Aston Martin Virage Pålitelighet

Virage har vært i markedet i flere tiår. Denne generasjonen ble lansert i 2011, og den var rettet mot å være mellom DBS- og DB9-modellene. Bilen hadde det autentiske Aston Martin sportsutseendet med sin slanke og edgy kroppsdesign. Dette ble nettopp produsert i ekstremt lav skala, og det er bare 1001 Virages  i verden.

Oversikt

Den gamle modellen av Virage var også kjent på den tiden for å være en av de raskeste bilene. Denne nyere modellen har en V12 5.9 L AM11-motor som lager null-til-60 mph på 4,6 sekunder. Dette var ekstremt høyt på den tiden. I tillegg til dette produserer motoren 490 hestekrefter og 420 lb-ft dreiemoment. Dette ble avviklet i 2012, men det er fortsatt tilgjengelig for kjøp i brukt.

Pålitelighet

Historisk sett lager Aston Martin håndlagde biler, noe som er et ekstremt stort salgsargument for dem, men dette var også et problem. Håndlagde biler hadde flere problemer enn roboter bygget. Derfor var det kjent at AM-biler ikke er så holdbare. Dette har imidlertid endret seg helt siden de har investert i robotikk og gjort en del av produksjonen helt avhengig av roboter.

2011-12-modellene av Virage er mye mer pålitelige enn eldre nå vintage modeller av Virage. Motoren er pålitelig, da den også ble brukt i andre biler, og det var ingen store problemer med motoren. De fleste delene er også solide og ikke så sårbare som eldre AM-modeller.

  Audi RS4 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Så kule som disse eksotiske luksusturene er, er de enda mer delikate. De trenger riktig omsorg gjennom hele livet, eller de er ekstremt tilbøyelige til å ha noen alvorlige problemer som suspensjon eller motorsviktproblemer. Reparasjon av disse bilene er ekstremt dyrt, og det samme er det vanlige vedlikeholdet.

FAQ

Er Aston Martin Virage en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Aston Martin Virage er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Aston Martin Virage?

Aston Martin Virage er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minicompact Cars

Hva er hestekreftene i en  Aston Martin Virage og har den en turbo?    

Aston Martin Virage har 490 hestekrefter og 420 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V12 med en forskyvning på 5.9L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvor stor er bagasjerommet i Aston Martin Virage?

5,0 kubikkfot ( 0,142 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin Virage har 20 x 8,5 tommers aluminiums forhjul og 20 x 11 tommers bakhjul i aluminium.

Hvorfor ble Aston Martin Virage avviklet?

Bilen ble avviklet etter bare 18 måneder. I virkeligheten var det bare over 1000 biler produsert. Noen biler i begrenset opplag produseres i lengre tid. Folk så ikke ut til å kunne skille mellom Virage og andre modeller.

Hvor finner jeg en god pris for en Brukt Aston Martin Virage?

Du vil få bedre tilbud hvis du går gjennom anerkjente forhandlere som eBay Motors. Du bør alltid sjekke ut anmeldelser før du kjøper fra noen andre.

  Aston Martin DB11 Pålitelighet

Kan jeg kjøre min egen Aston Martin Virage?

Ja! Det er helt lovlig å gjøre det. Men sørg for at forsikringen din dekker kjøring av et kjøretøy uten bilskilt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter