Er Audi bedre enn Jaguar?

Audi og Jaguar er to kraftige bilprodusenter, så det kan være vanskelig å prøve å velge det beste mellom begge. Begge bilene har der de utmerker seg. Hvilken som er best for deg, avhenger for det meste av dine behov og preferanser.

Audi er komfortabel, tryggere og skriker stil. Kostnadsmessig er Audi et bedre alternativ enn Jaguar. Men når det gjelder ytelse og skarp kjøring, tar Jaguar ledelsen. Jaguar har også et bedre utseende og tilbyr lengre garantier enn Audi.

Audi vs. Jaguar: som tar ledelsen?

Jaguar er mer førerorientert, da det gir en bedre kjørefølelse, flott design og mer utvidet garanti enn Audi. Jaguarer er imidlertid dyre sammenlignet med Audis. Audi vinner også når det gjelder teknologi og komfort. For å slå en balanse, vil vi analysere to populære modeller fra begge merker.

2020 Audi A6 vs. 2020 Jaguar XF

XF har en kraftigere motor

Audi A6 og Jaguar XF er begge luksus sedans. Jaguar XF høyeste trim bruker en V6 supercharged motor AWD, som sender 380hp gjennom en åtte-speed automatisk kraftoverføring. Den gjør 0-60 mph på 5 sekunder. Til sammenligning, den valgfrie 3.0 turbocharged V6 av Audi A6 sender 335 HP gjennom en 7-speed dual transmission, gjør 0-60mh i 5.1 sekunder. Dermed setter XF foran når det gjelder motoren.

Audi A6 interiør ta ledelsen

Mens Jaguar XF tilbyr et plysj interiør, det er ikke så estetisk som Audi A6, sette A6 på toppen når det gjelder interiør. Når det gjelder komfort og kvalitet, er A6 foran. Den har myke justerbare seter integrert med fine skoger og metaller, sammen med massasjesetene. Armlenet til XF virker for smalt sammenlignet med A6. Totalt sett er A6 mer behagelig enn XF.

  Er Volvo mer pålitelig enn Audi?

A6 tilbyr mer benplass og takhøyde, selv for høye individer. På den annen side, selv om XF tilbyr anstendige bakseter med nok benplass, ser takhøyden ut til å være et problem for høye individer. XF gir imidlertid mer lasteplass enn A6.

Audi A6 tilbyr et skarpere og mer attraktivt interiør, med XF å ha et mørkt interiør. XF-infotainmentet ble oppdatert ved hjelp av en 10-tommers skjerm. Imidlertid er det ikke så luksuriøst som Audi A6 10.1-tommers skjerm, som har mange funksjoner og er mer responsiv. Forresten, det er flere skjermalternativer for A6.

Audi A6 er tryggere

Du finner mange sikkerhetsfunksjoner i Jaguar XF og Audi A6. Eksempler er surround-skjermen, heads-up-skjermen, automatisk bremsing, blindpunktovervåking og kjørefeltsadvarsel, blant andre. Men selv om de fleste kommer som standard på A6, kommer mange valgfrie på XF.

XF har heller ikke en krasjtest tilgjengelig, i motsetning til A6. Så selv om vi er sikre på sikkerheten til A6, er vi ikke sikre på hvordan XF vil reagere i et krasj.

Pris og garanti

Et område Jaguar slår ut Audi er i garantikategorien. Mens XF tilbyr fem år eller 60 000 kilometer garanti, er A6 kortere. Tilbyr fire år eller en 50,000 miles garanti.

Når du går for den høyeste trim og legger til valgfrie funksjoner, vil du sannsynligvis bruke opptil $ 80,000 XNUMX for Jaguar XF. Derimot går A6 høyeste trim med et stort antall funksjoner for $ 71,000 XNUMX.

Totalt sett, hvor A6 utmerker seg mer er når det gjelder teknologi og komfort. I motsetning til dette har XF bedre ytelse og gir lengre garanti.

  Audi RS5 Sportback Pålitelighet

2021 Audi A5 vs. 2021 Jaguar F-Type

F-Type er raskere og sterkere

Audi A5 og Jaguar F-Type tilbyr samme komfort. F-Type tilbyr flere motoralternativer, med sin høyeste trim med en 5,0-liters sylinder som sender 575hp gjennom en 8-trinns automatisk girkasse.

På den annen side har Audi A5 enten en bensin eller mild elektrisk hybridmotor. A5 2,0-liters 4-sylindret motor sender hele 261hp gjennom en 7-trinns automatgirkasse. Dette er enda mindre enn motorkapasiteten til basemodellen Jaguar F-Type, så F-Type har større hastighet enn A5.

Lignende interiør og bevegelse

Manøvrering på begge modellene er skarp, da de begge har samme svingradius. Interiøret er plysj, noe som gjør dem begge på samme nivå. De har begge en infotainmentskjerm, myke skinnseter og materiale av høy kvalitet. A5 har imidlertid et mer tiltalende interiør.

Hvis du snakker om lengde, vil du finne A5 nyttig. Begge hyttene har imidlertid komfortable seter med nok benplass og takhøyde. Men da har XF bedre benplass foran, mens A5 tilbyr bedre takhøyde foran.

A5 er en bedre familiebil

A5 er imidlertid slankere og har større sittekapasitet enn F-Type, noe som gjør A5 til en perfekt bil for de som sjåfør andre. Slimheten gjør det også enkelt å passe inn på en hvilken som helst parkeringsplass, selv om den er overfylt

Begge merkene tilbyr flere imponerende sikkerhetsfunksjoner. Det er kjørefeltsadvarsel, automatisk bremsing, blindpunktovervåking og mer Mens noen funksjoner er standard, er andre valgfrie. Audi A6 kjøpere nyte en fire års eller 50,00 miles garanti. F-Type har derimot en høyere kjørelengde, og tilbyr kjøpere en femårsgaranti på 60 000 kilometer.

A5 er rimeligere

Når det gjelder overkommelig pris, vil du være fornøyd med Audi A5. A5 har en startpris på $ 48,000 XNUMX, mens F-Type selger innen $ 61,000 til $ 100,000.

  Audi RS6 Avant Pålitelighet

Oppsummert, ytelsesmessig er F-Type fangsten din. Reparasjonskostnadene er også lavere for F-Type siden det er under garanti i en lengre periode. Pris, interiør og plass holder imidlertid A5 oppå F-type.

Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Audi eller Jaguar?

Audis er komfortable, stilige, teknikere og billigere enn Jaguars. Jaguars har imidlertid mer imponerende utseende. Og prestasjonsmessig vil du like atletikken til en Jaguar. I tillegg er Jaguar-reparasjonskostnadene lavere sammenlignet med Audi siden de tilbyr en mer utvidet garanti. Så leter du etter et flott kjøretøy med høy ytelse, eller et komfortabelt, rimeligere luksuskjøretøy?

Hvor lenge varer Audis og Jaguars?

Audis kan vanligvis få opptil 150,000 til 200,000 miles. Hvis du kjører mindre enn 14k miles årlig, kan du bruke en Audi i opptil 10-15 år. På den annen side er Jaguars bygget for å vare litt mindre på 125.000 til 150.000. Men med riktig vedlikehold kan man komme opp til 200.000 miles.

Audi og Jaguar, som er mer pålitelige?

Audis er mer pålitelig enn Jaguars. Jaguarer har en tendens til å bryte ned ofte og krever mer vedlikehold enn Audis. Vedlikeholdskostnadene for Audis ser imidlertid ut til å være på høyere side siden de tilbyr en kortere garanti enn Jaguars.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter