Alt om «Jaguar Trucks»: Hvilken er den beste Jaguar F-Pace?

Jaguar lager ikke tradisjonelle lastebiler, men den slanke og atletiske Jaguar F-Pace kan konkurrere mot mange tradisjonelle «lastebiler». Den beste Jaguar F-Pace er 2021 F-Pace S. En av de enestående styrkene til F-Pace er den atletiske kjøredynamikken, som F-Pace S har. Det sender en rimelig mengde kraft til hjulene for å holde enhver dristig sjåfør lykkelig. Det er nydelig og er tilfeldigvis den mest populære F-Pace.

Jaguar F-Pace på sitt beste

F-Pace er en av Jaguars største eiendeler, da den aldri skuffer i måten den kjører på. Makt er en ting merkevaren er allment kjent for. Den første versjonen av F-Pace ble utgitt i 2017, og folk elsket den, spesielt for styling og ytelse. Dette hevet baren for Jaguar, og satte den foran de fleste av konkurrentene.

Imidlertid fikk den også kritikk på grunn av sine dårligere kabinmaterialer og det klumpete / ikke-svarende infotainmentsystemet. Dette banet vei for de fleste av konkurrentene til å toppe den.

Men så gjorde Jaguar comeback. F-Pace i 2021 hadde en betydelig oppfriskning. Kabinmaterialene ble forbedret og utstyrt med et bedre infotainmentsystem.

Selv om det fortsatt ikke samsvarer med konkurrentene, har Jaguar forbedret seg på 2021-modellen. Den 2021 F-Pace S skiller seg ut blant andre trims og har vist seg å være en god bil. Ikke rart det er den mest ettertraktede Jaguar «lastebilen».

The 2021 F-Pace S

F-Pace S 2021 rangerer umiddelbart etter basetrimmen. Det er raskt, vakkert og har et forbedret infotainmentsystem. For å holde sjåførene fornøyde, kommer F-Pace S som standard med en P250-motor, og drivere kan velge P340-motoren for optimal hastighet. Det tilbyr god kraft og anstendig drivstofføkonomi.

  Jaguar XKR / XKR-S Pålitelighet

F-Pace er tilgjengelig i mer enn ti eksteriørfarger, inkludert hvit, svart, rød og blå. Kjøpere har også opptil fem interiørfargealternativer å velge mellom, inkludert gul og grå.

Motoren

P250 er en 2,0 liters 4-sylindret turboladet motor som gir 246 hestekrefter og dreiemoment på 269 lb-ft. På den annen side er P340 en 3,0-liters turboladet 6-sylindret motor som produserer 335 hestekrefter med et dreiemoment på 354 lb-ft. P340 er drivstoffeffektiv og sender strøm til sin AWD gjennom en 8-trinns automatisk girkasse.

Interiøret

F-Pace har god plass til lasten, med en to-rads lugar for fem passasjerer. Hytta er utstyrt med skinnbelegg av høy kvalitet for maksimal komfort mens du er på farten.

Det er også et oppgradert infotainment system med internettilgang for beboere. Infotainmentsystemet har satellittradio, AM/ FM-radio, 11 høyttalere, en woofer, en USB-port og mer.

Det er koppholdere og dørlommer for både fremre og bakre passasjerer for å beholde tingene sine. Overhead-konsollen gir også ekstra lagringsplass for bilbeboere. For å holde kabinluften ren, utstyrte Jaguars F-Pace S med en innvendig luftfiltrering

Det er også et støyreduserende system for å bidra til å redusere kabinstøy for maksimal kjørekomfort.

Med den doble klimakontrollen får beboerne velge en biltemperatur de liker på sin side av bilen. Valgfrie interiørfunksjoner inkluderer en head-up-skjerm, interaktiv driverskjerm og wifi-aktivert dataplan.

  Jaguar XJR575 Pålitelighet

Kjøre F-Pace S

Den nøkkelfrie tenningen gjør det enkelt å starte F-Pace S. Og den elektriske servostyringen gjør det enkelt for sjåfører å kjøre trygt.

I tillegg har F-Pace S valgbare kjøremoduser og adaptive spjeld for å gi mer trekkraft til sjåfører i alle terreng. Kjøremodus er imidlertid bare tilgjengelig i P340-motorer. Det lærsimulerte legeringsrattet bidrar til å opprettholde veibalansen for komfort. Dekk i hele sesongen som er utstyrt med F-Pace S gir ekstra trekkraft under alle værforhold.

Sikkerhetsfunksjoner

For optimal sikkerhet leveres F-Pace S som standard med parkeringssensorer foran og bak for å unngå kollisjon. For å forbedre sikkerheten ytterligere, er det kameraer foran, bak og sidevisning for å gi sjåførene synlighet overalt. Ytterligere sikkerhetsfunksjoner inkluderer to front- og tre nakkestøtter, LED-hodelykt for ekstra synlighet, blind flekkdeteksjon, kjørefeltsvarslingskollisjonsputer, trekkraft og stabilitetskontroll og nødbremseassistanse. 

Garanti

Den vakre F-Pace S kommer med en fem års eller 60,000 miles garanti for å bidra til å redusere vedlikeholdsgebyrer for eiere. Mens F-Pace med P340-motor selger for $ 67,275, selger F-Pace S med P250-motor for $ 59,575.

Vanlige spørsmål

Hvilken Jaguar-motor er best?

For absolutt ytelse er F-Pace SVR avtalen. Ansiktsløftningen tidlig i 2021 førte til innføringen av en 5,0-liters V8 superladet motor som gir totalt 542hp. Den har en toppfart på 178 mph og kan gjøre 0-62 mph på 4 sekunder.

Hvor mange trims har Jaguar F-Pace?

Jaguar F-Pace kommer i seks trims: F-Pace base, premium, prestisje, R-sport, S og portefølje. Mens alle bruker firehjulsdrift, er funksjonene deres forskjellige. Den høyeste trimmen er vanligvis den beste og selger for $ 80,000 XNUMX pluss, avhengig av de valgfrie funksjonene.

  Volvo mot Jaguar: Pålitelighet

Er Jaguar F-Pace verdt å kjøpe?

Hvis du bare ser på interiørkvaliteten og infotainmentsystemet til F-Pace, kan du begynne å revurdere det. Men med forbedringen av 2021-modellene har det blitt et imponerende kjøretøy.

Det nye interiøret alene har forvandlet F-Pace fra bare en god sporty SUV til en luksusbil som den burde være. Prisen tilsvarer nå hvordan en Jaguar mellomstor SUV skal se ut. Så det er verdt å kjøpe.

Er Jaguar F-Pace en pålitelig bil?

Den nyeste Jaguar F-Pace forbedret seg i interiørstilen og har nå et bedre infotainmentsystem. De nye motorene gir sportsdynamikk og bidrar til å forbedre drivstoffeffektiviteten. Kjøretøyet har imidlertid ikke en rangering eller poengsum, da det ikke er noen data om pålitelighetspoengene for øyeblikket.

Har Jaguar F-Pace sin verdi?

Jaguar F-Pace har en gjennomsnittlig avskrivningsverdi. En typisk F-Pace vil svekkes med 54% på fem år og vil selge for rundt $ 31,000 XNUMX. Dette forutsetter at SUV ikke har satt på for mange miles og bilen er i god stand.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter