er å forvente til en viss grad.

Overføring Problemer

Som nevnt i intro, manuell girkasse i ix35 er kjent for å oppleve clutch-relaterte problemer der master sylinderen begynner å avgi rare brennende lukter som kan føre til at clutch-pedalen blir altfor myk. Noen sier at omstart av bilen kan løse problemet midlertidig, men vil til slutt føre til at du trenger en helt ny hovedsylinder.

Vi må også nevne problemer der ix35 har en tendens til å hoppe ut av gir uten noen åpenbar grunn. Dette kan være potensielt veldig farlig fordi motorbremsing vil stoppe. Hvis dette faktisk skjer, ta bilen inn for en inspeksjon.

  Fiat Panda GPL problemer

Drivstofflekkasjer

Det virker som 2011-2015 ix35 modeller har en tendens til å lide av drivstofflekkasjer som Hyundai selv tilbakekalt noen av disse for den eksakte årsaken. Det sies at dette problemet er forårsaket av en defekt drivstoffslange som må byttes ut. Husk at drivstofflekkasjer alltid er veldig alvorlige og bør håndteres umiddelbart ettersom de fører til potensielle brannfarer.

Som sådan, sørg for å ta bilen inn for en inspeksjon i det øyeblikket du føler at bilen din kan lekke drivstoff.

Problemer med bilbelte

For å fullføre listen vår, må vi også snakke om problemer med beltestrammere som kan føre til alvorlige skader eller til og med død i tilfelle en ulykke. Problemet her er at beltestrammerne som har som oppgave å holde deg på plass mens du krasjer, slutter å holde deg på plass, noe som betyr at dette systemet kan forårsake mer skade enn nytte hvis du havner i en ulykke.

Sørg derfor for å gå over beltestrammerne og prøv å teste dem ut med stor kraft for å se om de er i perfekt stand. Hvis du føler noe spill, og hvis strammerne ikke klarer å holde deg fast en gang, må du bytte ut alle fem av dem, da du ikke vil ta slike risikoer.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg kjøpe en Hyundai ix35?

Den ix35 er tilgjengelig i flere modellår som betyr at du er ganske bortskjemt for valg her. Tidlig ix35 modeller er nå røverkjøp-nivå billig, men mangler alle de moderne fasiliteter du forventer av en moderne bil. Den 2011-2015 modeller er nå også gode brukt tilbud hvis de er helt sortert og ikke har massevis av miles på kilometertelleren.

  Er Hyundai Tucson en god bil?

Til slutt, den nye ix35 kan bare kjøpes i Kina som den nåværende globale ix35 er faktisk nå kalt Tucson. Uansett hva du ønsker å kalle det, begge er gode biler og er ikke sannsynlig å la deg ned som de er trygge, pålitelige, effektive og ganske godt utstyrt.

Hvorfor gjorde Hyundai endre ix35 til Tucson?

Hyundai omdøpte ix35 til Tucson fordi de ønsket at folk skulle se Hyundai på en ny måte. De ønsket at folk skulle skifte oppfatning mot den mer premium enden av skalaen som Hyundai mener den nye Tucson absolutt fortjener.

Selv om dette er fornuftig, Tucson er ikke en ekte premium-bil, men det gjør slot pent mellom ekte luksus kompakte Suv-er og økonomi-nivå Suv-er.

Er Hyundai ix35 god på off-roading?

Hyundai er ikke så opptatt av å lage off-road Suv-er, og det er tydelig med ix35. Selv om dette er en SUV, og det kan være hadde med AWD i visse trim nivåer og markeder, det er ikke en off-road SUV. Det er en city cruiser og en lang-distanse bil 100%.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter