Vanlige problemer med Jeep Wrangler

Jeep Wrangler Problemer

Jeep Wrangler ble introdusert i markedet i 1986. Det er en av de mest ikoniske bilene de siste 20 årene og en favoritt blant terrengkjørere. Til tross for sin popularitet og ytelse off-road, har Jeep Wrangler også flere problemer. Men hva er de vanlige problemene med Jeep Wrangler?

Som mange Jeep-modeller kommer Jeep Wrangler også med flere problemer som må løses. Noen av de vanlige problemene med Jeep Wrangler er Jeep Wranglers «Death Wobble», oljehuslekkasjer, defekt tenningsbryter, blåst motor, TIPM-feil, sprekker i eksosmanifolden og overføringsproblemer.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Wrangler?

Jeep Wranglers «Dødssving»

Hvis du er en Jeep Wrangler-entusiast eller har eid en Jeep Wrangler før, bør du være kjent med dette begrepet. Død wobble refererer til en opplevelse som Jeep Wrangler sjåfører opplever. Bilen kan miste kontrollen mens du kjører i hastigheter over 100 km/t.

Så når sjåføren treffer et hull eller støt, blir rattet nesten umulig å kontrollere. For å rette opp problemet må styrestabilisatoren byttes ut.

Den defekte trådløse kontrollmodulen

En defekt trådløs kontrollmodul på Jeep Wrangler kan koble bilens datasystem fra den trådløse kontrollmodulen. Dette vil gjøre at bilen ikke starter, og det vil også være tap av alle lys og dashborddeler. For å løse dette problemet må du erstatte den defekte trådløse kontrollmodulen.

TIPM-feil

Et annet vanlig problem som Jeep Wrangler drivere er TIPM-feilen. En dårlig totalintegrert strømmodul (TIPM) gjør det kanskje ikke mulig for bilen å starte , og det kan også forby normal funksjon av nøkkelfunksjoner, for eksempel vindusviskere og frontlykter.

Jeep måtte huske noen modeller år som de bemerket at TIPM hadde en timing feil. Noen av de berørte bilene var fra modellårene 2007 og 2008. TIPM måtte omprogrammeres hos forhandleren.

  VW Bluetooth-sammenkobling Problemer

Oljelekkasjer

Dette problemet er voldsomt i Jeep Wrangler-modellene i 2014. Oljefilterhuset på kjøretøyet sprekker eller går dårlig. Når dette skjer, lekker olje inn i motoren og overføringen, noe som er veldig farlig. For å løse dette problemet må du bytte ut oljefilterhuset.

Lekkasje fra sidedører

Dette er et annet problem som interesserte kjøpere bør vite om. Vann lekker vanligvis inn i bilen gjennom det øverste hjørnet av både fører- og passasjerdørene. Noen av de mest berørte modellårene er modellårene 1998 og 2002. Sørg for å bytte ut dørtetninger for å bli kvitt dette problemet.

Feil tenningsbryter

Hvis du eier eller har tenkt å kjøpe en tredje generasjon Jeep Wrangler, bør du være klar til å håndtere en dårlig tenningsbryter. Noen av tegnene på en dårlig tenningsbryter er at bilen ikke starter, motoren stopper, starter umiddelbart og dør og batteriet tømmes. Bytt ut den defekte tenningsbryteren for å avverge dette problemet.

Sprekker i eksosmanifolden

Sprekker i eksosmanifolden er et vanlig problem i eldre Jeep Wrangler-modeller. Så hvis du begynner å høre en tikkende lyd som kommer fra kjøretøyets motor, er dette et tegn på at eksosmanifolden har sprekker og trenger utskifting.

Problemer med overføring

Overføringsproblemer er svært vanlige på nesten alle Jeep Wranglers. Noen av de vanlige overføringsproblemene er overføringen som sitter fast, dukker opp mens du kjører, og glir i ett gir. De fleste overføringsproblemene begynner å dukke opp etter å ha klokket 50 000 miles. Bytt ut overføringen.

Problemer med sylinderhode

Dette er et vanlig problem i 2012 Jeep Wrangler modellår. Et defekt sylinderhode kan forårsake et brått tap av strøm og sylinderfeil. For å løse problemet må du bytte ut den defekte enheten. I noen tilfeller kan du imidlertid bli tvunget til å erstatte hele motoren, noe som kan være veldig kostbart.

  Vanlige problemer med Citroën ë-Dispatch

Blåst motor

Blåste motorer i Jeep wranglers er vanligvis forårsaket av lave oljenivåer. Overraskende nok ble de fleste sjåfører aldri advart og hadde bare noen uvanlige lyder. Dette kan være kostbart å fikse, da du kanskje må bytte ut motoren.

FAQ

Er Jeep Wrangler en pålitelig SUV?

Nei, Jeep Wrangler er en av de minst pålitelige SUV-ene på markedet. Denne bilen har mange problemer. Imidlertid vurderer de fleste pålitelighetsbyråer det over gjennomsnittlig pålitelighet. Selv om denne bilen har mange problemer, er de fleste av dem mindre problemer som er enkle å håndtere.

Hvilket modellår Bør Jeep Wrangler jeg unngå?

Hvis du er i markedet for en brukt Jeep Wrangler, er det viktig å vite noen av modellårene du bør unngå. De minst pålitelige Jeep Wrangler-modellene er 2007 til 2008-modusene og modellårene 2012 til 2014. Begge disse modellårene har mange problemer og bør unngås for enhver pris.

Bortsett fra å ha mange problemer, har de heftige reparasjonskostnader og et dårlig designet interiør.

Er det dyrt å opprettholde en Jeep Wrangler?

Å opprettholde en Jeep Wrangler er verken billig eller dyrt, men gjennomsnittlig. Dette er fordi de fleste Jeep Wranglers har en gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på rundt $ 694, mens den gjennomsnittlige reparasjonskostnaden er omtrent $ 631. Og når du sammenligner Jeep Wrangler med de fleste av konkurrentene, vil du oppdage at det er ganske billigere å vedlikeholde.

  Vanlige problemer med Hyundai Sonata

Etter hvor mange miles begynner Jeep Wrangler å ha problemer?

Det kommer an på hvor godt du tar vare på Jeep Wrangler. I de fleste tilfeller begynner små problemer å dukke opp etter at bilen klokker over 80,000 MILES. På den annen side dukker det opp alvorlige problemer etter at bilen når 200.000 miles. Men med riktig omsorg og vedlikehold vil de fleste av disse problemene ikke oppleves.

Hvor mange år varer en Jeep Wrangler?

Hvor lenge Jeep Wrangler varer, avhenger av hvor godt brukeren tar vare på bilen og deres kjørevaner. Hvis denne bilen er godt vedlikeholdt, kan den vare i over 15 eller til og med 20 år. Omtrent klarer de fleste Jeep Wranglers å klokke over 250 000 miles, noe som er veldig eksepsjonelt.

Konklusjon

Etter å ha sett på noen av de vanlige problemene med Jeep Wrangler, er det viktig å ta godt vare på bilen din hvis du vil at den skal vare lenger. Også riktige kjørevaner vil bidra til å forlenge levetiden til bilen din. Men til tross for å ha flere problemer, har Jeep Wrangler flere fans, og det er en av de beste off-road SUVene på markedet.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter