Aston Martin DB9 GT Pålitelighet

Dette var den siste modellen av den vakre DB9. GT-modellen fikk ytterligere oppgraderinger i ytelsen. DB11 GT er en stor turner, og det kalles en eksotisk superbil. Dette er en superbil laget for superrike bilelskere. Bare lyden av denne bilen kan få deg til å bli forelsket i denne skjønnheten. DB9-serien ble imidlertid avviklet i 2016 og erstattet med DB11.

Oversikt

GT-modellen mottok noen oppgraderinger i motoren og andre mindre ting. Dette dyret i en bil har en 5,9 L V12-motor med 540 hestekrefter ved 6750 rpm. Dreiemomentet til denne bilen er 457lb-ft og 0 til 60 mph tid er 4.4 sekunder. Bilen har også et manuelt girkassesystem, som er sjelden å finne i disse dager.

Pålitelighet

Den håndlagde produksjonen av bilene forårsaker noen problemer, men Aston Martin har forbedret seg mye de siste årene. DB9 GT har hatt gode nok pålitelighetsvurderinger for en superbil. Husk at biler som disse ofte har pålitelighetsproblemer.

Vedlikehold og reparasjoner

Vedlikehold av disse eksotiske turene er ikke en lett ting. Disse bilene er veldig følsomme, og driftskostnadene er ofte for mye. Du bør bare holde $ 2,500 til side for reparasjon og regelmessig vedlikehold av bilen.

Imidlertid er det noen mindre problemer rapportert som med drivstofffyllerdekselet, og SAT-Nav. Dette er ekstremt små problemer. DB9 har også noen av sine deler som bremser, elektronikk og girkasse som også har blitt brukt i andre biler, og de rapporterte aldri noen problemer. Så forhåpentligvis har DB9 GT ingen store vanlige problemer.

  Aston Martin DBS Superleggera Pålitelighet

En legende om en bil

DB9 GT har vært en veldig flott bil, og det er fortsatt et flott kjøp. Bilens luksus og premium kvalitet er absolutt verdt det. Prøv imidlertid å kjøpe en bil med en garanti fordi det vil spare deg for mye.

Vanlige spørsmål om Aston Martin DB9 GT

Er det en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Aston Martin DB9 GT er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i en DB9 GT?

Aston Martin DB9 GT er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minicompact Cars

Hva er hestekreftene i en  Aston Martin DB9 GT og har den en turbo?    

Aston Martin DB9 GT har 540 hestekrefter og 457 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-12 med en forskyvning på 5.9 L Drivstoffsystemet er MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i en DB9 GT?

6,6 kubikkfot ( 0,187 m3 )

Hvor mange plasser i en  Aston Martin DB9 GT?    

Aston Martin DB9 GT har 4 seter.

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin DB9 GT har 20 X 8.5 inches Aluminium Forhjul og 20 X 11 inches Aluminium Bakhjul.

Er en DB9 en god investering?

En Aston Martin DB9 er en flott bil å investere i fordi den har en høy videresalgsverdi, og det er en klassisk bil. Aston Martin DB9 er også en luksusbil, noe som betyr at det er dyrt å kjøpe. Imidlertid er Aston Martin DB9 fortsatt en trygg investering fordi den har et sterkt merkenavn, og det er en tidløs klassiker.

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Pålitelighet

Er Aston Martin DB9 en superbil?

Denne bilen er veldig mye en superbil. Når det gjelder superbiler som er racerbaneklare, er Aston en langt overlegen bil enn konkurrentene. DB9 er en vakker, elegant og fantastisk langdistanse turbil.

Hvor fort går Aston Martin DB9?

186 MPH / 300 KM/T

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter